Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

mazec, uvidíme jak to dopadne

Proč by to dělali. Škoda se prostě na top neorientuje. Kdo se s tím nesmíří, má smůlu.

Postavte si vedle sebe nový Polo a Fabiu. Pak vedle sebe postavte ceníky a snad pochopíte. Dopředu říkám, že já mám R a rodiče FIC a R, nemluvím o tom, jestli se mně auto líbí nebo ne. Rozdíly jsou viditelné třeba už jenom na tloušťce spár, vzhled palubní desky a rozdíl v materiálech je do očí bijící (to srovnávám "měkkou").

Tlak na cenu je enormní a dokud má člověk na výběr, nic se imho neděje. Je potřeba pokrýt poptávku lidí po kvalitě, ale taky poptávku po dneska tak vzývanému poměru cena/výkon (což já třeba považuju za blábol). Jinak utečou k Asii nebo Francii.

no jo no...němci......ona jim škodavka leží už docela dlouho v žaludku....ale na druhou stranu, je přeci jedno odkud přutečou majitelům peníze..jestli od wolksvagenu nebo škody...nebo se mýlím???

Od Škody jich poteče méně... jinak by to asi neřešili. :-)

Neuveritelny, jak se jedna a tataz informace da interpretovat a publikovat nekonecnym mnozstvim zpusobu... :huh:

Kua, ked tam nebude dazdnik, tak ten Superb nechcem lol

Až na to, že v ČR tam už od 22KT není :-D

V SK to isté, od MR 2011 ako aj v ČR bez dážnika.

Možno ak ti ho tam dá sám Dreithaler ;)

Mi to pripada dost smiesne. Superb bez dazdnika abo ine drobnosti. A zas ma stve ze taka fabca RS nebude mat xeny. :feve:

Ved RS je najdrahsia Fabia, to uz si pyta xenony.

Fabia je prostě béčko, je potřeba se s tím smířit. U nás je GTI za stejný peníze a za nějakejch 30 000Kč navíc nebo kolik dostaneš bixenony, bolero, zatmavovaci zrcatko a dešťovej senzor.

A řečnická otázka - kde byli páni novináři, když se u nového Superbu neobjevily v nabídce věci jako lednička, DVD přehrávač ve stropě, footboard (alias výklopné opěradlo vpředu)? Teď se bude kafrat o deštníku, kterej sem já osobně ani jednou nepoužil...

chlapi, jak je je to s tím Climaticem, to končí v rámci celého koncernu nebo třeba jen u Škody a Seata?

• 4 týdny později...

Škoda od 10 k 5 ... nejdřív jí zkrouhne vw a ted nám změněj znak na "ježka" :aggressive:

post-58480-015338100 1290712861_thumb.jp

Upraveno od panTvorstva

Koncern zkrouhl Škodu tak, že se začaly montovat 2.0TDI CR 103kW 4x4 DSG, začal Superb 2.0TSI 147kW DSG, do Fabie se dostalo 1.2TSI 63kW před Polem a Ibizou apod. Na druhé straně zase není Climatic nebo dvouhmoťák u 1.6TDI. Takže podle mě se to nedá jednoduše hodnotit.

Přitom ti pindalové z mf dnes a ostatních bulšitů plácají nesmysly o tom, jak se deštník vrátil. Není to pravda..

• 3 týdny později...

Tak sem se díval a v Německu došlo u Superbu k jedinému - ze základní výbavy odpadlo mnoho věcí, ale zároveň na ně byly obratem vytvořeny téměř totožné balíčky a kromě výbavy Comfort snížena cena. Takže očesávání přišlo úplně jinak, než bylo prezentováno a ve skutečnosti jenom ke snížení základní ceny. Combi naopak stejně jako u nás podražilo.

Např. u Ambition u liftbacku snížení ceny o 1200€, odpadá el. sedadlo řidiče, sklopná zrcátka, prahové lišty, vyhřívané trysky ostřikovačů, tempomat, vyhřívaná přední sedadla, TPM, corner mlhovky. Obratem jde dokoupit dva pakety za celkem 1080€, kde je všechno odebrané zase zpátky včetně stmívání venkovního zpětného zrcátka, ovšem bez vyhřívání trysek.

Upraveno od bojler

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.