Publikováno Červen 7, 200619 r Chci se zeptat jestli někdo zdejší má na své MPi 50kw úpravu od firmy Sportmotor na 56kw? Dík Tom
Červen 8, 200619 r Chci se zeptat jestli někdo zdejší má na své MPi 50kw úpravu od firmy Sportmotor na 56kw?Dík Tom Ano, já na služebáku. Dělali mě to v 60- ti tis. km, nyní tam je cca 100 tis. Žádný problém, jezdí jako z praku. Můžu jen doporučit.
Červen 8, 200619 r Mám čerstvě načipovanou Fabii Combi 1,4 MPI 50kW od firmy Cimbu Autosport ze Sukorad u Mladé Boleslavi. Výkon by měl být 57 kW a kroutící moment vzrostl ze 120Nm na 128Nm. Faktem je, že je to znát, ale pokud chcete využít hlavně toho kroutícího momentu, musíte to při řazení vytočit tak na 4500ot/min,po zařazení klesne na 3500ot/min a jste v režimu nejvyššího kroutícího momentu. Spotřeba by měla jít údajně o 0,5l/100km dolů, ale to nemám ještě vyzkoušené. Trojku mám teď o dost svižnější a na pětku to po 130 km/hod. zrychluje výrazně lépe. Maximálku jsem dosáhl 180 km/hod. (dle tachometru), před čipováním to bylo o 5km méně. Uvedená firma má na svých stránkách www.cimbu.cz srovnávací grafy před a po čipování u všech motorových skupin Fabie (jsou tam samozřejmě i jiné značky škodovek) a z toho je docela pozoruhodné, že u 1,4 55kW vzroste sice výkon na nějakých 63kW, ale kroutící moment je stejný jako u přečipované 1,4 MPI 50kW, přitom cena je téměř 2x větší.
Červen 8, 200619 r Mám čerstvě načipovanou Fabii Combi 1,4 MPI 50kW od firmy Cimbu Autosport ze Sukorad u Mladé Boleslavi. Výkon by měl být 57 kW a kroutící moment vzrostl ze 120Nm na 128Nm. Faktem je, že je to znát, ale pokud chcete využít hlavně toho kroutícího momentu, musíte to při řazení vytočit tak na 4500ot/min,po zařazení klesne na 3500ot/min a jste v režimu nejvyššího kroutícího momentu. Spotřeba by měla jít údajně o 0,5l/100km dolů, ale to nemám ještě vyzkoušené. Trojku mám teď o dost svižnější a na pětku to po 130 km/hod. zrychluje výrazně lépe. Maximálku jsem dosáhl 180 km/hod. (dle tachometru), před čipováním to bylo o 5km méně. Uvedená firma má na svých stránkách www.cimbu.cz srovnávací grafy před a po čipování u všech motorových skupin Fabie (jsou tam samozřejmě i jiné značky škodovek) a z toho je docela pozoruhodné, že u 1,4 55kW vzroste sice výkon na nějakých 63kW, ale kroutící moment je stejný jako u přečipované 1,4 MPI 50kW, přitom cena je téměř 2x větší. Přesně tak...skoro
Červen 9, 200619 r Já se rozhoduju mezi Cimbu a Sportmotor, ale nevím na jako firmu dát...Tom Obě firmy jsou dobré a u daného motoru je cena srovnatelná. Přesto bych volil Sportmotor. Pokud porovnáš grafy, zejména kroutícího momentu zjistíš, že Cimbu v podstatě kopíruje nešťastnou tovární charakteristiku akorát posazenou výš, Sportmotor vrchol posunuje do jiných otáček. Výsledek je ten, že se značně rozšiřuje rozsah "použitelných otáček". A konkrétně, podle vlastní zkušenosti v reálu to jde přesně podle uváděného grafu. Jedinej rozdíl je v tom, že Sportmotor klade důraz i na vzduchový filtr, konkrétně doporučuje KN. Pokud se dobře pamatuji stál necelých 2 tis. a je dobrý.
Červen 9, 200619 r Musím se omluvit za nepřesný údaj, 1,4MPI 50kw po načipování má nejvyšší kroutící moment 128Nm(u Sportmotoru 126Nm) na 3000 ot./min a ne na 3500 ot., jak jsem psal v prvním příspěvku. Kopírování původní křivky kroutícího momentu je u obou firem skoro stejné, zrovna tak vrchol kroutícího momentu. Pokud se jedná o ten vzduchový filtr KN, který doporučuje firma Sportmotor, tak to s ním opravdu jede lépe, ale otázka je, jak dlouho. Když si uvědomíte, že ten filtr je o dost propustnější, než klasický papírový, tak dojdete k závěru, že propustí daleko více nečistot, než papírový a to se musí zákonitě odrazit na zvýšeném opotřebení motoru. Ale určitě to s ním jede líp, to nikomu neberu. Já používám papírový filtr, měním ho po 10.000 km a to po 50.000 km byla pěkně zahnojená škrtící klapka. Co teprve, když by tam byl sportovní filtr? Myslím, že to za ty problémy nestojí.
