Publikováno Listopad 29, 200717 r Budu rad za vaše rady a odkazi pripadně foto....Dík všem!!!! :palec2:
Listopad 30, 200717 r Jo? A kde je propružení,to chceš říct,že když auto jede,že je stále světlá výška 10,5cm? Toa si ne,že? Kámoš si dal jen tuningovej nárazník a asi za 3 měsíce bylo po něm,retarder a jedna díra v silnici a bylo to. Na naše cesty je jakýkoliv snižování k Hovn*
Prosinec 1, 200717 r Ale pochopil,z toho se nevykrotíš Je to snížení pěkná věc,ale pak si člověk musí dávat secsakramentsky bacha kam jede,to bych radši řešil 17ctky kola a nízkej profil gum.
Prosinec 1, 200717 r Mel jsem -30mm a 17" 225/35 R17 a zadnej probelm - jenom 17 na fabii chce davat pozor na diry, je to fakt nizka guma.
Prosinec 2, 200717 r Dost lidí jezdí na 17" a v pohodě...spíš jde o to že asi není vhodný kupovat díly podvozku:tlumítka,kosti,čepy,ložiska atd od Starline,Optimal apd "špičkových" značek...samo pokud máte límcáky 10cm od nějaký super levný značky ALU a trefíte Českou díru tak jde kolo do pr*ele... Všechno má svoje + a -
Prosinec 2, 200717 r mam na fabce 15" kola a snížení 80mm/60mm a i retardéry přejedu jj asi tak....jen na válce na STK neee Ale takhle jí to moc sluší...
Prosinec 2, 200717 r Autor mam na fabce 15" kola a snížení 80mm/60mm a i retardéry přejedu No tak to jde!!!! :palec2: Co mas za tlumice????Ja chci davat Kola 9x17 ET 35 Vejdou se?????
Prosinec 2, 200717 r máca má stelovák eibach , jinak já měl na fábce kombinaci stavitelnejch HPsporting + pružiny v-maxx(celkově snížený o 85mm k tomu kola 9x16 ET 25 a pohodička
Prosinec 2, 200717 r Mel jsem -30mm a 17" 225/35 R17 a zadnej probelm - jenom 17 na fabii chce davat pozor na diry, je to fakt nizka guma. a to mi řekni jak tam dostals ty 225? jen a pouze s podložkama
Prosinec 2, 200717 r Jj při tomhle nastavení ale nesmíš za jízdy cvičit logopedii...páč seš bez jazyku....
Prosinec 3, 200717 r Autor No tak to jde!!!! :palec2: Co mas za tlumice????Ja chci davat Kola 9x17 ET 35 Vejdou se?????máca má stelovák eibach , jinak já měl na fábce kombinaci stavitelnejch HPsporting + pružiny v-maxx(celkově snížený o 85mm k tomu kola 9x16 ET 25 a pohodička Jj při tomhle nastavení ale nesmíš za jízdy cvičit logopedii...páč seš bez jazyku.... Nesmiš to brát tak vážně
Prosinec 3, 200717 r Nesmiš to brát tak vážně co nebrat vážně? je to kapánek tvrdší, ale voto přeci jde ne, když chci snižovat tak přeci i přitvrdit nebo si tam mužete naprat vzducháč a pak jen někde pozovat najmis: jazyk mám pořád vcelku
Prosinec 3, 200717 r a to mi řekni jak tam dostals ty 225? jen a pouze s podložkama vono jde oto na jakej ráfek tu 225/35 nandáš víš (šířka a ET) a i kdyby tak proč ne podložky?? nejak nechápu některý příspěvky
Prosinec 3, 200717 r co nebrat vážně? je to kapánek tvrdší, ale voto přeci jde ne, když chci snižovat tak přeci i přitvrdit nebo si tam mužete naprat vzducháč a pak jen někde pozovat najmis: jazyk mám pořád vcelku Jj to jsou věci,který spolu souvisej...každej si musí vybrat to svoje optimum a taky záleží kde se s autem nejvíc pohybuje a kolik KM ročně najezdí... Tak to je o.k. že ho máš...
Prosinec 3, 200717 r vono jde oto na jakej ráfek tu 225/35 nandáš víš (šířka a ET) a i kdyby tak proč ne podložky??nejak nechápu některý příspěvky Ptám se proto, protože já jsem je tam na ráfku 7.5" nedostal. Et nevím,už to ale dřelo o vnitřní podběhy. Nevím co nechápeš na mém přispěvku? Prostě mám zkušenost že to tam nadám , tak se ptám jak to tam dostal.A jestli to nechápeš, tak si z toho nic nedělej.Možná to někdy dojde
Prosinec 4, 200717 r mimochodem viděl jsem včera v Benešově stát černou FRS sníženou tak, že pod podbeh jsem dal tři prsty, jednak, nevíte kdo tobyl?...a jednak, o kolik to mohlo bejr snížený...?..
Prosinec 4, 200717 r mimochodem viděl jsem včera v Benešově stát černou FRS sníženou tak, že pod podbeh jsem dal tři prsty, jednak, nevíte kdo tobyl?...a jednak, o kolik to mohlo bejr snížený...?.. O hodně..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.