funkymusic Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 Zdravim a prosím o pomoc. Nevite někdo, jakej kabl OBDII funguje s jednotkou motoru fabie I 1,4 16V 55kW - Magnetic Marelli. Zkoušel jsem dva kable, jeden moji vlastní výroby po RS 232 druhej kamoše po USB a ani jeden se proste s tou italskou jednotkou motoru nespoji.Zkousel jsem to na 2 fabkách jedna 2001 , druha 2002 a na obouch nic. Na jinych vozech ty prevodniky makaj v poho. Jen na tomdle typu je problem s tou jednotkou motoru. Diky moc za info a pokud se to tu již řešilo tak se omlouvám , ale hledal jsem to 2 hodiny a nic jsem nenašel. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 me to funguje staci nastavit v nastaveni vagu START BAUD 9600. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 Niekedy sa nedá spojiť s RJ motoru ked nie je origo rádio.Skús odpojiť konektor z rádia a načítaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funkymusic Vloženo 12. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 Start Baud 9600 pomohl, chodi to parádně, rádio odpojit nebylo nutné. Diky moc za velmi cenné informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
car driver Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Zdravim, nehce se mi zkladat nove tema. Mam stejny motor a chtel bch si koupit vag kabel. Mohl by mi nekdo poradit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 (editace) napiš SZ zdejšímu uživateli kully mimochodem, dá se koupit i na Aukru (já už tam koupil dva a oba šlapou bez problémů) Editováno: 12. leden 2011, autor: Malta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Srba Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 mám Fabii I 1,4 16V 55kW, nicméně novější - r.v 2005. Netušíte, bude mi stačit kabel OBD II VAG KKL do USB ? Všude se totiž uvádí pro KKL do r.v.2004 s poznámkou, že někdy může být i novější. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 (editace) Stačit bude,jen se pravděpodobně už nedostaneš do jednotky ABS. Lepší by byl Hex,o tom žádná. Kdyžtak mi napiš,něco ti poradím.. Editováno: 1. Únor 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.