-
Aktuální příspěvky
-
Zajezdil jsem si s arteonem v nafte v predokolce a je ten podvozek vyrazne jistejsi. Vzal jsem vin,tak jeste podle nej zjistit oznaceni pruzin a tlumicu a pujdu do toho vcetne stabilizatoru. Zase bude nejaka zmena a auto se posune o kus dal.
-
Podporu jsem kontaktoval, tak uvidíme s čím příjdou. Ale asi jsem odpověď už našel. V popisu funkcí infotaimentu pro faceliftované verze O4 (viz. link) je jasně napsáno: "Octavia nabízí dva typy infotainmentů, 10" Media nebo 13" Navi. Druhý zmíněný systém disponuje hlasovým ovládáním skrze asistentku Lauru a online rádiem.“ Z čehož je jasné, na menším 10" displeji Laura nepojede. Škoda, některé i docela zásadní věci ohledě funkcionality se člověl dozví až když má auto doma a snaží se něco rozjet a ono to nefunguje. Docela mě překvapuje, že hlasové ovládání bude závislé na velikosti displeje u stejné generace infotainmentu. Ještě bych chápal, že různé starší verze infotainmentů na před FL modelech to podporovat nemusí.
-
Доброго вечора ви розібралися з помилкою P145F00 як вирішили питання?
-
Od petr.podzimek · Vloženo
Zkus zákaznickou podporu. Tam budou vědět co a jak. -
Od neznaleczpardubic · Vloženo
Ten vnitřní by snad mělo být jenom nějaké sítko pod mechatronikou, které opravdu nelze vyměnit. Nicméně u té DQ500 se oficiálně nemění ani ten vnější. Původně se měnil, ale přístup je tak špatný, že VW rozhodlo, že se měnit nebude - tzn. do konce záruky to nějak vydrží. Alespoň u kombinace s 176kW BiTDI, opravte mě, pokud se pletu.
-