Standis Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 nasiel som foto ako to dobastlit do FII. FI facelift ma rovnake uchytenie odkaz ale já mám právě předface Fl a tam by se mi to líbilo dodělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 6. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 Tady jedna z možností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 6. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 To z toho ruska je hooodne dobryyyy hlavne to jak to striknul na cerno nebo matno??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 6. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 Krása! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 nemohl by mi někdo obkreslit denní na papír, abych veděl, jak presně jsou uchyty??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 3D svetlo obkreslit na 2D papier nie je take jednoduche, rozmery dier som ti uz pisal, tu mas foto zo vsetkych stran, tak snad ti to pomoze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 super, to je přesně to, co potřebuji. díky moc zkusím to proměřit, jestli by to šlo i místo předface mlhovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabian55 Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 Tak toto ma zaujima tato tema tu planujem ze si dam denky F2rs ale sem fakt s teho jelen mam face naraznik takze ti denky se rozeberu a precvakne sa ten zadok do mojej mlhovky ?a je to uchcešny vyreseno ?a dal mne zaujma ta eletrika s teho som blb je jasny ze ti konektory se musi vymenit na 3pinovy ale na povodnu kabelaz k hmlovkam nie?a vlastne to tam nacvaknem ten konektor a uz to ide ?alebo je tam neco treba prepajat?kde?alebo sa musi tahat nejaka nova kabelaz?a co potom ked zapnem hmlovky na vypinaci budu svietit denky ?moze mi tu nekdo po lopate povedane ako to funguje a jako sa to zapaja a tak dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 no mozeme dat stretko a ukazem ti to ako to mam zapojene a ako to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Ten rus tam pise ze sa da zamenit ten vrch s povodnej hmlovky. Ale teraz neviem ci sa to musi alebo sa da dopasovat aj original sklo lebo on tusim pouzil original sklo (to sikme) ak dobre vidim ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 ten rus to dal naspat do rs II povodneho svetla, preto tam musel robit mensie upravy na uchyty, asi si chcel tie povodne hmlovky nechat, pripadne predat... ale ak to prehodis do hmloviek, je to jednoduchsie, lebo mozes pouzit povodne uchyty a skrutky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Hele chlapy chělo by to ještě to zapojení. A ještě by mě zajímalo, proč u pinu č. 1 svítí ty světla míň a když připojím místo jedničky pin č. 3 tak víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 precitaj si cely topic pekne od zaciatku a dozvies sa odpoved na tvoju otazku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Tak mám přečteno . Teď by ještě bylo skvělí, kdyby tu někdo dal co kam natáhnout. A co na to policajti nebo na technický když by svítili pozičky + potkávací na FI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 (editace) No tak pozicky nenapoj napoj len 2 a 3 pin na denne svietenie. Ja som to tak napojil lebo mam pocit ze kazdy by sa zbytocne vypytoval ze preco to svieti .. (ako ked som mal Corner hmlovky ,stale mi hovorili ze mi nejde jedna hmlovka ) Editováno: 15. Listopad 2010, autor: Arts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike.111 Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 Standis: uz se ti to povedlo predelat? Mam taky stary model s hranatymi mlhovkami a uz jsem dokonce potkal jednu fabii, ktera takhle svitila akorat jsem nevedel odkad vzali ty 4 diodovy svetla,tak po precteni tohodle clanku uz vim.Bohuzel jsem to jeste nikde nevidel na stojicim aute,abych to mohl aspon nafotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 nene, ještě jsem se do toho nepustil, ale snad po Novém roce se to povede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabian55 Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 Cavte tak som bol v skodovke ze potrebujem zapojit tieto svetla pre dene svietenie a ma primaci technik vysmal ze ci sem normalny ze sa to neda ze to je iny princip ze vraj ma f2rs nejake riadacie jednotky a ze s vypinacom to nema nic spolocne ze aj keby to islo co som ho presvedcoval ze ide lebop osobne som videl u domina tak povedal ze to je na vyhorenie auta ze su to zuasahy do eletriky a poslali ma kade lahsie tak ale sem si skoro istei ze su to magory a ide to bez problemov v podstate ze vraj sa prepinuje len konektry a v ovladaci nejake kabliky a to je vsetko tak som im to tvrdil a oni ma vyrehotali ze sem blb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 prave preto do servisu nechodim, maximalne tak po konektory a piny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrspet Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Čaute, tak já to vyřešil montáží toho vnitřku z FRSII, do vnitřku mlhovky FRSI. Jde to úplně krásně bez nákejch velkejch úprav,stačí jenom tavná pistole na zajištění toho vnitřku v obalu.K zapojení elektriky jsem použil stávající kabeláž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 28. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2011 V strědu mě zastavili policisté v olomouci jak je škoda auto Fromer, Dobrý den pane řidiči, řidičský a technický průkaz a vystupte si z auta. Tak jsem jim dal doklady a povidá bylo po 8 ráno, pane řidiči myslím si že ještě není tak šero aby ste svítil z denním svícením,( mám z FII a zapojeno denní na parkovačky). Říká pokud vám fungují potkávací světla přepněte si tak jsem přepl a jám tam Hid výbojky, tet stojíme před autem a říkám si to je v háji a říká pane řidiči, říkám si světla asi, a ono nic ještě nám dýchnete do přístroje a můžete jed. Takže v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 hned bych ti sebral tp za ty hidky,nesnáším tyhle prasata!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 Maca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 pitrspet: máš to krásné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vratena Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 (editace) hned bych ti sebral tp za ty hidky,nesnáším tyhle prasata!! souhlas.... Editováno: 5. Únor 2011, autor: vratena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.