kos.ina Vloženo 20. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 cau kdyz tam lepite ten novy potah tak tu puvodni latku tam nechavate nebo ne? Já ji tam nechal. Jeto nelepené ještě na molitanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 cau kdyz tam lepite ten novy potah tak tu puvodni latku tam nechavate nebo ne? Já ji tam nechal. Jeto nelepené ještě na molitanu. přesně, nechat ji tam. Zkoušel jsem ji odtrhnout na kraji, kde to není vidět a zůstávaly tam kousky toho molitanu takže by jsi to měl hrbatý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keny Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 ak uz to mam take hotove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keny Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 ak uz to mam take hotove potazeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keny Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 ak uz to mam take hotove potazeno zadek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 21. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 vypadá to dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 jj to je moc hezké a čímpak si to potahoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Pěkný vypadá to gut. Nebo by bylo taky dobrý a jednodužší ty tapeci nechat poflockovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 (editace) zabiak napsal: Pěkný vypadá to gut. Nebo by bylo taky dobrý a jednodužší ty tapeci nechat poflockovat Přidávám taky nějaký to foto. Vitto: po zkušenostech s látkama, s tebou souhlasím! Až mě to naštve, nechám si druhý tapecy poflockovat. Viděl jsem to na černé Octávě na tuňasu Brno. Moc se mi to líbilo. Ty mý si k tomu nemůžou ani čuchnout!! Už jsem si ověřoval cenu flocku. Myslím si, že 1400,- za čtyří kusy není za tak moc... Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 (editace) K tomu ještě zadní dveře... Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Čau vypada to dost dobře.Ja mám ty samý výplně, ale místo té červené bych chtěl dát bílou jak je v RS.Poradíte mi kde bych sehnal ten bílej materiál popřípadě kdo by mi to udělal a na kolik by to přišlo.Díky Octavia 1.9 TDI 81kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Poradíte mi kde bych sehnal ten bílej materiál popřípadě kdo by mi to udělal a na kolik by to přišlo.DíkyOctavia 1.9 TDI 81kw Materiál z eresa seženeš. Ale tapecy s tím nepotáhneš. Nevím jakým stylem to dělá fabrika, možná za tepla, nevím. Protože ta látka je tlustá a moc nepoddajná!! Já jsem si na podzim RS látku nechal poslat a hned po rozbalení jsem pochopil, že přes profil madla to nijak nenatáhnu. Podle mě je možnost: origo výplně RS nějaký přibližný odstín flocku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 A nevíš kde bych mohl sehnat komplet celé výplně z eresa? octavia 1.9 TDI 81kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keny Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 jj to je moc hezké a čímpak si to potahoval? http://www.sinuslive.cz/ jmenuje se to LSB black Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 jj to je moc hezké a čímpak si to potahoval? http://www.sinuslive.cz/ jmenuje se to LSB black Kolik jsi toho koupil, nebo kolik je toho potreba na 4 dvere? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keny Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 jj to je moc hezké a čímpak si to potahoval? http://www.sinuslive.cz/ jmenuje se to LSB black Kolik jsi toho koupil, nebo kolik je toho potreba na 4 dvere? Balení 1 x 1,5 m,stacilo akorat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 Chlapi, tak dá se někde koupit origo látka, co se dávala do tapeců Elegance? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 A jak to lepíte když je to látka? Neprosakuje lepidlo ? Nebo jak se to dělá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 A jak to lepíte když je to látka? Neprosakuje lepidlo ? Nebo jak se to dělá ? http://www.vltava2000.cz/sekin/goodsdetail...gDepartmentID=0 když tam toho nenastříkaš moc tak ti to neprosákne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 koupil jsem tapecy (pouze očalouněné díly) z jiného auta, nechal přečalounit a chtěl vyměnit v původních tapecech v autě problém je v tom, že se mi je nedaří přilepit zpátky bo ty kraje odstávají a nemůžu to dostatečně zatížit aby to dobře doléhalo po celém obvodu - jde to jedině rukou ale nemůžu to držet tak dlouho než zaschne lepidlo. nemáte nějaký nápad?? nezkoušel to někdo zpátky tepelně přitavit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 (editace) Ignác napsal: ...problém je v tom, že se mi je nedaří přilepit zpátky bo ty kraje odstávají a nemůžu to dostatečně zatížit aby to dobře doléhalo po celém obvodu - jde to jedině rukou ale nemůžu to držet tak dlouho než zaschne lepidlo. nemáte nějaký nápad?? nezkoušel to někdo zpátky tepelně přitavit?? Tento problém jsem taky řešil. Ale tak nějak pěkně jsem ty dílce do sebe nazpět "zaklapl", tapec podložil polyšem a středy jemně zatížil. Sedí mi to zase tak pěkně, jako před tím. Dílce jsem k sobě lepil. PS: jinak látku LSB red jsem už dávno vyfakoval ven a nyní mám výplně naflockovány! Vzhled je "nebe a dudy". Cena za 4 ks výplní byla 1200,- kč. K tomu jsem si za 3 kila nechal lepnout i kufrový plasty... Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrda Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Pro Milana - kde sis to nechal flockovat, jestli to není tajný? Jak je to náchylný na poškrábání a otěr? Taky jsem nad tím už přemýšlel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 taky se me to libi ale co sem videl tak to mo nevydrzi,ja jdu do cerne kuze necham si ji krasne prosit vasechny 4 dvere za 1500 a zezadu to svarim do sebe abych nemusel nic lepit jinak ten flock je fakt pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Pro Milana - kde sis to nechal flockovat, jestli to není tajný? Jak je to náchylný na poškrábání a otěr? Taky jsem nad tím už přemýšlel. Ne, ne, tajný to není. Dělal mi to maník z malé dědinky Ohrozim u Prostějova. Tady jsou jeho stránky: http://www.okflock.cz/ Flockáren je celkem dost. To už potom záleží na tom, ke komu to budeš mít míň km. Co se týká možného otěru a poškození. Na otěr je flock celkem dost odolný. Tím myslím, že všeho s mírou. Pokud někdo 40x denně sedá do auta v montérkách s rukama od šmíru, tak to nepřežije ani flock, ani žádná jiná látka. Já jsem smířen s tím, že pokud bych to někde poškodil, no tak tapec jednoduše sundám a nechám ho prsknout flockem znovu. A taky mám dvě auta, jedno do práce a Octávku jen "na machrování" když je venku sucho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 (editace) Tak nepomohla ani tavná pistole, tak jsem znovu zkusil lepit a pořádně to zatížil - drželo to ale nebylo to 100% - poslední řešení jsem zkusil horkovzdušnou pistoli áááá drží jako čert. Jaké je ponaučení? Lépe nekombinovat plast a čalouněný díl z jiného auta není díl jako díl Editováno: 4. leden 2008, autor: Ignác Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.