MaVac Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 Taky mi to dělá, úplně přesně stejně. Směrem od spolujezdce jako by z palubky na volnoběh něco lehce drnčí a při drobném přidání plynu to utichne :-) holt asi se s tím budu muset smířit. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 zkuste se podívat pohledem v motorovém prostoru jak jde trubka od klima kompresoru tak u mě se částečne dotýkala karoserie a to mělo za následek taky nepříjemný zvuk v interiéru je třeba ji opatrně odehnout jinam 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Kong: o víkendu to zkouknu a poreferuju....kde přesně se Ti ta trubka dotýkala? nebylo by foto?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orivero Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 Ahoj... tento problem budes mat stale.Pracujem v jednom autorizovanom servise SKODA a tento problem riesim od zaciatku.Pri volnobehu a najma za chladneho pocasia pocut drkotanie od zadnej napravy,nadrze.Uz mi vymenili cerpadlo-nepomohlo,vymenili palivovy filer-pomohlo na dva dni a zasa sa problem vyskytol.Tym ze mam moznost byt pri tom s mechanikmi a dalsimi ludmi som si myslel ze to vyriesime.Ale smola...po skoro dvoch mesiacoch a skuske asi 30 aut s TSI motormi sme dospeli k nazoru ze problem nie je len u par aut.Na niektorych je to pocut viac a na niektorych menej,na inych zacina zavijat cerpadlo,na dalsich je problem s trhanim za studena ci pri jazde alebo na vonobeh.VW ide riesenim vymeny palivoveho filtra ktory zatial nie je oficialne v predaji ale pri zakaznikoch VW ktory uz nemienia cakat a chcu vratit auto tak pre nich je nechystanych zopar filtrov so zvysenym tlakom na 6,6 Baru.Skoda zasa ide opacnym smerom a riesi palivove hadice nakolko je vidiet a citit ze tie palivove hadice pulzuju a pravdepodobne je tam problem s tlakom.Ludia od garancii nevedia co s tym,nakolko SKODA samotna nevie kde je problem a snazia sa urobit FLASH riadiacej jednotky,ktory mne osobne nepomohol a na riesenie sa caka.TSI vybehlo skor ako bolo vyskusane a doteraz tam maju neskutocne mnozstvo vynoveni a updatov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 bohužel foto nemám... ale je to hned u kompresoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lopop Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Nazdar chlapi, tak ja to drncanie riesim uz 3 mesiace. Vypodlozenie penou pomohlo asi na tyzden. Takze opat navsteva servisu s tym ze tentokrat menili palivovy filter. Pomohlo na 2 tyzdne. Dnes rano auto nastartujem a opat na volnobehu drnci. Moje obavy z toho ze v nosniku sa to neda vypodlozit sa potvrdili. Jedina moznost je asi palivovu a odvzdusnovaciu hadicku komplet vytiahnut a vypodlozit ich po celej dlzke nejakou penou. Mozno by to pomohlo. Zajtra volam do servisu a asi ich uz jeb....... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lopop Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Caute. takze tu je foto kde by sa mala dotykat ta palivova hadicka karoserie a sposobovat drncanie. Ja som ju mal vypodlozenu penou a drncalo to aj tak. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orivero Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 Skodovka riesi drncanie dost divne.Vyslo technicko servisna informacia kde to drncianie prikladaju palivovym hadiciam.Vpredu pri motore sa da do strednej dierky na drziaku a vypodlozi sa penou.Potom je dalsia pena ktora sa da zospodu na palivove hadice a musi sa premiestnit privodna palivova hadica tiez do strednej polohy drziaku.Problemom je ALE...nic to neriesi..Stale je tam ten problem s tlakom paliva.Teraz som si objednal cez VW import palivovy filter.Nikto so Skodovkou a cez Skodovku sa k nemu nedostane.Jedinou mojou vyhodou je ze robim aj Skodu a aj VW.Skodovka chce silou mocou vyskladnit vsetky pal.filtre s tlakom 6,4,kedze to nerobi kazdemu a nie kazdy sa stazuje.Takze v pondelok,pripadne utorok mi pride z Nemecka filter 6,6 bar a uvidime ci to prestane.Z VW tvrdia ze ano.Tak sa uz neviem dockat,lebo je to na nervy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 No super, aj mne to občas drnčí občas nie, ked to bude tym pal. filtrom, tak by to mali meniť zvolavacou akciou, či? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lopop Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Caute, orivero daj vediet ako ti to dopadne s tym palivovym filtrom na 6,6 Baru lebo mne menili palivovy filter a po tyzdni to opat drncalo. Neviem vsak na aky tlak bol nastaveny. