alesbrno Vloženo 28. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 To nesouvisí s nárazníkem, ale až pak s faceliftovou lampou. Přes ten basmek by tam totiž nešla. Podívám se u kámoše co má regulérní facelift, jak je to tam řešený a asi to vykuchám taky. Je pravda, že to byla věc, se kterou jsem se s*al nejdýl z celý předělávky. Takže jestli mohu doporučit, jak se píše vejš - vykuchat a bude. Škoda, že se o tom nikdo nezmínil dřív, určitě to řešil každej a u žádnýcho návodu se tenhle aparátek nezmiňuje, ušetřil bych si vztekání a práci. Ale mám to teď krásný autí Budu muset předělat avatara. Dám asi na tvoji radu. Jinak jsem to už našel. Hledal jsem to jinde. Pochopil jsem to špatně a myslel jsem, že to má být pod nárazníkem. Jinak tam toho místa opravdu moc není. A kam to sání vede potom dál? Je vidět, že prochází kolem baterky a pak už vidím prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesbrno Vloženo 28. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Už jsem našel i to pokračování. Asi by to chtělo umýt. Mám to už jak prase. Ale propojení náhradní hadicí jak psal Octavka TDI mi příjde asi nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesbrno Vloženo 31. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Tak jsem to nasávání včera dal pryč celé jak psal krysarr. Ale jistej si tím moc nejsem. Myslíte, že to opravdu nebude ničemu vadit. Teď si to vlastně nasává za blinkrem. Pro ostatní jako já přikládám fotku. Doufám, že jsem vymontoval to co jsem měl. Zatím to jezdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 JÁ SEM TO TAKY vyhodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 JÁ SEM TO TAKY vyhodil i já jsem to vyhodil na beton před garáž... díval jsem se na origo Octu 1.6 75 kw a je tam to sání taky tak - až od baterky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 JÁ SEM TO TAKY vyhodil i já jsem to vyhodil na beton před garáž... díval jsem se na origo Octu 1.6 75 kw a je tam to sání taky tak - až od baterky. Jj, a i bych rek, ze se to bude min zasirat. A teplej vzduch by to moc sat nemelo. Aspon ne tak, aby to melo vliv na vykon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Ano to vím, že teplej vzduch by motor sát neměl. Chci si tam na místo toho pův. sání dát nějakou hadici. Ale to budu řešit až v zimě, až pomine ten hnusnej pracovní humbuk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Ano to vím, že teplej vzduch by motor sát neměl. Chci si tam na místo toho pův. sání dát nějakou hadici. Ale to budu řešit až v zimě, až pomine ten hnusnej pracovní humbuk... Ja to myslel tak, ze by to nemelo moc sat teplej vzduch tak, jak to ted mame Nepocitil sem jakoukoliv zmenu, takze to asi necham, jak to je, po faceliftu to tak maj Octy taky. A urcite tam takhle jde min svinstva a prachu, aspon dle spinavosti vlozky to tak vypada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Pořád řeším ještě jeden problém a to jestli RS nebo ten na obrázku. Do čeho by jsi šel? bojím se, že tohleto na obrázku bude stejná radlice jako mám teď a opět se nikam nedostanu.Máš ten RS i s otvory na ostřiky? Tento je pekny..Ale RS je lepšejšii.. jen ja su taky vul ze bych ho nedokazal na muju dat.. :/ a ani sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 (editace) Tak jsem dneska nastřelil RS nárazník + Xenony na přefaceliftovou L&K. Jen mi připadá, že tam ty původní čiré L&K blinkry poněkud nepasujou. Je tam brutální mezera mezi světlem a blinkrem, min tak 3 mm. Zítra zkusím někde na vrakáči, nebo ve škodovce osadit faceliftovej blinkr, jestli to bude lepší.... Nemáte s tím někdo zkušenost? Editováno: 11. leden 2007, autor: myty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Tak jsem dneska nastřelil RS nárazník + Xenony na přefaceliftovou L&K. Jen mi připadá, že tam ty původní čiré L&K blinkry poněkud nepasujou. Je tam brutální mezera mezi světlem a blinkrem, min tak 3 mm. Zítra zkusím někde na vrakáči, nebo ve škodovce osadit faceliftovej blinkr, jestli to bude lepší.... Nemáte s tím někdo zkušenost? Ty packy které se zasunují do světlometu stačí před zasunutím nahřát a přitlačit tak jak je potřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 (editace) raději