Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny.. Přestal mi svítit panel ovládání topení (manuální klimatizace..), jinak svítí vše ostatní a tak bych se chtěl zeptat zdali stačí vyměnit žárovku nebo

má panel topení svou pojistku.. Ptám se proto, že přestaly svítit jak otočné ovladače (teplota, ventilátor...) ale i tlačítka AC a recirkulace.. Díky za odpovědi..:)

Vloženo

pokud ti sviti ostatni v interieru - napr palubka, popelnik a pod, tak si myslim ze bude odpojenej za ovl.panelem topeni konektor, jinak neni mozny aby i obe tlacitka prestala svitit

Vloženo

Vytáhni středový přepínač na rychlost ventilátoru, jde to ztuha, můžeš si pomoct kleštičkama s hadříkem, abys to dopodrbal, a v tom co zůstane v palubce je malá žárovička. Bude spálená.

Vloženo

tak ted jsem zaskocen

trochu to shrnu

nocni podsviceni tech dvou tlacitek - recirkulace a AC ti nesviti

a nebo ze kdyz zapnes klimu a treba i recirkulaci tak se ty tlacitka nerozsviti vice do zluta ?

Vloženo

Taky sem to už řešil nešly mi 3 kolečka ale někde na fóru je postup, dát prostřední čudlík do polohy 2 vytáhnout kleštema, kleště sem oblepil páskou aby se neponičil ovladač, a úskejma kleštema vytáhnout malou žárovičku, stojí 9kč v autoelektrice. Jedna žarovička a všechny 3 kolečka svitěj jako dřív :palec2: a chce to trpělivost.

• o 5 týdny později...
Vloženo

tak ted jsem zaskocen

trochu to shrnu

nocni podsviceni tech dvou tlacitek - recirkulace a AC ti nesviti

a nebo ze kdyz zapnes klimu a treba i recirkulaci tak se ty tlacitka nerozsviti vice do zluta ?

Když zapnu světla tak se podsvítí vše ( budíky, ovládání oken, vyhřívání zadního okna, popelník, přihrádka,...) jen panel klimatizace (manuální) ne. A celý, tzn. ani kruhové ovladače ani

tlačítka AC a recirkulace. Když ale zapnu AC nebo recirkulaci tak se rozsvítí normálně žlutě.. Takže si myslím že žárovička v kruh. ovladači ventilátoru to nebude..

Vloženo

Já nevím jak u vás v autě, ale u mě NESVÍTÍ tlačítkao klimatizace a recirkulace pokud nejsou zapnuty. Dej přepínač rychlosti do polohy 2, vyjmi žárovičku, dej tam novou a máš hotovo.

Vloženo

Me se to stalo asi pred 2 dny taky prestalo svitit ovladace topeni a zarovkou to neni asi nejaky konektor povypadly az bude tepleji tak to musim rozebrat

Vloženo

Tak hotovo! Ovladač ventilátoru šel opravdu ztěžka ale za pomocí malého šroubováčku se to nakonec podařilo:) A žárovičku pomocí velké pinzety

s čelistma oblepenýma izolačkou jsem taky dostal ven.. A opravdu jedna žárovička podsvětluje jak kruhové ovladače tak ty dvě tlačítka (AC/recirkulaci)..

Díky všem za podněty a rady..:)

• o 4 týdny později...
Vloženo

To je škoda, mne se nepodařilo tu žárovičku vindat ani tou pinzetou oblepenou izolepou. Ta žárovka tam docela dost drží, strávil jsem tím hodinu a žádný výsledek, jsem jen naštvaný.

Vloženo

Čau JAKUBO, zkus si ohnout špičku slabého plochého šroubováčku a zkusit to tím jakoby podebrat a vytáhnout. Mě se to zadařilo. :palec2: Ale dej pozor na ten plast, co osvětluje knoflík ovládání ventilátoru. Hodně štěstí a hlavně to nevzdávej, já s tím bojoval 15 min a s nasazením nové to nebylo o moc lepší.

Bez trpělivosti Ti to bohužel svítit nebude. :) Čau

Vloženo

@Jakubo:

Zkus to bužírkou.

Bužírka musí mít mírně menší vnitřní průměr než žárovka. Nasadíš ji na žárovku a potáhneš.

Jak taháš za tu bužírku, tak ta natahováním jakoby zmenšuje svůj průměr a ještě víc drží tu žárovičku.

Vloženo

Odčeho je zkoušečka stačí vyjmout žárovku a změřit při zapnutejch světlech zda tam jde vůbec proud a zda to má dobrou kostru.Pak se dá žárovička vyzkoušet na baterce zda svítí nebo i za použití multimetru proměřit zda není přerušená mimo vlákno,na oko může vypadat v pořádku ale může bejt přerušená jinde.Je to banalita a řešení není nijak složitý.To už musí bejt člověk naprostej analfabet aby to nezvládnul.

• o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

Zdravím všechny.. Přestal mi svítit panel ovládání topení (manuální klimatizace..), jinak svítí vše ostatní a tak bych se chtěl zeptat zdali stačí vyměnit žárovku nebo

má panel topení svou pojistku.. Ptám se proto, že přestaly svítit jak otočné ovladače (teplota, ventilátor...) ale i tlačítka AC a recirkulace.. Díky za odpovědi..:)

no mě tam odešel odpor co je vevnitř a musel jsem dát novej panel,nešlo to opravit,dal jsem starší a je to ok

Co takhle to napsat do jednoho příspěvku?

Editováno: , autor: Wojnar
  • o 8 měsíců později...
Vloženo

ak ti nesvieti osvetlenie panela na ovládanie kúrenia,tak máš vypálenú žiarovku...popis výmeny máš v príspevkoch nad tvojím

ak ti nefunguje zapalovač pozri na poistku..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...