Marios Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 No a když nám google počeštil youtube, tak sem přidám jedno moje starsi videjko, ktere jsem zatim do tohoto vlákna nedal (aspoň doufám tedy) Videjko pružná akcelerace z 60 na 140 km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 To máš pravdu, TDI je jako smetí. Ale tím nechci říct, že je špatný. Jinak nevím čím to je, kolega v práci si vybíral služební OII. Pořád chtěl TDI, ale nakonec skončil u 1,6FSI. A vůbec toho nelituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Mariosku, dá se zde hovořit o pružnosti??? není to překlep? já kdybych bral klasickou Oktu a nebylo by TSI, tak bych taky bral tu vaší 1.6 FSI... nebo dvoulitr... víme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Vime, vime pane Vorlajz, je to dobrý motor ať už ten o 4 deci větší a nebo ten jeho menší bráška. Ale pokrok jde dopředu takže dneska bych si vzal taky jedině TSI. Podle prvních reakci, ten 1.4 TSI 90kW vypadá více než dobře v OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 vše má svoje pro a proti... my zase máme větší šanci, že se nám na těch atmosférách nic nepokazí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 máte pravdu pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 (editace) No a když nám google počeštil youtube, tak sem přidám jedno moje starsi videjko, ktere jsem zatim do tohoto vlákna nedal (aspoň doufám tedy) Videjko pružná akcelerace z 60 na 140 km/h hele Mariosu, na jaký rychlostní stupeň to bylo??? to bylo na 3. st. co? žes neřadil... Editováno: 16. Říjen 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaff Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Diky vsem za privitani O vikendu se pokusim udelat par fotek a pak to prihodim do "Vase Octavie II". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Jj na trojku až do červených, ale omezovač ještě nezasáhl, konec byl řekl bych tak 100 ot před omezovačem. Většínou neřádím, když potřebuju rychle předjet tak mi na 90% všech rychlých předjetí stačí trojka, bo 130 - 140 km/h na okreskách je už celkem dost ale jinak povětšinou na okreskách se dá dobře předjíždět i na 4° Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 no jede to moc pěkně, hlavně z 60 - 100... tam je to opravdu paráda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 No tak to jsem zvedav jak pojede ma MPi az to zkusim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 a ty to auto ještě nemáš???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Za hodku pro nej jdu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 ti ho chtěj předat za tmy, abys neviděl ty vady :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Vorlajz: Neser !!! :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 já a srát? vždyť jsem tvůj kamarád... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 No to Vám tak budeme věřit :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 A už dost OT!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 ok, ok... zpět k FSI... objevilo se tu dost nových lidí s FSI, tak bychom mohli uděla "benzínovej" sraz! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
singlir01 Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 (editace) No tak to tomu dealer musel dat na dvorku za autosalonem peknej kour nemusel, mělo to najeto jen pár km po městě, na 1. mi to při rozjezdu běžně ukazuje spotřebu 99.9 Ještě doplnění, dal jsem dohromady první část o dovozu novýho auta z Dánska: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=54274 Editováno: 17. Říjen 2008, autor: singlir01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 (editace) Dnes cesta Jeseník - Třebíč - Jeseník (530 km) ve trech lidech s prumernou spotrebou 7,1 l/100km a prum. rychlosti 88km/h, vse dle MD. Jako hlavni chod se podaval Shell V-Power Racing Editováno: 29. Říjen 2008, autor: Marios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Tak včera cesta Jeseník - Olomouc a zpět za 5,8 l/100km ve dvou lidech, stale jeste na letnich pneu a s V-P Racing benzinem. Prumerna rychlost dle MD 76 km/h. Byl jsem v Olmiku v servisu na tu jejich zimni prohlídku za 99 Kč a spokojenost, auticko naprosto v poradku, pouze levy svetlomet svitil o cca 1° více nahoru, tak se to srovnalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 (editace) Neco malo dalsiho ke spotrebe 1.6 FSI ZDE PS: stale jeste na letních 17" kolech Editováno: 3. Listopad 2008, autor: Marios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Zdravim to jsem zase ja Zase mam trosicku problemek kdyz jedu na jakykoli rychlost. stupen delsi dobu stejnyma otackama napr tempomat. Tak auto jakoby cuka a kolisaj otacky. Deje se to v rozmezi 2000 - 3000 ot./min. Nevim jestli to je benzinem ale tankuju u Shell takze to si myslim ze ne. Ale mozna palivovej filtr? Co myslite setkali se se s tim uz nekdo? Diky za rady mam motor 1.6 FSI co neni zrovna casty motor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 skús to hodiť do sekcie motor, tam ti skôr niekto pomôže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.