Publikováno Říjen 22, 201014 r zdravim jel jsem s octavii 1.9tdi 4x4 do kopce a z niceho nic pri jizde prestal fungovat zadni nahon. modelovy rok 2002 prosim poradte dekuju
Říjen 24, 201014 r jojo, chce to dát na diagnostiku a uvidí se ... jinak jak píše František... a ani jedno není zrovna levná záležitost.
Prosinec 1, 201014 r Autor Tak cela zadni naprava vymenena za 10 000kc spatne cerpadlo:/ uz se zase radi:) dekuju za pomoc
Prosinec 1, 201014 r Prosím Tě a důvod, proč odešlo, JEN TAK? Olej si měnil pravidelně? 10 tisíc je za nějakou starší z jiného vozu? Mi funguje, jen bych rád věděl, co může přijít... kujiii za odpověď, Jiřík
Prosinec 2, 201014 r odešlo mi čerpadlo, stářím, vydřely se uhlíky a ohobloval komutátor, sehnal jsem starší za 2500
Prosinec 7, 201014 r Ahoj.Potřebuji poradit,dneska když byla ta břečka tak jsem si všimnul že mi nejdě zadek,ale přitom slyšim jak se něco spíná pod pedály.???
Prosinec 12, 201014 r Díky.Taky ze mě spadnul kámen .Už mě každej strašil s tim nejhorším. ale nakonec se ukázalo že mě v létě na dovču odešel spínač za zapalovací skříňkou a tak to tam někde pustilo víc proudu,Byla tam pojiska 5A a origo tam má být 20A. No ale stejně mě ale zajímá,jestli se mění olej v haldexu v převodovce,popř.jestli někdo nemá obrázek kde přesně.? Jinak svěženíčko na sněhu ledu je asi o 1000% lepší!!!!!!!!!!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.