Philips Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Budu rad za vaše rady a odkazi pripadně foto....Dík všem!!!! :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Až to orveš na prvním přejezde nebo retardéru,tak se budeš divit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Vzhledem ke světlé výšce 10,5 cm jde snížit o 10,5cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Jo? A kde je propružení,to chceš říct,že když auto jede,že je stále světlá výška 10,5cm? Toa si ne,že? Kámoš si dal jen tuningovej nárazník a asi za 3 měsíce bylo po něm,retarder a jedna díra v silnici a bylo to. Na naše cesty je jakýkoliv snižování k Hovn* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Tady někdo nepochopil nadsázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Ale pochopil,z toho se nevykrotíš Je to snížení pěkná věc,ale pak si člověk musí dávat secsakramentsky bacha kam jede,to bych radši řešil 17ctky kola a nízkej profil gum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Mel jsem -30mm a 17" 225/35 R17 a zadnej probelm - jenom 17 na fabii chce davat pozor na diry, je to fakt nizka guma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Dost lidí jezdí na 17" a v pohodě...spíš jde o to že asi není vhodný kupovat díly podvozku:tlumítka,kosti,čepy,ložiska atd od Starline,Optimal apd "špičkových" značek...samo pokud máte límcáky 10cm od nějaký super levný značky ALU a trefíte Českou díru tak jde kolo do pr*ele... Všechno má svoje + a - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 mam na fabce 15" kola a snížení 80mm/60mm a i retardéry přejedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 mam na fabce 15" kola a snížení 80mm/60mm a i retardéry přejedu jj asi tak....jen na válce na STK neee Ale takhle jí to moc sluší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 mam na fabce 15" kola a snížení 80mm/60mm a i retardéry přejedu Ta dřepí safra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Philips Vloženo 2. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 mam na fabce 15" kola a snížení 80mm/60mm a i retardéry přejedu No tak to jde!!!! :palec2: Co mas za tlumice????Ja chci davat Kola 9x17 ET 35 Vejdou se????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 máca má stelovák eibach , jinak já měl na fábce kombinaci stavitelnejch HPsporting + pružiny v-maxx(celkově snížený o 85mm k tomu kola 9x16 ET 25 a pohodička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Mel jsem -30mm a 17" 225/35 R17 a zadnej probelm - jenom 17 na fabii chce davat pozor na diry, je to fakt nizka guma. a to mi řekni jak tam dostals ty 225? jen a pouze s podložkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Hele chlapi, mě FRS připadá žebřiňák i na těch 16" Jak na tom můžete jezdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Jj při tomhle nastavení ale nesmíš za jízdy cvičit logopedii...páč seš bez jazyku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Philips Vloženo 3. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 No tak to jde!!!! :palec2: Co mas za tlumice????Ja chci davat Kola 9x17 ET 35 Vejdou se?????máca má stelovák eibach , jinak já měl na fábce kombinaci stavitelnejch HPsporting + pružiny v-maxx(celkově snížený o 85mm k tomu kola 9x16 ET 25 a pohodička Jj při tomhle nastavení ale nesmíš za jízdy cvičit logopedii...páč seš bez jazyku.... Nesmiš to brát tak vážně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Nesmiš to brát tak vážně co nebrat vážně? je to kapánek tvrdší, ale voto přeci jde ne, když chci snižovat tak přeci i přitvrdit nebo si tam mužete naprat vzducháč a pak jen někde pozovat najmis: jazyk mám pořád vcelku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 a to mi řekni jak tam dostals ty 225? jen a pouze s podložkama vono jde oto na jakej ráfek tu 225/35 nandáš víš (šířka a ET) a i kdyby tak proč ne podložky?? nejak nechápu některý příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 co nebrat vážně? je to kapánek tvrdší, ale voto přeci jde ne, když chci snižovat tak přeci i přitvrdit nebo si tam mužete naprat vzducháč a pak jen někde pozovat najmis: jazyk mám pořád vcelku Jj to jsou věci,který spolu souvisej...každej si musí vybrat to svoje optimum a taky záleží kde se s autem nejvíc pohybuje a kolik KM ročně najezdí... Tak to je o.k. že ho máš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 vono jde oto na jakej ráfek tu 225/35 nandáš víš (šířka a ET) a i kdyby tak proč ne podložky??nejak nechápu některý příspěvky Ptám se proto, protože já jsem je tam na ráfku 7.5" nedostal. Et nevím,už to ale dřelo o vnitřní podběhy. Nevím co nechápeš na mém přispěvku? Prostě mám zkušenost že to tam nadám , tak se ptám jak to tam dostal.A jestli to nechápeš, tak si z toho nic nedělej.Možná to někdy dojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty-RS Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 mě by úúplně stačilo -30\-20 HP sporting... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty-RS Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 mimochodem viděl jsem včera v Benešově stát černou FRS sníženou tak, že pod podbeh jsem dal tři prsty, jednak, nevíte kdo tobyl?...a jednak, o kolik to mohlo bejr snížený...?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 mimochodem viděl jsem včera v Benešově stát černou FRS sníženou tak, že pod podbeh jsem dal tři prsty, jednak, nevíte kdo tobyl?...a jednak, o kolik to mohlo bejr snížený...?.. O hodně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty-RS Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 joo? kolik třeba?...-60mm?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.