Martinoslav Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Treba Ale hlavne pokud mi to preci jen prorezivi, tak dva roky je zaruka... Pripadne muze byt vada materialu apod. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Treba Ale hlavne pokud mi to preci jen prorezivi, tak dva roky je zaruka... Pripadne muze byt vada materialu apod. ... Taky bych si to dal do nákladů... Ale snad by to prorezivět nemělo...No, ale nikdy nevíš... Ale furt lákavější cena než u MOTOR EXELU... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Ale po přechipování to určitě na jízdě poznáš...to zaručuji.. o kolik to nabere na akceleraci? normálně je to tuším cca 15s, kolik je to po tom chipu, tak 13s? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Zdravíčko, narazil jsem na toto starší téma a zajmalo by mě jak jste dopadli s těmi svody, a zda nevíte o někom kdo je dělá na tento tip motoru, zatím díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 podívej se třeba sem máš tam i graf http://www.hr-svody.eu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 jj tam jsem koukal, u docela o noch uvažuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.