klucina Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Zdravím všechny.. Přestal mi svítit panel ovládání topení (manuální klimatizace..), jinak svítí vše ostatní a tak bych se chtěl zeptat zdali stačí vyměnit žárovku nebo má panel topení svou pojistku.. Ptám se proto, že přestaly svítit jak otočné ovladače (teplota, ventilátor...) ale i tlačítka AC a recirkulace.. Díky za odpovědi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 pokud ti sviti ostatni v interieru - napr palubka, popelnik a pod, tak si myslim ze bude odpojenej za ovl.panelem topeni konektor, jinak neni mozny aby i obe tlacitka prestala svitit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robert77 Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 Vytáhni středový přepínač na rychlost ventilátoru, jde to ztuha, můžeš si pomoct kleštičkama s hadříkem, abys to dopodrbal, a v tom co zůstane v palubce je malá žárovička. Bude spálená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 (editace) zarovickou to nebude, ta nepodsvetluje tlacitka... Editováno: 10. Prosinec 2010, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 tak ted jsem zaskocen trochu to shrnu nocni podsviceni tech dvou tlacitek - recirkulace a AC ti nesviti a nebo ze kdyz zapnes klimu a treba i recirkulaci tak se ty tlacitka nerozsviti vice do zluta ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SilverGT Vloženo 11. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 Taky sem to už řešil nešly mi 3 kolečka ale někde na fóru je postup, dát prostřední čudlík do polohy 2 vytáhnout kleštema, kleště sem oblepil páskou aby se neponičil ovladač, a úskejma kleštema vytáhnout malou žárovičku, stojí 9kč v autoelektrice. Jedna žarovička a všechny 3 kolečka svitěj jako dřív a chce to trpělivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
easyk Vloženo 11. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 a klima a recyklace má nějak svítit nebo jen při zapnutí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 Jen při zapnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klucina Vloženo 10. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2011 tak ted jsem zaskocen trochu to shrnu nocni podsviceni tech dvou tlacitek - recirkulace a AC ti nesviti a nebo ze kdyz zapnes klimu a treba i recirkulaci tak se ty tlacitka nerozsviti vice do zluta ? Když zapnu světla tak se podsvítí vše ( budíky, ovládání oken, vyhřívání zadního okna, popelník, přihrádka,...) jen panel klimatizace (manuální) ne. A celý, tzn. ani kruhové ovladače ani tlačítka AC a recirkulace. Když ale zapnu AC nebo recirkulaci tak se rozsvítí normálně žlutě.. Takže si myslím že žárovička v kruh. ovladači ventilátoru to nebude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robert77 Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Já nevím jak u vás v autě, ale u mě NESVÍTÍ tlačítkao klimatizace a recirkulace pokud nejsou zapnuty. Dej přepínač rychlosti do polohy 2, vyjmi žárovičku, dej tam novou a máš hotovo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Odin Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Me se to stalo asi pred 2 dny taky prestalo svitit ovladace topeni a zarovkou to neni asi nejaky konektor povypadly az bude tepleji tak to musim rozebrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Není potřeba čekat na teplo, je to práce tak na minutu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klucina Vloženo 18. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2011 Tak hotovo! Ovladač ventilátoru šel opravdu ztěžka ale za pomocí malého šroubováčku se to nakonec podařilo:) A žárovičku pomocí velké pinzety s čelistma oblepenýma izolačkou jsem taky dostal ven.. A opravdu jedna žárovička podsvětluje jak kruhové ovladače tak ty dvě tlačítka (AC/recirkulaci).. Díky všem za podněty a rady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubo Vloženo 13. Únor 2011 Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 To je škoda, mne se nepodařilo tu žárovičku vindat ani tou pinzetou oblepenou izolepou. Ta žárovka tam docela dost drží, strávil jsem tím hodinu a žádný výsledek, jsem jen naštvaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Las Kučas Vloženo 13. Únor 2011 Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 Čau JAKUBO, zkus si ohnout špičku slabého plochého šroubováčku a zkusit to tím jakoby podebrat a vytáhnout. Mě se to zadařilo. Ale dej pozor na ten plast, co osvětluje knoflík ovládání ventilátoru. Hodně štěstí a hlavně to nevzdávej, já s tím bojoval 15 min a s nasazením nové to nebylo o moc lepší. Bez trpělivosti Ti to bohužel svítit nebude. Čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Únor 2011 Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 @Jakubo: Zkus to bužírkou. Bužírka musí mít mírně menší vnitřní průměr než žárovka. Nasadíš ji na žárovku a potáhneš. Jak taháš za tu bužírku, tak ta natahováním jakoby zmenšuje svůj průměr a ještě víc drží tu žárovičku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bílýtesák Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 též mi nesvítilo podsvícení ovladačů topení vyměnil sem podle vašich návodů žárovku , která byla spálená koupil jsem novou dal tam a ovladače pořád nesvítí nevíte čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 - vadná žárovka - i nová - zaoxidované kontakty v patici - někde upadlý drát - během zkoušky nejsou rozsvícená světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bílýtesák Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 ok mrknu na to zkusim vymenit jeste za jinou zarovku, svetla jsem mel zaply pri zkouseni, no a nebo to bude tema dratama díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Odčeho je zkoušečka stačí vyjmout žárovku a změřit při zapnutejch světlech zda tam jde vůbec proud a zda to má dobrou kostru.Pak se dá žárovička vyzkoušet na baterce zda svítí nebo i za použití multimetru proměřit zda není přerušená mimo vlákno,na oko může vypadat v pořádku ale může bejt přerušená jinde.Je to banalita a řešení není nijak složitý.To už musí bejt člověk naprostej analfabet aby to nezvládnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bílýtesák Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 paráda svítí vše ok díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mausik Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Stejný problém... výměna žárovky dle návodu pomohla, děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastaaak Vloženo 28. Květen 2011 Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 (editace) Zdravím všechny.. Přestal mi svítit panel ovládání topení (manuální klimatizace..), jinak svítí vše ostatní a tak bych se chtěl zeptat zdali stačí vyměnit žárovku nebo má panel topení svou pojistku.. Ptám se proto, že přestaly svítit jak otočné ovladače (teplota, ventilátor...) ale i tlačítka AC a recirkulace.. Díky za odpovědi.. no mě tam odešel odpor co je vevnitř a musel jsem dát novej panel,nešlo to opravit,dal jsem starší a je to ok Co takhle to napsat do jednoho příspěvku? Editováno: 30. Květen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel Buffík Baťka Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Zdravím,já mám podobný problém nesvítí mi ani ovládání topení a nefunguje ani zapalovač myslíte že je to taky žárovičkou ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 ak ti nesvieti osvetlenie panela na ovládanie kúrenia,tak máš vypálenú žiarovku...popis výmeny máš v príspevkoch nad tvojím ak ti nefunguje zapalovač pozri na poistku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.