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orivero Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Pochybujem o tom,ze si dostal filter s tlakom 6,6.Je to na nom aj vyrazene.Dnes sa filter vymenil a zatial je to OK.Tiez si ale pamatam ze ked mi vymenili filter prvy krat tak to tiez zacalo robit po dvoch dnoch,ale to bol 6,4.Zatial je to dobre,nie je citit ani pulzovanie v hadiciach.Dal som si aj namahu a napisal mail do SAS a oni sa tvaria akoze ten filter nie je a ten co je tam ma toleranciu 0,2 baru.V kazdom pripade ak tomu dobre chapem,tak musia sa minut zasoby a potom pridu na rad len 6,6 barove filtre,kedze to nerobi na kazdom a nie kazdy si to vsima.Vymena filtre je postup VW a vravia ze zatial je to v poriadku.Co sa tyka zvolavacej akcie tak to nie je,da sa s tym jazdit a ked sa ozves tak dostsnes riesenie v podobe vytlmenia a premiestnenia palivovych hadic.Mozno po dnesnom dni sa budu menit aj filtre,ale neviem ako ich objednaju ked tvrdia ze dva filtre s rozdielnimi tlakmi a pod jednym cislom nie su. Uvidime o tyzden.Odporucam cakat ze co to urobi a ak po tyzdni to bude OK je treba tlacit na servis.Obrazky sem dam mozno zajtra ak sa sem dostanem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orivero Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 zatial je vsetko OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 (editace) Dik za foto, ten nápis MADE IN CHINA je supr ! Určite je tam 6,6 bar ? Editováno: 11. Březen 2011, autor: akubus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kysa Vloženo 16. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Závada vypozorována, dělá to palivová hadička, která vede pod plastem, který je na straně spolujezdce pod autem. V pátek jedu s autem do servisu na výměnu tapece spolujezdce a možná i řidiče, tak se zmíním i o tomhle, snad to opraví a když ne, tak asi montážní pěna to jistí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kysa Vloženo 16. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Závada vypozorována, dělá to palivová hadička, která vede pod plastem, který je na straně spolujezdce pod autem. V pátek jedu s autem do servisu na výměnu tapece spolujezdce a možná i řidiče, tak se zmíním i o tomhle, snad to opraví a když ne, tak asi montážní pěna to jistí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belper Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 zatial je vsetko OK. Prosim te nemuzes mi dat nejaky stranky internetovy kde se to pda poridit online? Moc ti dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misko123456 Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 V PorscheInterauto mi dali pod palivove hadice taku podlozku, ako nafukany sacek a prestalo to - v ramci reklamacie, vraj je to skodovacka originalna podlozka. Inde sa tvarili, ze to este v zivote nepoculi, ze by tie palivove hadice na volnobeh drncali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Pytlík mám taky, v té kapsičce s hadicema. To jsou pokusy, to je síla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misko123456 Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Presne tak, ako pokus to nie je zle, akurat ze ako dlho vydrzi ten pytlik nafuknuty... V ten den, ako som napisal prispevok na forum, mi to cestou z roboty troska zacalo drnkat, asi som to zakrikol. Zrejme, ako je teplejsie, tak sa to rozdrnka, aj vlani mi to tak robilo. Ale pohybal som hadicami a je to OK. Asi ma z toho je..bne. Ale teraz je to zasa OK, podstatne lepsie, ako bez pytlika. Kazdu jar si nafukame pytlik a strcime pod hadice. Retaz mam uz novu, ktovie, ci vydrzi viac ako 20tis. podlozka pod turbom je, uvidime, co dalej. Keby ten motor tak dobre netahal, aj by som sa uz zacal hnevat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Tahá jak o život,ale malinko se mi zdá že malinenko popolezla spotřeba, nebo jezdím víc jako závodník. Ten pytlík je stejně dobrá ko.otinka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 mužete sem dat někdo fotku kde je ten pytlik strčen . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Jestli je to ono,tak já to tam mám z výroby (04-05/2010). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 A máme pytlíky dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misko123456 Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Ano, to je on! Technologia kraca rychlo dopredu... high-tech... To by malo byt rovno v propekte odfotene, ze kupte auto s pytlikom! Ale viac ako pytlik ma se..rie ta retaz... A ja som to tam nemal od vyroby a to mam 12/2010... zaujimave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misko123456 Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Ako je to mozne, za mas taky cisty motor, Ja som ho mal spinavy hadam po tyzdni. Okrem toho tam pravidelne nachadzam suche rozky, minule som nasiel kost z bravcoveho kare. Zrejme macka alebo kuna mi lozi po motore v noci... Fakt tam bolo zatazko dat nejaky kryt soudruzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.