Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chtěl bych si dokoupit do kufru orig. děrovanou ohrádku, která se montuje na pravou stranu do předem připravených děr z výroby. Nevíte někdo obj. číslo pro objednání? Díky

zajeď do škoda servisu a číslo nepotřebuješ...... ;) známému ji takhle dali hned z jiného auta na salonu...tam si to pak doobjednali.....ale cenu nevím....ale předpokládám tak okolo 250,-Kč....

jinak je ale na prd.....když chceš něco u rezervy...musíš jí odendat.....a já tam mám dost věcí co celkem používám....takže ji mám v garáži na skříni :) ......

Upraveno od Marek

Číslo dílu je 5J7 867 493, název je "schrána odkládací" a cena je 64,- Kč bez DPH (NORA). Jinak jak píše Marek číslo nepotřebuješ a pokud si vzpomínám, tak mě stála kolem 80,- Kč (s DPH) v autosalonu.

Jednu fungl novou ohrádku mám doma, klidně jí prodám.....cenu nabídněte

• 1 rok později...

Zdravím chlapi, mám dotaz týkající se funkčního paketu - ty přihrádky v kufru. Nevíte jak je demontovat? Nemáte někdo nákres jak tam drží ty kolejničky? Nebo jak případně demontovat celé bočnice?

Díky :D

• 3 měsíce později...

Zdravím chlapi, mám dotaz týkající se funkčního paketu - ty přihrádky v kufru. Nevíte jak je demontovat? Nemáte někdo nákres jak tam drží ty kolejničky? Nebo jak případně demontovat celé bočnice?

Díky biggrin.gif

Přihrádky vyndáš tahem směrem nahoru, kolejničky přihrádek jsou jem nacvaklé v plastu.

• 1 rok později...

Přihrátku jsem koupil a je to velmi praktická věc... hlavně jednoduchá instalace. 

Upraveno od FrolikCZ

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.