Publikováno Listopad 3, 201014 r Prosím poraďte. Mám Fab. 1,2 16v jede docela slušně do cca 3000ot pak ůplně vypne jako když vypadne elektrika, a motor začne pulzovat (zapne -vypne). Hlásí závadu snímače vačkové hřídele, i po vyměně za originál. Rovody se zdají být v poho.
Listopad 3, 201014 r Jo snad nemáš to samé co já s Fábinkou 1.2 12V 51KW rok výroby 2008 - únor; nalétáno 63tis. Při 3000 ot mi jakoby přestane táhnout motor a po najetí na 3500 už to jede zase normálně. jen s tím problémem, že se sem tam rozsvítí kontrolka výfukových plynů, auto se hodí do nouzáku a nezbyvá než vypnout a zapnout motor. Což pomůže samozřejmě jen nachvíli. V originál Škoda servis jsme byl 4x a pokaždé neví, co s tím je.
Listopad 3, 201014 r Autor Jo snad nemáš to samé co já s Fábinkou 1.2 12V 51KW rok výroby 2008 - únor; nalétáno 63tis. Při 3000 ot mi jakoby přestane táhnout motor a po najetí na 3500 už to jede zase normálně. jen s tím problémem, že se sem tam rozsvítí kontrolka výfukových plynů, auto se hodí do nouzáku a nezbyvá než vypnout a zapnout motor. Což pomůže samozřejmě jen nachvíli. V originál Škoda servis jsme byl 4x a pokaždé neví, co s tím je. možná je to podobné , ale mi seuž to nechytí ani při 3500ot.
Listopad 3, 201014 r možná je to podobné , ale mi seuž to nechytí ani při 3500ot. A už máš nějaké řešení?
Listopad 5, 201014 r Autor Třeba Vám to pomuže http://www.fcd.eu/storyversion.aspx?id=3283 Vyzkoušel jsem , ale bezvýsledně. Dalším bádáním jsem zjistil, že při 3000ot. mi vypadne signál ovlání vstřiků!!!! Snímač otáček signál dává!!! má někdo ještě nějaký nápad ?
Listopad 6, 201014 r Autor zkusit s někým prohodit ŘJ? Taky mám takový pocit , že to bude ŘJ. Ale nevím jestli to bude tak jednoduché přehodit jednotky !! Mám dojem že tam budu potřebovat nějaké kody.
Listopad 8, 201014 r zkusit se domluvit se servisem, až tam budou mít stejný ročník a motorizaci, aby ti cinkli a dorazil jsi tam a zda by byli ochotni na zkoušku tuto výměnu realizovat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.