Zadní část Fabia II
Vše týkající se Fabie II od B sloupku dozadu
35 témat v tomto fóru
-
Zdravím, má někdo prosím zkušenosti se slunečníma clonama od firmy PRIVACYSHADES. Mají celkem rozumné ceny, ale nevím jak to bude sedět.
-
-
- 4 odpovědi
- 5,4tis zobrazení
-
-
Zdravím, neví někdo, co se dá dělat s vrzající vzpěrou při otevírání pátých dveří? dělá to jenom, když je venku teplo, tak 25 stupňů a víc Dá se to něčím namazat, třeba WDčkem? nebo je ta vzpěra už zralá na výměnu?
-
- 1 odpověď
- 3,4tis zobrazení
-
-
-
Poradi nekdo jak sundat ty bocni plasty v kufru? (ty plasty, jak na sobe maji ty cudliky na drzeni plata)?bohuzel se mi podarilo nestastnou nahodou jeden cudlik urvat anez kupovat cely novy plastovy bok bych to chtel vyresit opravou, jen nevim, jak se pod ten plastovej bok dostat-jak ho sundat poradi nekdo co kde povolit, ci jak na to?
-
- 4 odpovědi
- 7,6tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, rád bych se zeptal, jestli někdo ví, jak zdemontovat zadní boční skla u FabII. Jsem ve fázi, že mám zdemontované obložení, ale nevím jak vyndat hlavní sklo z posuvné lišty. V liště je nějaký umělohmotný kolík, který se pravděpodobně bude muset vyndat, nevím však správný způsob, abych sklo nerozbil. Skla vyndavám, protože chci lepit tónované fólie. Předem děkuji za radu. maxb3
-
- 5 odpovědí
- 9,3tis zobrazení
-
-
Zdravím, na naší FII nedrží zadní plato zacvaknuté na pravé straně na tom kolíku, ale je na něm pouze jako kdyby volně položené. Nepříjemné je to občas v tom, že když se vytahuje nějaká taška z kufru a zavadí se o plato, plato vyletí ven a visí na šňůrkách. Chci se zeptat, jestli je to tak u všech FII nebo je to na reklamaci. Díky za odpovědi
-
- 7 odpovědí
- 9,9tis zobrazení
-
-
chcela by som sa vas dotazat, ci neviete o tom, ci zamok piatych dveri na fabii II ma nejaku poistku proti tomu, aby sa dali dvere otvorit, ked cestujuci su v aute a nik z neho nevysiel. neviem totiz, ci ide o poruchu alebo je to cielene, ale zvyknem obcas po ceste do roboty nalozit po chvilke jazdenia par spolucestujucich a zvyknu mat problem s otvorenim kufra pokial ja neotvorim nejake dvere na aute... viem, ze zvnutra sa da auto zamknut, ale ten kufor nejde otvorit ani ked nie je auto zvnutra zamknute. inak problemy s otvorenim piatych dveri nie su, stava sa to len v tomto pripade... stretli ste sa uz s takymto niecim?
-
- 5 odpovědí
- 6,8tis zobrazení
-
-
zajímalo by mě, jak máte svoje autí naložený, když někam jedete. Mám takový pocit, že si dělám z fabky náklaďák. foto pošlu časem
-
- 1 odpověď
- 3,3tis zobrazení
-
-
Chtšl bych v kufru zásuvku na lednici ,ale nechci tahat nové kabely od pojistek.Neví někdo zda-li je u FabieII nějaká příprava a nebo jak zásuvku vyřešit.Děkuji
-
- 15 odpovědí
- 11tis zobrazení
-
-
Prosim o radu! Vie mi niekto pomoct a poradit? Hladam vyrobcu, pripadne internetovy obchod, ktory ma k dispozicii taketo chranne listy na naraznik pre fabiu II. Su cierne a myslim ze sa tam aplikuju lepenim. S pozdravom!
-
- 3 odpovědi
- 3,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím chlapi, při otevírání kufru vydávají nejspíš ty vzpěry jakési cvakavé zvuky, tak se chci zeptat, jestli je to normální a dělá vám to taky, nebo jestli je to potřeba promazat nebo co s tím? Díky za odpovědi
-
- 11 odpovědí
- 6tis zobrazení
-