liborch Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Ve výbavě Experience je moc pěkný dekor, kolik by stálo dokoupit? Myslím, že se ten plast. pruh zkládá ze 3 částí. dekor.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Stará dobrá strieborná, toto je podľa mňa hnus sám o sebe, nieto ešte v spojení s čiernymi kľučkami, volantom atď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Melo by to byt jen ze dvou kusu, mensi za 450 a ten vetsi dil 1500kč. ceny jsou plus minus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Tiež sa mi zdá, že dva kusy. Jeden vľavo od volantu, druhý vpravo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefP Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 Nevím jestli jsi to viděl na živo - hnus. Jako replika od číňanů za 5,50. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 Presne tak. Do Audi a VW idú krásne dekory, ktoré vyzerajú ako drevo a sem do Yetiho pchajú nejakú fotošopovú zpraseninu Nikdy by som to nechcel mať v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 1. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 Presne tak. Do Audi a VW idú krásne dekory, ktoré vyzerajú ako drevo a sem do Yetiho pchajú nejakú fotošopovú zpraseninu Nikdy by som to nechcel mať v aute viděl jem to dřevo naživo v SUP2, a nezdálo se mi to tak špatné jak píšete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 V SuperBu je to drevo vic do hneda, v Yetim je takovy "vyblity" :-( SuperB Yeti Spis vypada lip nez to drevo tak cerna leskla. Viz uprava BT-Design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 Nj, ale Benet si za to pýta 63€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 Tak striknout doma v garazi pripadne nechat nekde udelat. 63€ to je za upravu puvodnich nebo za nove v cerne barve? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 Za nove v špecialnom vyhotoveni od Benetu, tuším aj s nálepkou A presne tak, kúpiš si sprej "strieborná reflex" a budú na nerozpoznanie od tých mojich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chrudimák Vloženo 6. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 Stará dobrá strieborná, toto je podľa mňa hnus sám o sebe, nieto ešte v spojení s čiernymi kľučkami, volantom atď. Já to tak taky vidím, to zvláštní dřevo do Yetiho nebrat,hliník lépe pasuje i k typu auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarek.7 Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 Hledám někoho,kdo má zkušenost se světlým interiérem.Myslím výbavu ambition se šedou palubní deskou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ahojx Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 ne, roomster je hehzčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YetiMan Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 Nazdar. Máte někdo v Yetině interiér Gobi sand? Zajímá mě, jak to vypadá v reálu, jak se špiní či nešpiní a zda byste ho objednali znovu. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexon Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 mám béžovku, připadá mi to takový "svěží" a veselejší než celý černý - to je ale věc osobního vkusu, auto už má rok, vezlo se tam co bylo potřeba (párkrát i chlapi v montérkách, to sem měl obavy), ale zatím vše bez závad..., žádný potahy nepoužívám a šel bych do toho znovu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 (editace) mne gobi sand sedi perfektne, je to takove ciste, a vetsina spiny je bezova( viz foto a gum koberecky) a tak se to nemaze tolik jako cerna ( pokud to nesprasite šmírem) no a dekor je svetlejsi nez uvadi foto ofiko skoda, je to spis orech nez mahagon. Editováno: 31. Říjen 2011, autor: hadak11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.