Luk1s Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 (editace) Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli ty lanka ručni brzdy jsou dobře dané . . . je to tak od novoty Zdá se mi to křivé, myslím, že to má být rovně Editováno: 6. Září 2009, autor: Luk1s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli ty lanka ručni brzdy jsou dobře dané . . . je to tak od novoty Zdá se mi to křivé, myslím, že to má být rovně Je to v pořádku.Má to tak být . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Je to v pořádku.Má to tak být . Mi se to nezdá, musí to být vodorovně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 Vyzera to jak bi si mal lanko od praveho zadneho kolesa pridrene-zaseknute vo vedeni toho bovdenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEZENT Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 Mě se to také moc nezdá také si myslím ,že to má být rovně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 (editace) Otázka nezní jestli to má být rovně, to není důležitý.... důležité je jestli to funguje jak má.... Zatáhni a povol ruční brzdu - zajíždějí a vyjíždějí obě lana z bovdenu? pokud ano, nemáš ho přirezlý což se u oct nestává. Zvedni zadek a zatáhni ručku - brzdí obě kola? povol ručku a otáčí se obě kola hladce? Pokud na vše odpovíš ano, je vše funkční a můžeš s tím jezdit a věc se vyřeší až budeš měnit destičky. To že to máš takhle vychýlený může způsobit: Delší lano - nějaký noname... Nefunkční samostav - mají ho jak bubny tak kotouče. U bubnů to může zpusobovat zatuhlý mechanismus popř praská pružinka. U kotoučů se možná někdo pokoušel vyměňovat destičky a "prasátko" zatlačoval přímo čímž zničil samostav... Editováno: 14. Září 2009, autor: 1.8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LKOII Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Zdravím, kde se dotahuje vůle ruční brzdy ? asi je to už někde popsané, kdyby někdo našel link, zašlete prosím. Díky L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Cau borci. Nedavno jsem zacal pozorovat problemy s rucni brzdou, zabira hodne vysoko a prave kolo brzdi mnohem vic nez leve. Vcera jsem vlezl pod auto a zjistil jsem, ze mam prirezly levy lanovod. (Lanovod jsem mel u trmenu odpojeny, trmen je OK.) Vymenim rovnou oba lanovody, v tom neni problem. Otazka ale je, jestli je potreba menit i vodici trubku. Muze byt nejaky problem i tam, nebo je vymena zbytecna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 18. Březen 2019 Sdílet Vloženo 18. Březen 2019 Odpovim si sam. Soucasti lanovodu je teflonova buzirka, kterou lanko vede skrz vodici trubku az k rucni brzde. To je to co jsem nevedel. Takze ve vodici trubce byt problem nemuze... Treba to nekdy nekomu pomuze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.