Marek1806 Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 Chtěl bych si dokoupit do kufru orig. děrovanou ohrádku, která se montuje na pravou stranu do předem připravených děr z výroby. Nevíte někdo obj. číslo pro objednání? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 (editace) zajeď do škoda servisu a číslo nepotřebuješ...... známému ji takhle dali hned z jiného auta na salonu...tam si to pak doobjednali.....ale cenu nevím....ale předpokládám tak okolo 250,-Kč.... jinak je ale na prd.....když chceš něco u rezervy...musíš jí odendat.....a já tam mám dost věcí co celkem používám....takže ji mám v garáži na skříni ...... Editováno: 27. Říjen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kedarek1 Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Číslo dílu je 5J7 867 493, název je "schrána odkládací" a cena je 64,- Kč bez DPH (NORA). Jinak jak píše Marek číslo nepotřebuješ a pokud si vzpomínám, tak mě stála kolem 80,- Kč (s DPH) v autosalonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Jednu fungl novou ohrádku mám doma, klidně jí prodám.....cenu nabídněte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 Zdravím chlapi, mám dotaz týkající se funkčního paketu - ty přihrádky v kufru. Nevíte jak je demontovat? Nemáte někdo nákres jak tam drží ty kolejničky? Nebo jak případně demontovat celé bočnice? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak 72 Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Zdravím chlapi, mám dotaz týkající se funkčního paketu - ty přihrádky v kufru. Nevíte jak je demontovat? Nemáte někdo nákres jak tam drží ty kolejničky? Nebo jak případně demontovat celé bočnice? Díky Přihrádky vyndáš tahem směrem nahoru, kolejničky přihrádek jsou jem nacvaklé v plastu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrolikCZ Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 (editace) Přihrátku jsem koupil a je to velmi praktická věc... hlavně jednoduchá instalace. Editováno: 14. Červenec 2013, autor: FrolikCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.