Přejít na obsah

marskama

Uživatel
  • Počet příspěvků

    192
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli marskama

  • Narozeniny 20.3.1975

Návštěvy profilu

1 830 zobrazení profilu

Oznámení marskama

  1. Zkuste v nastavení AA v telefonu zatrhnout políčko "Spouštět hudbu automaticky".
  2. Pokud jde o přerušení spojení mezi telefonem a infotainmentem, předpokládám, že je v místě radar, nebo aspoň informační radar s údajem o momentální rychlosti. Ve ŠA mi sdělili, že to způsobují radary s nepovolenou frekvencí - stává se mi to opakovaně na 2 místech úplně stejně, jak popisujete...
  3. marskama

    Rozmery kol

    Mám letní 17" Stratos, zimní plechy 16". Estetický rozdíl je obrovský. Já cítím rozdíl jen těsně po výměně, pak už v podstatě ne.
  4. Já jsem tedy třístupňové nastavení větráku neměl - ve všech režimech klimatizace pouze posuvník na pravé straně infotainmentu (nebo že bych si toho nevšiml 🤔?). A mluvil jsem o tom, že jsou to jen vizuální změny, nikoli ve funkčnosti. A ještě jednu změnu jsem zaznamenal - při vypnutí se hudba jakoby ztišuje, zatímco před aktualizací bylo zastavení hudby naráz.
  5. Zdravím všechny zde, sice tím nikomu (asi) nepomůžu, ale jen konstatuji, že i na starý HW se dá nainstalovat novější SW. Včera jsem převzal vůz po lakování předního nárazníku a požadoval jsem záruční přehrání nového SW z důvodu občasného zasekávání přehrávání hudby z USB. Výsledek vidíte v přílohách. Dokonce jsem se dočkal i verze, po které jsem prahnul, tj. především nastavování intenzity větráku ve 3 stupních a zobrazení asistentů ve 3D. I celkový chod systému a AA mi přijde svižnější,
  6. No, používám tento typ zabezpečení (DEFEND x CONSTRUCT) na 4. autě, zamykám jej i několikrát denně a NIKDY jsem neměl jakýkoli problém. Otázku namontování/nenamontování nechávám na každém uživateli.
  7. 😁Tak pro mě oba zmíněné mínusy nehrají roli, takže maximální spokojenost 😉.
  8. Děkuji @vormen za cenný poznatek ohledně nepovolení polohy pro AA v telefonu. Musím říct, že u mě to po této úpravě načítá bezdrátově jednoznačně rychleji a bez jakéhokoli zaváhání, což se po zprovoznění před cca 10 dny rozhodně nedělo. Dnes 11ti hodinová jízda z Chorvatska, několikeré zastavení a poté bezchybné připojení. Díky moc👍.
  9. Zajímavý... Já jen předešlu, že jsem před objednáním z e-shopu telefonicky konzultoval s mechanikem, jestli to na mém voze (dle VIN) půjde. Když to potvrdil, odhodlal jsem se k objednání a byl jsem připravený na eventuální požadování vrácení peněz v případě nefunkčnosti. To se naštěstí nestalo. Tobě přeju, ať to rozchodí, nebo vrátí peníze - podle popisu to vypadá na slušné jednání servisu.
  10. Ano, shrnutí je velmi trefné 😉. Jen doplním, že na moje opakované dotazy v servisu ohledně novějšího SW mi bylo řečeno, že k dispozici není. Je to prý proto, že mám právě ten obstarožný HW - což mě trochu mrzí, protože v novějších SW je např. k dispozici trojí nastavení větráku (já mám jen intenzitu větráku posuvníkem) a pak taky zobrazení asistentů ve 3D. Nemá to sice na "funkci rostlináře" žádný vliv, ale potěšilo by to. Holt si na to budu muset počkat do příští Scaly ve FL za 2 - 3 roky🤭. Hlavně. že všechno funguje na "99,99%" 😁.
  11. Tak přikládám fotografie. Popis (nynějšího) propojení s autem: zapnu BT, polohu v telefonu (chci - li navigovat, jinak není nutná), položím telefon do auta. Po startu systému se při volbě "APP" (někdy) nabídne "Android auto" - zmáčknu a objeví se AA v infotainmentu.
×
×
  • Vytvořit nový...