jsem dal nové blinkry bo ty staré ve srovnání s xenony byly těžce omyčkované..... Takhle to vypadalo komplet odstrojené... Editováno: 20. leden 2007, autor: myty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Pro ty, kteří stejně jako já pátrali po rozdílech mezi předfacelift a facelift výztuhou př. nárazníku. Sehnal jsem funglovku za cca 1700,- ale Made in Thailand, a pod pravou lampou jim to lehce (1-2 mm nesedělo) No ale jakž takž se to podařilo slícovat. Takže stará origoš za 2 tis. z vrakáče možná lepší volba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 no takhle je to už lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Meril uz nekdo kolik milimetru nad zemi je RS naraznik (na seriovym podvozku)?? Na jare si chci koupit na facelifta RS naraznik a zajimalo by me jesi s nim nebudu skrtat jeste vic nez s normalnim... Ten normalni je smerem dozadu skosenej... RS je rovnej nebo taky trochu "klesa" ??? Nikdy sem to zblizka nezkoumal...Mohl by to pro me nekdo zmerit prosim :-) Diky... Jo a jeste...za kolik se da sehnat na vrakovisti RS naraznik?? Co sem koukal tak novej neco pres 3000Kč + lak... Diky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Meril uz nekdo kolik milimetru nad zemi je RS naraznik (na seriovym podvozku)?? Na jare si chci koupit na facelifta RS naraznik a zajimalo by me jesi s nim nebudu skrtat jeste vic nez s normalnim... Ten normalni je smerem dozadu skosenej... RS je rovnej nebo taky trochu "klesa" ??? Nikdy sem to zblizka nezkoumal...Mohl by to pro me nekdo zmerit prosim :-) Diky... Jo a jeste...za kolik se da sehnat na vrakovisti RS naraznik?? Co sem koukal tak novej neco pres 3000Kč + lak... Diky ;-) ja bych rek ze je stejne vysoko jako normal naraznik jen je jinak tvarovanej coz je duvodem proc se s nim musi davat vetsi pozor... jinak jeslti chces naraznik ti sezenu za "dobry" penize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 ...zajimalo by me jesi s nim nebudu skrtat jeste vic nez s normalnim... Ten normalni je smerem dozadu skosenej... RS je rovnej nebo taky trochu "klesa" ??? Nikdy sem to zblizka nezkoumal...Mohl by to pro me nekdo zmerit prosim :-) Diky... Nemusíš nic měřit! Ty nárazníky jsou výškově úplně stejně! Proč, to jsi si odpověděl sám. Facelift je z boku obloukovitě zkosený a RS má nos jakoby do předu. Ale "dno" je u obou stejně vysoko! V praxi to znamená že každý obrubník nad 14 cm je velká hrozba. A na dojíždění koly k obrubníku můžeš zapomenout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Takze RS naraznik je stejne "vysoko" jako normalni naraznik v nejnizsim bode...chapu to dobre...? to baurak: Co jsou dobry penize?? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Takze RS naraznik je stejne "vysoko" jako normalni naraznik v nejnizsim bode...chapu to dobre...? Kontaktuj Krapika já od něj koupil zadek i s origo dírama na PDC za 1500 bez nutnosti laku a co vím , tak nechával i jeden přední RS v černé barvě tuším za litr - decentně škráblý.... ale myslím, že i s mřížkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 raději jsem dal nové blinkry bo ty staré ve srovnání s xenony byly těžce omyčkované..... Takhle to vypadalo komplet odstrojené... No tak to už bych asi zpátky nesestavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Takze RS naraznik je stejne "vysoko" jako normalni naraznik v nejnizsim bode...chapu to dobre...? to baurak: Co jsou dobry penize?? :-) poslal jsem ti sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 (editace) Tak jsem se do toho taky dneska pustil, je to krásné dobrodružství Editováno: 17. Únor 2007, autor: Tygr_O2_blue_race_RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 tak zase jedna překopavka, dlouho se řešilo zda dát rs narazník,nakonec se do rozhodovani přimotala příhoda se srnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 a výsledek je jasný hodně to prokouklo suma sumarum 11tis.,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAMEK Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 chtel bych se zeptat jestli musim opravdu menit i masku chladice kdyz davam RS naraznik? tak jak to pise Milan II ve svem navodu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.