Červen 9, 200619 r Taktéž je musím omluvit za nepřesný údaj, rozdíl v průběhu kroutícího momentu u těch dvou dodavatelů je u 16V 55 kW, u MPI 50 kW je to opravdu skoro stejné. No a s tím KN filtrem, nevím, do motoru se nedívám, ale je jisté, že na služebáku (MPI 50 kW) tam šel v 60-ti tis. km spolu s chipem, nyní tam je 100 tis. km, zatím jsem jej nečistil (ale chystám se ale na to) a furt to „jede jako z praku“. I kdybys měl pravdu, tak to, že najedu místo 350 tis jen 300 je mě v podstatě šumák, a to i na soukromém.
Červen 9, 200619 r Co teprve, když by tam byl sportovní filtr? Myslím, že to za ty problémy nestojí. Myslím že to trochu přeháníš, nemá to takový vliv na životnost auta jak popisuješ. Mám chip i sportovní filtr, dělám každý rok pravidelné servisní prohlídky a úplně v pohodě, čili pokud se o auto staráš tak jak máš tak si myslím že bez problémů, tzn. nehonit to za studena, poctivě dodržovat servisní prohlídky a hlavně kdo maže ten jede olej Jinak chip můžu určitě doporučit jak bylo psáno výše prospěje to rozsahu krouťáku auto má lepší tah v nižších a středních otačkách, kultivovanější chod.
Červen 9, 200619 r Autor Já měním vzduchový filtr při každé výměně olej tj. cca 15 000km. Chip nechám udělat u Sportmotoru, je to v Praze kde bydlím a mají otevřeno i v neděli. Tom
Červen 9, 200619 r Mně tam spolu s prechipováním dali i zde zmiňovaný sportovní vzduchový filtr KN a jsem plně spokojen... Doporučuji.. Jezdím s tím už asi půl roku i s dalšími úpravami a je to v poho..motor je živější a drží ve vysokých otáčkách..
Červen 9, 200619 r Tak to ja se na chip teprve chystam, ale budu mit trosku rozsahlejsi upravy... Zatim mam jinou hlavu a vacku, tu upravenou od motor-excelu, ted cekam na saci potrubi z 50kW verze a pak k tomu necham doladit RJ. Co se tyce vzduchovych filtru, tak jsou tady trosku zkreslene informace. Ale debata o vzduchovych filtrech je na delsi lokte a do toho se nechci poustet. Nicmene uz jen proto, ze bavlneny se cisti kazdych 15 tisic a papirovy ve skodovce meni kazdych 60 tisic, tak je jasne, ktery je na tom hur. Pokud se vymena papiroveho zkrati take na 15, tak jsou na tom oba filtry s filtraci, podle me, temer identicky. Nicmene bavlneny za deste nevlhne.... Ale jak rikam, je to na delsi lokte a toho se ucastnit nebudu. Co se tyce meho motoru, tak uz ted jsem s nim spokojen, po vymene saciho potrubi a optimalizaci RJ to bude jedna basen...
Červen 9, 200619 r Tak to ja se na chip teprve chystam, ale budu mit trosku rozsahlejsi upravy... Zatim mam jinou hlavu a vacku, tu upravenou od motor-excelu, ted cekam na saci potrubi z 50kW verze a pak k tomu necham doladit RJ. Co se tyce vzduchovych filtru, tak jsou tady trosku zkreslene informace. Ale debata o vzduchovych filtrech je na delsi lokte a do toho se nechci poustet. Nicmene uz jen proto, ze bavlneny se cisti kazdych 15 tisic a papirovy ve skodovce meni kazdych 60 tisic, tak je jasne, ktery je na tom hur. Pokud se vymena papiroveho zkrati take na 15, tak jsou na tom oba filtry s filtraci, podle me, temer identicky. Nicmene bavlneny za deste nevlhne.... Ale jak rikam, je to na delsi lokte a toho se ucastnit nebudu. Co se tyce meho motoru, tak uz ted jsem s nim spokojen, po vymene saciho potrubi a optimalizaci RJ to bude jedna basen... A nemaji to v tom Excelu malinko předražený? Ty kupuješ ten kit 69 kw, co?
Červen 10, 200619 r No ja bych prozradil, ale ono by ti to stejne k nicemu nebylo To byla nabidka jen pro me a jeste k tomu nahoda
Červen 10, 200619 r No ja bych prozradil, ale ono by ti to stejne k nicemu nebylo To byla nabidka jen pro me a jeste k tomu nahoda Ach jo. No nic, budu hledat dál..nějaký laděný svody by se mi hodily..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.