Rabbyt Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 No on je uz po 15ti. Ja jsem menil papirovej za bavlnenej pri 17ti tisicich a to byl peknej humus. A to tam mel zustat az do 60ti tisic. To si ani omylem nedovedu predstavit.... a ja ten papirovej vyluxoval a je to me tak napada, ze ono by to vubec mozna jelo nejlip na takovy ty papirovy pytliky do luxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 teda pane kválík, to je nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Hele, nejsi ty tak trosku nahodou arogantni??? :smich: Je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Ze jo, vid? ja si to taky rikam Pacholek namyslenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Gil, Martinoslav: Vy jste jako Nemecko, o nás bez nás.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 No on je uz po 15ti. Ja jsem menil papirovej za bavlnenej pri 17ti tisicich a to byl peknej humus. A to tam mel zustat az do 60ti tisic. To si ani omylem nedovedu predstavit.... a ja ten papirovej vyluxoval a je to me tak napada, ze ono by to vubec mozna jelo nejlip na takovy ty papirovy pytliky do luxu Dobrej nápad!! Takovej tuzerskej .. Bobik: Vyluxování je taky fajn...souhlasím s tebou + Johny : Ok, budu se těšit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Hele,pořád tady mluvíte jak to čipování je dobrý,jak to jede,mě by zajímalo jak je to se spotřebou,protože jediným cílem čipování benzínových motorů je tam nahnat co nejvíc benzinu. Tak jestli tady někdo jste schopnej říct objektivně svoje dojmy,tak budu rád. Kamarád ze servisu Škoda mě od toho právě VÝRAZNĚ odradil,chtěl jsem čipovat pouze v rámci nižšší spotřeby s jízdou lehčí nohou. Tak jak to je,hmm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaR Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Hledej víc a dozvíš se, že se nemusíš bát. Nepatrné snížení spotřeby je při stejném stylu jízdy u benzínu vždy. U motoru 1.4 MPi tu dokonce někdo uváděl i 0,75l/100. Čemuž se až nechce věřit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 S lehkou nohou je to menší o 0,5/100km..ale víc asi ne.. Mám s tím zkušenosti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 Tak uz jsem to pozjisotval. Svody by nam udelali tady u nas. . . sice by to nebylo z nerezu, ale myslim z litiny, co taky jen tak nezrezne. . . ta firmicka uz jich udelala nekolik a vzdy perfektni spracovani. jedny me ukazovali na nejake Honde. A ptal jsem se jak je poznat vykon a dle majitelu aut je to znat dost. . . takze zatim jsem domluven, ze by to bylo pro vic lidi a bez papiru a cena nekde kolem 8000,- takze panove kdo do toho jde???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 Tak uz jsem to pozjisotval. Svody by nam udelali tady u nas. . . sice by to nebylo z nerezu, ale myslim z litiny, co taky jen tak nezrezne. . . ta firmicka uz jich udelala nekolik a vzdy perfektni spracovani. jedny me ukazovali na nejake Honde. A ptal jsem se jak je poznat vykon a dle majitelu aut je to znat dost. . . takze zatim jsem domluven, ze by to bylo pro vic lidi a bez papiru a cena nekde kolem 8000,- takze panove kdo do toho jde???? mno ta litina nevim nevim...moc se v tom nevyznam, ale precijenom je to dost velka vec, ty svody...to bude taky dost tezky, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 Tak uz jsem to pozjisotval. Svody by nam udelali tady u nas. . . sice by to nebylo z nerezu, ale myslim z litiny, co taky jen tak nezrezne. . . ta firmicka uz jich udelala nekolik a vzdy perfektni spracovani. jedny me ukazovali na nejake Honde. A ptal jsem se jak je poznat vykon a dle majitelu aut je to znat dost. . . takze zatim jsem domluven, ze by to bylo pro vic lidi a bez papiru a cena nekde kolem 8000,- takze panove kdo do toho jde???? mno ta litina nevim nevim...moc se v tom nevyznam, ale precijenom je to dost velka vec, ty svody...to bude taky dost tezky, ne? To víš, že to nic lehkýho nebude, ale výkon ti to přidá zaručeně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 Tak uz jsem to pozjisotval. Svody by nam udelali tady u nas. . . sice by to nebylo z nerezu, ale myslim z litiny, co taky jen tak nezrezne. . . ta firmicka uz jich udelala nekolik a vzdy perfektni spracovani. jedny me ukazovali na nejake Honde. A ptal jsem se jak je poznat vykon a dle majitelu aut je to znat dost. . . takze zatim jsem domluven, ze by to bylo pro vic lidi a bez papiru a cena nekde kolem 8000,- takze panove kdo do toho jde???? No, 8000 je docela dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 No moc, jak se to vezme, ja videl svody na fabulu v nerezu za 15 - 16 tisic, tak nevim, prece jen je to uz pulka a nez to zrezne, tak to uz v tom davno jezdit nebudeme. . . takze to zase neni tak moc. Zalezi kolik se nas na to domluvi . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 No moc, jak se to vezme, ja videl svody na fabulu v nerezu za 15 - 16 tisic, tak nevim, prece jen je to uz pulka a nez to zrezne, tak to uz v tom davno jezdit nebudeme. . . takze to zase neni tak moc. Zalezi kolik se nas na to domluvi . . . Já bych do toho snad i šel kdybych věděl, že to fakt ten výkon přidá a bude to poznat.., ale nevím, jestli to za ty prachy stojí...vím, že za svody to není zase moc velká suma, ale když s tim něco bude, nemůžu tam přijít a jen tak to reklamovat...Byl bych i pro, ale muselo by mě něco přesvědčit..nemá to tu někdo na autí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 A ještě mám dotaz, jestli si své staré svody můžu nechat? Když mi měnili poslední díl výfuku, dali mi ho zpátky... Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 jasne, ty svody co tam mas ti zustanou . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Tak kdo do toho jde?? JohnyS: ty do toho jdeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Jestli nas do toho pujde vic, jdu do toho taky. . . sice nemam ted na to moc penez,ale ty svody jinde nesezenu za min a koniky to prida urco . . .lip nez nejaky chip . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Jestli nas do toho pujde vic, jdu do toho taky. . . sice nemam ted na to moc penez,ale ty svody jinde nesezenu za min a koniky to prida urco . . .lip nez nejaky chip . . . Kolik říkal ten chlapik, že to přidá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 No zalezi dle motoru, oni to nikdy nemerili,ale rikal ze na te honde tak 10 koni, asi . . . Ale ze majitele to vazne poznali . . a to nemel na tom udelani sani a mel tam standartni vyfuk . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 No zalezi dle motoru, oni to nikdy nemerili,ale rikal ze na te honde tak 10 koni, asi . . . Ale ze majitele to vazne poznali . . a to nemel na tom udelani sani a mel tam standartni vyfuk . . . Tak to by na našich fabkách bylo zajímavý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 No zalezi dle motoru, oni to nikdy nemerili,ale rikal ze na te honde tak 10 koni, asi . . . Ale ze majitele to vazne poznali . . a to nemel na tom udelani sani a mel tam standartni vyfuk . . . Tak to by na našich fabkách bylo zajímavý... tak to kazdopadne. . . . . takze jak kluciii? Kdo o tom aspon premysli? Wertheim: neudelame nejake nove tema, treba nazev: Svody na Fabii? Aby to prilakalo vic lidi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Ja premyslim, ale bez papiru je to docela na pytel i za tak lakavou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 a na co by jsi chtel ten papir? Chces si to dat do nakladu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.