karel55 Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 Prosím poraďte. Mám Fab. 1,2 16v jede docela slušně do cca 3000ot pak ůplně vypne jako když vypadne elektrika, a motor začne pulzovat (zapne -vypne). Hlásí závadu snímače vačkové hřídele, i po vyměně za originál. Rovody se zdají být v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl-h Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 Jo snad nemáš to samé co já s Fábinkou 1.2 12V 51KW rok výroby 2008 - únor; nalétáno 63tis. Při 3000 ot mi jakoby přestane táhnout motor a po najetí na 3500 už to jede zase normálně. jen s tím problémem, že se sem tam rozsvítí kontrolka výfukových plynů, auto se hodí do nouzáku a nezbyvá než vypnout a zapnout motor. Což pomůže samozřejmě jen nachvíli. V originál Škoda servis jsme byl 4x a pokaždé neví, co s tím je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel55 Vloženo 3. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 Jo snad nemáš to samé co já s Fábinkou 1.2 12V 51KW rok výroby 2008 - únor; nalétáno 63tis. Při 3000 ot mi jakoby přestane táhnout motor a po najetí na 3500 už to jede zase normálně. jen s tím problémem, že se sem tam rozsvítí kontrolka výfukových plynů, auto se hodí do nouzáku a nezbyvá než vypnout a zapnout motor. Což pomůže samozřejmě jen nachvíli. V originál Škoda servis jsme byl 4x a pokaždé neví, co s tím je. možná je to podobné , ale mi seuž to nechytí ani při 3500ot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl-h Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 možná je to podobné , ale mi seuž to nechytí ani při 3500ot. A už máš nějaké řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 Třeba Vám to pomuže http://www.fcd.eu/storyversion.aspx?id=3283 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel55 Vloženo 5. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 Třeba Vám to pomuže http://www.fcd.eu/storyversion.aspx?id=3283 Vyzkoušel jsem , ale bezvýsledně. Dalším bádáním jsem zjistil, že při 3000ot. mi vypadne signál ovlání vstřiků!!!! Snímač otáček signál dává!!! má někdo ještě nějaký nápad ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 zkusit s někým prohodit ŘJ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel55 Vloženo 6. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 zkusit s někým prohodit ŘJ? Taky mám takový pocit , že to bude ŘJ. Ale nevím jestli to bude tak jednoduché přehodit jednotky !! Mám dojem že tam budu potřebovat nějaké kody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 zkusit se domluvit se servisem, až tam budou mít stejný ročník a motorizaci, aby ti cinkli a dorazil jsi tam a zda by byli ochotni na zkoušku tuto výměnu realizovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.