Publikováno Listopad 26, 201014 r Tak uz jsem se setkal s nekolika pripady , kdy z auta zmizely veci bez poskozeni dveri a oken.A to nejen u ,, koncernu ,, ale i treba u BMW. Na pojistovne se to pak asi hodne blbe vysvetluje jak to z toho auta zmizelo Udajne je k mani cca za 15litru scaner kterym si otevres stejne jako origo dalkou. Kdo ma na origo dalku povesenej CANBUS alarm je taky v haji. To si s tim ty vyrobci moc prace nedali , kdyz to jde otevrit vysilackou? Ma nekdo z Vas nebo Vasi znami podobnou zkusenost?
Listopad 26, 201014 r Jasně. Mi otevřeli našema klíčema-dálkou auto v bratislavě a to zme nepřispůsobovali klíče. Tohle co píšeš je stará známá věc.
Listopad 26, 201014 r Jasně. Mi otevřeli našema klíčema-dálkou auto v bratislavě a to zme nepřispůsobovali klíče. Tohle co píšeš je stará známá věc.
Listopad 26, 201014 r Autor nejhorsi asi je , kdyz je zlodej ,, pedant,, na poradek a zase za sebou zamkne .To pak balancujes mezi tim jestli jsi blbej a nechals otevrino ,popripade nechal klice v zamku nebo jsi namesicnej a vybral sis auto sam. Udajne zlodejum jeste pomahaji udaje o aute , protoze si pak v ETCE najdou presny typ ustredny. btw to ze jste otevreli jiny auto svou dalkou je vyjimka pokud ale nekdo umi kazdy auto , tak to je ponekud horsi. Upraveno Listopad 26, 201014 r od carel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.