Přejít na obsah

Výkon postupně pryč

Radas1

Doporučené příspěvky

Dnes ráno jedu do práce a auto jede nějak divně v nízkých otáčkách slabě táhne a na 4 a 5 jede do 2100 ot.a pak takové jakoby bez turba ujel jsem tak 50km.Když jsem jel z práce tak hrůza při sešlápnutí jede jak snopel vůbec nejde roztáhnout.Dojel jsem do garáže otevřel kapotu nastartoval a ventil N75 cvaká jak strhaný-nevím jestli to tak má být nikdy jsem si toho nevšiml-jinak jsem tu četl prostříknout váhu čističem na brzdy a co se týče turba nemám naklápěcí klapky je možnost,že šlo papa? :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

- turbo KO by ti myslím dost kouřilo, bíle

- předpokládám že vag asi nemáš co? ideálně zkontrolovat jestli nebyl překročen tlak přeplňování a nenastal nouzový režim

N75 cvakat má, to je OK ale vag by ukázal víc

- projdi si všechny hadičky od N75 k tubu a vlastně i ty ostatní, jestli ti někde neutíká podtlak

- pravděpodobně ti ale odešla váha vzduchu, zkus ji odpojit a projet se, chvilku to vůbec nepojede ale pak si ŘJ veme vlastní hodnopty

pokud to bude stějně líné tak asi ta váha

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...