Malta Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 tak už i konektory mám na stole, takže kdyby někdo súrně potřeboval (mám jich navíc), aktuálně řeším ten hnědý repro konektor, ten pro změnu dělá Belgie ... zatracená globalizace ... abych to sháněl po celém světě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Já když jsem to dodělával, tak jsem koupil na vrakáči kabeláž z F II, která to měla origo z výroby. Vyříznul a vypiloval díru do středního panelu, koupil AUX zásuvku. Namontoval nové radio, a vše fungovalo bez kódování. Jenže v tom radiu jsou funkční i věci, které vůbec v autě nemám, např, hlasitost HF sady, nastavení zadních repro atd. (ty jsem dodělával nedávno). Přes tu AUX zásuvku můžeš poslouchat zvuk ze všeho co má výstup na sluchátka přes konektor JACK. JInak piny a autovodiče kupuji na Autokabel.CZ. Jestli je to nepovolená reklama, tak ať to moderátor raději smaže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 OK, no nic nechám si poslat ještě ten modrý konektor, ať to nemusím pak znovu rozdělávat a dodělávat. Už jsem se díval, ten zas pro změnu dělají ve švýcarské fabrice . Z Belgie mi nakonec přijde obojí, jak hnědé konektory, tak i ty fialové zámky. Zatím ještě rádio nemám doma, tak je čas to poshánět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 AUX se zapojuje do té části co je na CD měnič, barvu už si nepamatuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 já myslel že se to napojuje na ty tři vpravo nahoře označené jako aux R, L a zem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Jo, piny jsou spešl na AUX, ale je to ta ČÁST mostu, kam se TAKY připojuje CD-changer... Oba dva myslíte stejnou věc. Jen Malta přímo jednotlivý piny a Thorin celou část konektoru určenou pro napojení "něčeho zvenku k rádiu". 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 takže DANCE nahozen dle instrukcí a za mě naprostá spokojenost , tuner i zvuk je oproti tomu co jsem tam měl tak o tři levely výše. AUX vstup také fachá na mobil suprově. Mimochodem, nepoptřebné vodiče z černého napájecího konektoru jsem nechal v něm a nechal na původní kabeláži, takže jsem nakonec nic nezaizolovával. Jen by mě zajímalo, k čemu byly ten fialovo černý a fialový vodič uprostřed původního konektoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Něco je od spínače světel na ovládání podsvícení rádia, může to bejt určený i pro další třeba zatím nezapojený funkce. U klasika ISO konektoruje pár fialová+fialová s černým pruhem určenej k připojení jednoho kanálu repráků (další jsou modrá, šedá a zelená - plus stejný s černým pruhem). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 tot bylo ale na černém napájecím konektoru ... hnědý jsem komplet přepinoval, ten mám komplet obsazen, páč mám repro i vzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 A zkoušels to jestli jde balance i fader? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 jasan, obojí fachá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 pokud bude chtít někdo předělávat a ušetřit nějakou tu kačku oproti netu, tak zde http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/11989-sada-fakra-konektor-vw%C5%A1koda-repro-iso-konektorjpt-kontakty/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Zeptam se tady. Proc na fotkach jak koukamma ma Romik antenu v zadu a nektery v predu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Před FL - anténa vepředu Po FL - anténa vzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 ne tak docela, před face jí některý měl také vzadu a to v případě že měl panorámu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Přesně jak říká Malta, u předface byly dvě možnosti diktovaný volbou panoráma ano/ne, facelift to sjednotil na "anténa vzadu". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 a když všechno víte, nevíte na co je antena (na střeše vzadu a udajně ta čára na předním skle dolu pod zrcátkem je prý taky anténa) K čemu to je dobré dvě antény a jestli je to použité či pouze příprava na něco . Konkrétně se jedná o radio Swing. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Buď je to pro GSM ("těžká" hands-free sada), nebo pro GPS (přijímač satelitní navigace), v nejmíň pravděpodobným případě je ta anténa ve skle určená pro DIVERZITNÍ příjem FM rádia (elektronika sleduje signály ze dvou nebo ještě víc antén a vybírá si nejkvalitnější signál = omezuje rušení a ztrátu signálu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 já bych to taky tak viděl,ale jistý si vubec nejsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Ono to taky s aktuální vejbavou a rádiem vůbec nemusí bejt využitý a je to v autě jen jako "příprava" pro instalaci "něčeho dalšího". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 ale je to sklo na Roomster, tak tam těch výbav nebylo podle mne tolik, leda bych to tipoval na radio s navigací a tohle by byla anténa pro gps. Nicméně stejně jsem si nějak nevšiml odkud z toho skla vede někde někam drát, Je to tedy vůbec anténa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 (editace) Ano v skle předním je anténa na radio. Ta antena se dava uz od radia swing a ten kdo ma zakladni radio blues tu antenu nema. Editováno: 6. Červen 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 no dejme tomu. A mám tedy to chápat, že Swing potřebuje antény dvě a nebo tu klasickou co mám na střeše nepoužívám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 tady je odpověď, swing ze zadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Jo, uz jsem to taky dohledal, jmenuje se to "duální anténa" to jsou mi tedy věci........ale je fakt, že rádio hraje pěkně čistě a lépe než Dance (stejná trasa,stejné slabé stanice) takže něco na tom asi bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.