majbo Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 ahoj, před týdnem jsem převzal nového R SCOUT TSI. V příručce jsem nenašel řešení tohoto problému: -při denním svícení svítí i zadní světla, což by nemělo. Vím že R Scout má řešeno daylight trošku jinak, ale je to normální? Případně jak se dají zadní světla při daylight vypnout? -je možné vypnout osvětelní zavazadelníku při jízdě? Při sklopení zadního stolku ve středové opěře totiž světlo svítí do interieru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 Po zavření 5 dveří světlo v kufru nesvítí a během jízdy teprv ne . Nějaká chybička se vloudila do spínače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 A při svícení továrně montovanými denními světly MAJÍ svítit i zadní obrysovky - zákaz svícení zadních obrysovek se týká pouze "dodatečných vestaveb" day-lights sad, koupených jako univerzální a domontovávaných na běžná vozidla homologovaná bez speciálních denních světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 Neni pravda - u aut s TFL (tedy vsechny Fabie po FL s mlhovkama a RS s LED TFL) nemají svitit zadni obrysova svetla. Zadni obrysova svetla sviti pouze v pripade, ze je denni sviceni reseno hlavnimi svetlomety. U Skodovky aktualne u vozu bez mlhovek, u FRS s doobjednanyma mlhovkama a u modelu Scout. Cili pro majbo: Je to ok, ze ti sviti zadni obrysovky pri dennim sviceni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palmal01 Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 A při svícení továrně montovanými denními světly MAJÍ svítit i zadní obrysovky - zákaz svícení zadních obrysovek se týká pouze "dodatečných vestaveb" day-lights sad, koupených jako univerzální a domontovávaných na běžná vozidla homologovaná bez speciálních denních světel. Při svícení denními světly která jsou montována sériově, zadní svítit NEMAJÍ, mám od čtvrtka nového Roomstra a prodejce mne na to upozorňoval, že zadní nesvítí, takže když se začne šeřit pozor na to. pro: Majbo - a máš ty 5. dveře dostatečně zavřené, přibouchlé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 Palmal01: Taky nemas tak docela pravdu. Plati to u tveho auta, ale u nekterych viz. muj predchozi prispevek to tak neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majbo Vloženo 21. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 celé denní svícení u R Scout spočívá v tom, že po nastartování se automaticky zapnou přední potkávačky a zadní světla. Když tedy poté při snížené viditelnosti otočím knoflíkem světel , rozsvítí se jen osvětlení paluby. Nic víc. Vnější osvětlení svítí pořád stejně. Stejně by mě ale zajímalo, jak je to s tím osvětlením zavazadelníku během jízdy. Když vypnu motor a zavřu dveře zavazadelníku, tak se světlo vypne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 Svetlo v zavazadlovem prostoru ma svitit pouze kdyz otevres 5. dvere. Jinak ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majbo Vloženo 30. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 Je zde někdo, kdo na R SCOUT upravil denní svícení tak, jako to mají scouty 2012?? T.j. svítí pouze přední LED mlhovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.