Přejít na obsah

sparrow1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    62
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 040 zobrazení profilu
  • Xp3

Oznámení sparrow1

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak příští čtvrtek jedu pro nové auto snad vydrží déle než Romík
  2. no i z dílu z vrakace to je za 80 az 90tis bohužel je poškozena i klima a neřadí převodovka oba nosníky ohnuté do pravého úhlu. Uvidim za kolik ho někdo koupi v eaukci a pak kolik by me doplatila pojišťovna. Ale vidím to černě bohužel.
  3. Tak oprava je z nových dílu za 140tis. takže smůla bude to totalka :-( dalšího romika za ty prachy bohužel nekoupime.
  4. no chtěl bych do toho jít jen si říkám ze do budoucna při prodeji bude jasný ze to dostalo pořádnou pecku. Ale zase se me předek po fl líbí o dost Vic.
  5. Díky za obsáhlé vysvětlení. No takhle ho poznamenala manželka ale je v tom nevinně Já boural naposled před 14 lety ještě s favoritem ale vypadal podobně
  6. super díky za radu takhle bych to viděl jen musím počkat na kolik to spočítá pojištovna mechanik je super takže by to neměl být problém.
  7. Díky no vypadá to že to možná zkusím ale víc budu vědět až za týden mechanik jel na lyže
  8. No on je nejspíš na výměnu i ten držák no a když jsem spočítal cenu vychází to prakticky nastejno.Tak uvidim co mechanik a na Kolik to spočítá pojišťovna.
  9. Jsem ted koukal na díly a vlastně je jiná jen kapota,světla a nárazník tak by to přece neměl být problém?
  10. Mám dotaz vzhledem k tomu že náš rumík dostal ránu na předek a mění se komplet vše dá se to rovnou předělat na verzi po FL? Máme r.v.2008
  11. Tak vyměmeno fakt se tedy musí tahat za kabely ale je to brutální pořád jsem měl blbej pocit že to určo urvu.
  12. ještě jsem se k tomu nedostal jezdím domu z práce za tmy asi to urvu v pátek
×
×
  • Vytvořit nový...