JanSuperb Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Zdravim lidi kolik vydrzi predni svetlomety zatizeni zarovky, chtel bych si tam dat silnejsi kolik by mohly snest eventuelne kabely a konektory aby me nehorely svetla? jakou znacku by jste doporucily, a jak je to s rozdelenim barevnosti? jak se delaji modre, zlute, bile atd... ma nekdo osobni zkusenost? nasel jsem hodne zarovek ale u vetsiny bylo napsano urceno pro specialni a sportovni ucely.to nejsou nejake zarovky co bych mohl dat do svetlometu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 100W apod v žádným případě nekupuj pár důvodů: 1)zničíš si světla 2)nejsou homologovaný 3)budeš oslňovat 4)je to blbost Kup si Osram Night breaker mám vyzkoušený.A barva ideál je 4300 Kelvinů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 To pro "speciální a sportovní účely" je tam napsáno proto, protože se s nimi nesmí jezdit po veřejných komunikacích, jen někde na závodech, kde nehrozí oslňování. Kdysi jsem měl v dálkových 100W a to z důvodu, že dálkovými nesvítím tak často, tak nehrozí tak moc zničení světel, když auto stojí tak dálkovými nesvítím - tedy zas nehrozí tak moc zničení světel, oslňování nehrozí, protože dálkovými nesvítím když někdo jede proti... a výsledek byl takový, že svítily o trochu víc, než standartní předtím. Kdybych koupil Night Breaker, tak by to vyšlo nastejno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 11. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 a vy osobne je mate? kde je nejlepsi je koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 11. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 (editace) Pokud se otázka vztahovala na mě tak ano nightbreaker jsou v jednom autě s kterym pravidelně jezdím a supr.Je to lepší než 100W. Editováno: 11. Prosinec 2010, autor: PavelSv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 13. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 A za kolik jste je koupily? ja je na netu nasel od 290kc az za 1100kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.nera Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 osram night breaker jsou nejuzasnejsi zarovky ktery jsem v aute kdy mel, použivám je už rok a maximalni spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stivinek Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 zdravím, chci se zeptat, co by poradili odborníci...jezdím převážně v noci a mám obyč. světla H7 (superb 1) svítí mi to však uplně nehorázně špatně, někdo mi říkal, že to může být vypalenýma parabolama.. nevím co s tím. 1) Nevím jistě jestli jsou to paraboly, čili pomohlo by koupit již zmiňované Osram Night Breaker nebo 2) Přestavba na xenony 3) Koupit nové xenony 4) Koupit nové obyč. světla + nějaké dobré vysoce svítící žárovky... Jak už jsem říkal, svítí to fakt mizerně a rozhodně potřebuji vidět... Prosím o nějaké elegantní finančně únosné řešení, díky PS: Ještě prosím radu, jak zjistit opotřebení nebo stav parabol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Nové xenony určitě nejsou finančně únosné řešení. Nové koupíš za 38 tisíc. Nebo nějaké bazarové ale pak záleží na stavu. Jako první bych zkusil dát lepší žárovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stivinek Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Dobře, asi zkusím teda ty OSRAM Night Breaker nebo máš nějaký jiný typ ? A jak je to s montáží, musím s tím do servisu nebo zmáknu sám ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Se žárovkama nevím. Mám výbojky. Jinak když budeš šikovnej tak výměnu zvládneš. Chce to jen trochu zručnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zd3nc00 Vloženo 30. Září 2011 Sdílet Vloženo 30. Září 2011 borci ja som trosku zainvestoval a kupil som philips blue vision ultra ***** xenon ultimate effect do stretavacich aj do dalkovych a vidim jak cez den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Zdravim chlapi.Zajímalo by mě jestli je možný přehodit světla s výbojkama za obyčejný s žárovkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agony Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Zdravim chlapi.Zajímalo by mě jestli je možný přehodit světla s výbojkama za obyčejný s žárovkama. Je, nicméně pokud mně paměť neklame (dělal jsem to před rokem) , budeš muset vyměnit i kabely ke světlům, přijdeš o automatické naklápění a maxidot ti bude hlásit závadu světel. Ačkoliv, jak jsem byl dodatečně upozorněn, i tyhle mouchy lze vychytat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 (editace) Je, nicméně pokud mně paměť neklame (dělal jsem to před rokem) , budeš muset vyměnit i kabely ke světlům, přijdeš o automatické naklápění a maxidot ti bude hlásit závadu světel. Ačkoliv, jak jsem byl dodatečně upozorněn, i tyhle mouchy lze vychytat.... Já mám právě xenony ale zaráží mě například že nemají ostřik světel (podle škoda servisu by je měli mít všechny Supy s xenonama) takže nevím jestli tam nebyli původně jiný.A navíc jsou v dost špatným stavu a kupovat nový za 38 tisíc se mi opravdu nechce.A jaký autom.naklápění myslíš?Já jsem koukal že na naklápění výšky mám klasický kolečko jako je pro intenzitu osvětlení přístrojovky. Editováno: 30. leden 2012, autor: Márty'SP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 V tom případě jde o nějaký bastl a radši bych to dal do původního stavu. Případně dodělat ostřik a hlavně automatickou regulaci sklonu, protože tohle se policajtům při kontrole líbit nebude. Divím se, že to prošlo na STK. Možná proto, že na Supu nejsou xenony nápadné jak na staré astře a ostřikovače jsou schované ve světlech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 jenže jak zjistim co tam má bejt a co ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Podle dekodéru na výbavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 a co je ten dekodér.to je někde ke stažení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 už jsem to našel.tak vše souhlasí tak jak má,jen tam není jaké světlomety vozidlo má.možná ty xenony budou mít něco společnýho s tím,že do vozu bylo ještě od škoda servisu doděláno denní svícení (rozsvícení po nastartování nikoliv LED). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Prostě tam xenony z výroby nebyly a někdo je tam jen dodělal. Jak s touhle informací naložíš je jen na tobě, já bych to dal do původního stavu a pak se nebál kontrol na silnici a STK. A navíc, pokud píšeš, že jsou ve špatným stavu, tak i klasické halogeny oproti tomu co máš budou krásně svítit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Tak jsem se koukal k sobě. Dle typového štítku memí poznat jaké tam jsou světla. Jen je tam poznat jestli mají ostřiky. 8X1 = S omývacím zařízením světlometu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 no tak na stk to bylo nedávno a jelikož je u stk servis škoda tak tam s tím byl technik ze škody,který byl předchozím majitelem,potom jsem byl ještě já s tim na evidenčce a žádný problém nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Na evidenčce tohle zkoumat nebudou a ano, vždy se dá STK nějak udělat - uplatit, zařídit přes známého atd... jde jen o to, jestli ti to za to stojí. Že je bordel na STK a projde kdejaký vrak je holt problém. Věř mi, že na STK kam tě může PČR poslat by už problém byl, jen je otázka, jestli by to bylo kategorizováno jako nebezpečná závada a tedy 6 měsíců bez řidičáku, nebo jen jako závada za flastr... Pokud jsou světla ve špatném stavu, tak tam dej nová světla co tam patří a nějaké dobré žárovky - uvidíš, nebudeš mít problémy a nebudeš štvát protijedoucí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 tak jsem jeste byl ve skoda servisu kterej ho prodaval a prej je to u tohodle kusu v poradku.takhle to meli uz oni udelany a prej na tom neni nic spatne.nikoho neoslnuje a to ze nema ostriky nijak neovlivnuje funkci svetel.mi bylo receno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.