barnak Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Skoro kazde rano ak je vonku minus mam problem rano otvorit svoju FABIU tesnenie okolo dvery v hornej casty mi stale primrza o hornu cast karoserie. Neviem preco mam tesnenie okolo dvery stale uplne premocene a to je dvovod preco mi primrzaju o karoseriu. Mate niekto podobny problem alebo co s tym? Dal som to na reklamacku no maju sa mi ozvat uz cakam skoro 2 mesiace, teraz v mrazoch mam strach co bude rano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Tesnenie treba natriet silikonovym olejom alebo glycerinom nebude ti to primrzat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 (editace) Nekde se to uz resilo. Kup si silikonovy olej ve spreji a to gumove tesneni krapet nastrikej aaa byl sem o minutu pomalejsi Editováno: 28. Listopad 2010, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnak Vloženo 28. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 chcem sa ete opytat ci to je normalne aby bolo neustale nasiaknute vodov ako spngia vonku musi byt viac dni teplo aby to vyschlo no staci trosku dazda a opet ako spongia v servise mi povedali ze mi budu nastavovat dvere co vi na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 pokud si těsnění neměl nikdy ošetřený, tak může bejt navlhlí. Přitažení dveří ke karoserii by mělo pomoct, ale pokud ti dveře těsní, tak ti pudou akorát hůř zavírat. Prostě je namaž něčím co odpuzuje vodu. V nouzi pomůže Jelení lůj na rty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnak Vloženo 29. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 pokud si těsnění neměl nikdy ošetřený, tak může bejt navlhlí. Přitažení dveří ke karoserii by mělo pomoct, ale pokud ti dveře těsní, tak ti pudou akorát hůř zavírat. Prostě je namaž něčím co odpuzuje vodu. V nouzi pomůže Jelení lůj na rty. ete troska to rozpisem na mojej strane aj zadne na druhej strane je to lepsie ale tiez mokre no nie tak ako moja strana ta je ako spongia bol som dnes v inom autorizovanom servise ze chcem nejaky pripravok na to tesnenie no povedali ze nic nemaju a ze sa tam nic nedava a ze to nema primrzat o karoseriu tak som bol v svojom servise a ma na moj natlak objednali na pondelok ze to nemoze tak primrzat ze budu nastavovat dvere ale ete to nikomu nerobili tak na mojom aute sa budu ucit co sa mi vobec nepaci a ze to bude trvat viac dni a uz su v kontakte z clovekom zo skodovky ze take robili v michalovciach ale nemusia to dobre nastavit na prvi pokus tak opet to prevery mraz co ma opet nepotesili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 no u FII je problém v tom, že na horní straně je taková mechovka a ta když se nasákne..je to lidově řečeno v pr.deli..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 Ma pravdu ten chlapec:-) to na dverich (mechovka) je peknej sajrajt, ta kdyz se nasakne tak vydrzi hoodne dlouho nasakla. Nejlepsi je potrit obe gumy nejakym patokem, ja jsem koupil myslim od sonaxu neco na pumpe a namazal jsem Tim obe strany a zazrak se dostavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 Jo taky mám takovéj patok silikonovéj na těsnění.Já ještě doporučuji,jestli máš gumový koberce,tak je vyhod a dej tam normální,který absorbují vlhkost,která za jízdy se ti vysuší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 (editace) tak s těma kobercema je to nesmysl......, tak ty se ti nevysuší...nebo Ti na ně fouká horkej vzduch.....možná tak máš topení nastavený...ale to by jsi musel jet hodně dlouho....ale lepší je guma.....stačí tu vodu jen vylejt a je po problému.... Editováno: 30. Listopad 2010, autor: Marek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 S tím nesouhlasím,když nadzvedneš tkaný koberec,tak je z druhé strany suchý,když to uděláš s gumovým,tak je i zdruhé strany orosený.V mojím autě nesmí být na zemi guma.Gumový mně nabízeli grátis a já jsem jim řekl děkuji,nechci.To máš jak u liazky,když máš gumový koberce,tak máš rezavej plyn,na spojce prohnilý pružiny a motorovku máš ztuhlou a klakson ti netroubí taky.Ale je to věc majitele,co tam dá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 (editace) tak já jsem zatím gumu zespodu nikdy orosenou neměl.......divný ale je to tak....a kdyby náhodou ano...je pod tím přeci koberec a ten by to absorboval a pak uschnul stejně jako tvoje textilní koberce...nebo nee.... Editováno: 30. Listopad 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 To je pravda,ale máš tu vodu přtlačenou tou gumou a ještě ty gumový v létě prášijou při průvanu.Originál tkaný jsou rychleschnoucí,jak se zašpiní,vezmu je wapkou a jsou čistý.Gumový když umyješ,tak jsou špinavý pořád a ted při sněhu s gumovýma se ti víc mlží okna(když auto stojí)Chce to vyzkoušet,já jezdím na krátký a nemám rád nohy ve vodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 tak mít nohy "ve vodě" nebo na nasáklém koberci je to samé....jen já mám výhodu, že když zastavím, vodu z gumy vyleju a je to....to ty udělalt nemůžeš.... ALE DOST...ZDE JE TOTO TÉMA O PŘIMRZÁNÍ DVEŘÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 Tak k tomu těsnění-nejlepší je nechat trochu okno otevřený,v garáži to dělám,na ulici ne a když je jak ted -8,aji když jsou dveře zavřený,tak ta mechovka uschne.Tchán nechává v garáži i pootevřený dveře,tohle zase nedělám já,bojím se prověšení dveří,u některýho auta,to bylo i v návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnak Vloženo 30. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 teraz som v pomikove v autorizovanom servise povedali ze sa to nemaze v pondelok nesiem auto ze budu nastavovat dvere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnak Vloženo 30. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 auto odstavene cca o 16.00 o 18.30 teplota -5 uz neotvorim zadne dver ostatne relativne sa otvorili dobre pridam foto starsieho data ako to vyzera ale nemam foto ze voda bola aj za tesnenim na dverach doslova velke kvapky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 A kurňa to je fakt moc já to mám občas mokré, ale jen lehounce todle by chtělo hodně dodělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 tak to ti tam teče jako prase.....já to mám jako piskot.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 takhle z detailu to vypada brutalne , ale me tam chcije podobne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Dnes natřeny gumy proti přimrzání, tak uvidíme, minulej rok to pomohlo:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 tak gumy jsou v poho...po natření...ale ta mechovka je oříšek....olejem ji napouštět nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Natrel jsem tim lojem vse jak mechovku tak i gumu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnak Vloženo 2. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 ja som na to nastriekal univerzalny impregnacny sprej je vhodny na kozene , textilne materialy, obuv.oblecenie s klima nembramami chrani trvalo pred vlchkostov ,mastnotov a necistotami som zvedavy ci pomoze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martius Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 Taky mi přimrzávaly dveře. Mám je už týden natřene Coyotem - je to silikonový sajrajt ve spreji a pohoda. Na tu mechovku jsem se nikdy nedival, budu to muset obhlídnout v jaké stavu je:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.