Daniel20 Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 před 8 hodinami, cinek napsal: Nevim , me osobne Ferodo DSPF velice zklamalo Mam ho na 4pistech Brembo , zkousel jsem k nemu kotouce TRW, Brembo a nakonec EBC Ultimax , ale ani s jednema to zadna extra trida rozhodne neni, brzdi to jak serie . Zimu s tim jeste preckam a na jaro zkusim dat desky tyto http://www.autodoc.cz/brembo/7068793 a kotouce tyhle http://eshop.renovak.cz/brembo-kotouc-gt-323x28mm-derovany Co bys doporučil na 312/25 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzshmp Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 Zdravim vsechny Octavaky.Muzete me poradit?Mam Octavku 1,6 74kw benzin,rok vyroby 1998,motor AKL.Chci na predku menit brzdove kotouce a desticky.Rozhodl jsem se pro Feredo.Brzdove desticky se u Feredo a i jinych znacek vyrabeji v jednotnem rozmeru,ale u kotoucu je prumer 256 a 280mm.Ktery z nich mam volit?Proc nemuze byt take jednotny rozmer?Diky vsem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 (editace) Citovat Mám tež otázečku kolik je na octavce 96kw tez 280 nebo vice a když bude chtit vetsi to musim i tehlici kupovat jinou a jakou hlavne dekuji Editováno: 15. Březen 2017, autor: Yodiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fallouter32 Vloženo 29. Březen 2017 Sdílet Vloženo 29. Březen 2017 Zdravím, chci se zeptat nikde to nemůžu najít, nikdo kdo jezdí s O1 nic neví... Hadice k předním brzdičům FS III drží průtokový šroub a kolem něj je pod hlavou normální měděná podložka a pod hadicí je (vypadá tak) skoro trojhranná podložka, měním brzdy 256 mm za 280 mm a chci sehnat nový šroub a podložky. Neví někdo kde sehnat patřičný šroub a podložky? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Ty šrouby jako samostatný díl nejdou asi koupit, když koupíš origo novou hadici, má jak ty šrouby tak podložky. I některé hadice neorigo to mají v jednom balení. Já koupil hadici Semperit za 120,- Kč kus, podložky měděné koupíš kdekoliv podle rozměru a je to. Já šrouby nechával. Máš pravdu v tom, že ta spodní podložka je drobet do trojúhelníku, nevím proč, možná jen proto, aby na tom šroubu s hadicí v balení držela. https://mlparts.cz/front/product/default/931328 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fallouter32 Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Díky moc, to mi moc pomohlo!!! Já kupoval 164kč / kus, bez šroubu, bez podložek, tak to je pomažu hned zase vrátit... Jako šroub by se dal použít problém jsou ty podložky to bych musel někam s nima zajít a najít něco podobného, to si objednám rovnou se šroubkem a podložkama. Ono to v podstatě ani nejde sundat zkoušel jsem jednu stočit po závitu a nic moc štěstí akorát jsem ji prohnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barlang Vloženo 9. Září 2017 Sdílet Vloženo 9. Září 2017 (editace) Zdravím pani rad by som sa vám "pochválil" ako dopadla otcova octavka po vymene tehlice......Dobrý servis sa už hladá tuším ťažko. Editováno: 9. Září 2017, autor: barlang Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will83 Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 (editace) Zdravím, problém s vibracemi od přední nápravy u mne po osmi letech vyřešen. Příčina byla v přidřeném kloubu pravé poloosy (strana u převodovky). Kloub byl vadný již z výroby. Auto vibrovalo nejdříve mírně při brždění a později více a i když se nebrzdilo. Závadu jsem řešil opakovanými výměnami kotoučů, výměnou náboje+ložiska a silentbloků ramen. Po výměně kotoučů i silentbloků se situace vždy zlepšila, ale jen na chvíli. Vysvětluju si to tak, že vadná poloosa postupně komponenty nápravy jízdou namáhala. Mimochodem, zadní silentbloky doporučuju plné a tvrdší z Audi TT - auto sice trochu ztvrdne, ale přední náprava není tolik poddajná nerovnostem na vozovce, auto je stabilnější při brždění a náprava dokáže potlačovat různé vibrace lépe. Originální silentbloky jsou z gumového bláta a ještě s otvory. Editováno: 17. Říjen 2017, autor: will83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike03 Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 Ahoj, mám OC 1 AXR 1.9tdi 74kw 2007 a začínám již vybírat brzdy neboť začla svítit kontrolka (zatím to nijak nekope a nepíská takže se jezdit ještě dá :D). Přemýšlel jsem textar pro, brembo max nebo ferodo premier kotouče a textar desky a na zadek by snad mohlo stačit něco obyč třeba roadhouse anebo dát komplet textary (na zadek jsem koukal za 400kč). Nevím teda, jak na tom jsou zadní brzdy a jestli je potřeba je vyměnit, mám tam plecháče a přes ně je prd vidět. Rozměry jsou 280x22 předek a 232x9 zadek. Objednávat budu asi z hanza-autodily.cz případně jestli někdo dokáže udělat lepší ceny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.