Spawn369 Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 (editace) Nemam ted bohuzel aktualnejsi foto,uz byla tma,ale uz tam neni nabeh na blatnik ze superba a je dopasovanej na originalni jako zaroven,a take si musite domyslet cerne krytky mlhovek a stredove diry dneska by mohla jit do barvy A jinak zadne kitovani,zkracovani narazniku a buh vi co,jen seriznuti par veci a natlaceni na originalni,takze muzu kdykoliv jednoduse sundat dnes si budu hrat jeste s teplovzduskou skrz malou 5mm mezerou u svetel a mam hotovo Editováno: 16. Červenec 2014, autor: Spawn369 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Tak to jsem hodně zvědavej na výsledek. Já chtěl na svou Octávku dostat nárazníky z O2 Scout. Ale nakonec jsem radši oscautil ty svoje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spawn369 Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Tak to je take nadhera,o tom jsem take hodne premyslel a premyslim,ale chci take dozadu napasovat nadherne koncovky z trojkove octavky rs ja bych tam krasne napasoval i mlhovky ze superba,ale musel bych rezat origo naraznik a to nechci kdyby nahodou nekdo protestoval z pcr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spawn369 Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Koukam ze mas naraznik na originalni liste a na sirku a do podbehu pasuje?ci nejake rozrezani,zvetsovani atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Ten nárazník je O1 facelift. Pouze nalepený difuzor od Milotecu a vyřezané díry pro odrazky. Vyřezat přesně díry a horkovzduškou vymodelovat odrazky je neskutečný test trpělivosti A to černé je silikonový spray na výfuky. Má to takový plastový efekt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spawn369 Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 (editace) Aha, a nebylo lepší sehnat si odrázky že scauta,vyrezat díry a zevnitř nárazníu nalepit kus plastu na který se pak z venku nalepí odrazka vloźená do té díry? Chápeš mě? kolik jinak stál ten od milotecu? EDIT: Já mám Octavku sice na sníženém podvozku od H&R ale i tak je ta prdel vysoko Editováno: 17. Červenec 2014, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 To právě jsou odrazky ze Scouta (400Kč kus ) . Ale mají jiný tvar a musí se horkovzduškou naohýbat podle nárazníku. Milotec mě stál myslím 1500. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spawn369 Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Tak to jsou vcelku pěkně ceny.... Ale zas na druhou stranu za kus plastiku Jinak nárazník je vytvarovan a lakování, takže zítra bych mohl dát reálně fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spawn369 Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 Pánové házím svoji práci do nového tématu http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/129270-Přední-nárazník-ze-Superba-II-na-Octavia-I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nIS Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Dal jsem naraznik z rs a tedka mi nesedi vyfuk, jak to ma resene rsko ? Ma tam ten plech v tom vyrezu? Dik http://www.pixhost.org/show/719/22941829_20140826_182631.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NeXtzYE Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Někdo tu psal že může sehnat RS nárazník .... mohl by mi někdo sehnat RS nárazník na Octavii 2003? přikládám foto dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 H4nlS: Octavia po faceliftu a RS už má výřez v kastli přizpůsobený na výfuk právě. Musíš se toho co tam překáží nějak zbavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stany Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Shanim RS naraznik co rikate na tohoto prodejce: http://www.sbazar.cz/gfkstyling.eu/detail/387276-skoda-octavia-predni-naraznik-rs-design http://www.sbazar.cz/gfkstyling.eu/detail/387531-skoda-octavia-i-r-v-96-00-naraznik-rs-design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Je to laminát, sežeň raději origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stany Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 Je to laminát, sežeň raději origo. tak nejlepsi volba by by l primo cerny kolem 4.t,origo je hodne drahej kolem 6.t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spawn369 Vloženo 19. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2015 Pánové tak dodávám aktuální foto mé Octavenky a předního nárazníku ze Superb 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SPD13TDI Vloženo 18. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2015 (editace) Takhle to mám já ... koupil jsem nárazník, ale jsem línej koupit si světla ... mezitím co jsem si plánoval koupit si světla tak jsem si koupil, RSový nápravy s brzdama a RSový sedačky a na světla jsem se stále nedostal a koneckonců to skončilo tak, že jsem si dotáhl celé RSo Editováno: 18. Prosinec 2015, autor: SPD13TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spawn369 Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Tak to je vcelku dobrý skok pak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stany Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Neni tu nekdo,kdo by me nalakoval predni RS naraznik na OI v cene tak do 1500.kc,kdybych dbal na kvalitu,tak jdu do lakovny,Morava - olomouc,Hranice,Zlin nebo okoli.Pak nasledna montaz.Piste do SZ.Diky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.sing Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Toto som všade hľadal a nemohol som to nikde nájsť. Tak som to premeral a nakresil som aký je rozdiel medzi starým svetlom pred faceliftom a novým svetlom po faceliftu Škoda Octavia O1. Možno to niekomu pomôže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seznam12 Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 V 11. 2. 2010 na 22:19, herrkomisar napsal: má li někdo zájem o tenhle nárazník,mohu předat kontakt na prodejce,je to vlastně i výrobce. poprosil bych o ten kontakt na toho výrobce pokud ho ještě máš :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šolťák Vloženo 31. leden 2020 Sdílet Vloženo 31. leden 2020 V 11. 2. 2010 na 22:19, herrkomisar napsal: má li někdo zájem o tenhle nárazník,mohu předat kontakt na prodejce,je to vlastně i výrobce. Je možný ještě sehnat kontakt na toho prodejce (výrobce)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.