Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Budu rad za vaše rady a odkazi pripadně foto....Dík všem!!!! :palec2: :palec2: :palec2:

Až to orveš na prvním přejezde nebo retardéru,tak se budeš divit :D

Vzhledem ke světlé výšce 10,5 cm jde snížit o 10,5cm. lol

Jo? A kde je propružení,to chceš říct,že když auto jede,že je stále světlá výška 10,5cm? Toa si ne,že? Kámoš si dal jen tuningovej nárazník a asi za 3 měsíce bylo po něm,retarder a jedna díra v silnici a bylo to. Na naše cesty je jakýkoliv snižování k Hovn*

Tady někdo nepochopil nadsázku :)

Ale pochopil,z toho se nevykrotíš :p Je to snížení pěkná věc,ale pak si člověk musí dávat secsakramentsky bacha kam jede,to bych radši řešil 17ctky kola a nízkej profil gum.

Mel jsem -30mm a 17" 225/35 R17 a zadnej probelm - jenom 17 na fabii chce davat pozor na diry, je to fakt nizka guma.

Dost lidí jezdí na 17" a v pohodě...spíš jde o to že asi není vhodný kupovat díly podvozku:tlumítka,kosti,čepy,ložiska atd od Starline,Optimal apd "špičkových" značek...samo pokud máte límcáky 10cm od nějaký super levný značky ALU a trefíte Českou díru tak jde kolo do pr*ele...

Všechno má svoje + a - ;)

mam na fabce 15" kola a snížení 80mm/60mm a i retardéry přejedu :p

jj asi tak....jen na válce na STK neee :)

Ale takhle jí to moc sluší... :prc:

Ta dřepí safra :palec2:

• Autor

No tak to jde!!!! :palec2: :palec2: :palec2: Co mas za tlumice????Ja chci davat Kola 9x17 ET 35 Vejdou se?????

máca má stelovák eibach :palec2:;) , jinak já měl na fábce kombinaci stavitelnejch HPsporting + pružiny v-maxx(celkově snížený o 85mm k tomu kola 9x16 ET 25 a pohodička :palec2::)

Mel jsem -30mm a 17" 225/35 R17 a zadnej probelm - jenom 17 na fabii chce davat pozor na diry, je to fakt nizka guma.

a to mi řekni jak tam dostals ty 225? jen a pouze s podložkama

Hele chlapi, mě FRS připadá žebřiňák i na těch 16" :help: Jak na tom můžete jezdit? :feve:

Jj při tomhle nastavení ale nesmíš za jízdy cvičit logopedii...páč seš bez jazyku.... :smich::smich:

• Autor
No tak to jde!!!! :palec2: :palec2: :palec2: Co mas za tlumice????Ja chci davat Kola 9x17 ET 35 Vejdou se?????

máca má stelovák eibach :palec2:;) , jinak já měl na fábce kombinaci stavitelnejch HPsporting + pružiny v-maxx(celkově snížený o 85mm k tomu kola 9x16 ET 25 a pohodička :palec2::)

Jj při tomhle nastavení ale nesmíš za jízdy cvičit logopedii...páč seš bez jazyku.... :smich::smich:

Nesmiš to brát tak vážně ;);)

Nesmiš to brát tak vážně ;);)

co nebrat vážně? :kuk: je to kapánek tvrdší, ale voto přeci jde ne, když chci snižovat tak přeci i přitvrdit :palec2:

nebo si tam mužete naprat vzducháč a pak jen někde pozovat ;)

najmis: jazyk mám pořád vcelku :palec2:

a to mi řekni jak tam dostals ty 225? jen a pouze s podložkama

vono jde oto na jakej ráfek tu 225/35 nandáš víš ;) (šířka a ET) a i kdyby tak proč ne podložky??

nejak nechápu některý příspěvky :kuk::feve:

co nebrat vážně? :kuk: je to kapánek tvrdší, ale voto přeci jde ne, když chci snižovat tak přeci i přitvrdit :palec2:

nebo si tam mužete naprat vzducháč a pak jen někde pozovat ;)

najmis: jazyk mám pořád vcelku :palec2:

Jj to jsou věci,který spolu souvisej...každej si musí vybrat to svoje optimum a taky záleží kde se s autem nejvíc pohybuje a kolik KM ročně najezdí...

Tak to je o.k. že ho máš... :)

vono jde oto na jakej ráfek tu 225/35 nandáš víš ;) (šířka a ET) a i kdyby tak proč ne podložky??

nejak nechápu některý příspěvky :kuk::feve:

Ptám se proto, protože já jsem je tam na ráfku 7.5" nedostal. Et nevím,už to ale dřelo o vnitřní podběhy. Nevím co nechápeš na mém přispěvku? Prostě mám zkušenost že to tam nadám , tak se ptám jak to tam dostal.A jestli to nechápeš, tak si z toho nic nedělej.Možná to někdy dojde

mě by úúplně stačilo -30\-20 HP sporting... :palec2:

mimochodem viděl jsem včera v Benešově stát černou FRS sníženou tak, že pod podbeh jsem dal tři prsty, jednak, nevíte kdo tobyl?...a jednak, o kolik to mohlo bejr snížený...?..

mimochodem viděl jsem včera v Benešově stát černou FRS sníženou tak, že pod podbeh jsem dal tři prsty, jednak, nevíte kdo tobyl?...a jednak, o kolik to mohlo bejr snížený...?..

O hodně.. lol

joo? kolik třeba?...-60mm?...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.