Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Autohifi, Navigace

Reproduktory, rádia, CD měniče, ozvučení, odhlučnění...

1. Zahájeno uživatelem killah21,

Zdravim, Nevie niekto poradit so zapojenim handsfree sady NOKIA CK-200 (ISO VERZIA) do FABIE rv. 2009 na radio Dance? V predajni mi poradili konektor SOT-154 na zapojenie k MOST konektoru na radio DANCE. Z tohto konektoru budem musiet pravdepodobne tahat kabel do poistkovej skrine(ak sa nemylim), len neviem kam presne.. Je potrebne tahat este nejaky kabel niekde? Vie niekto poradit pripadne napisat skusenosti so zapajanim? Dakujem.

• 0 odpovědí
    • 2tis zobrazení
  2. Potřeboval bych poradit , chci dát do Fábie II autoradio , ale protože origo Autorádio Beat stojí víc jak 5 tisíc (nechce se mu tolika investovat ) a sehnat starší není možné a alaternativa bylo koupit výše uvedené autoradio Sony CDX-GT434U + Rámeček autorádia Škoda Fabia II + ISO adaptér autorádia Škoda Fabia II -, ale nevím jak to mam dozapojit ty ostatní vodiče co nejsou zapojeny , nebo celkově nemam představu jak to tam je , Jestli někdo poradí jak se to zapojuje nebo bude mít jaky koliv nápad budu jen rád , dekuji Autoradio- http://www.exa.cz/autoradio-sony-cdx-gt434u/ Rámeček- http://tuning.autodoplnky.cz/auto-hifi/mec...yroby-s27551507 Konektor- http://skoda.…

• 6 odpovědí
    • 13,1tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem venda74,

Vyreseno, prosim smazat!

• 0 odpovědí
    • 1,8tis zobrazení
  4. Ďakujem za poradenie. Spínané napätie 12V som priviedol z poistky 19 a rádio funguje ako má.

• 3 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Rogid,

Caute, vo fabii mame radio swing 4+4 repro. Niekedy tomu ale chybaju basy, inak su origo repro fajn. Je mozne nepojit na Swing sobwoofer? (pripadne da sa napojit subwoofer na niektory z reprakov?

• 10 odpovědí
    • 13,2tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem moncell4,

Zdravím, mám problém s příjmem FM signálu ve svém Roomsteru. Mám radio BEAT a originál anténu. Dnes jsem zkoušel jinou originál anténu a stejný problém. Při výměně antény jsem si všiml, že při spojování konektoru nahoře na stropnicí chvíli rádio lépe hrálo. Zkoušel jsem tedy zahýbat tím spojením a v jedné poloze (když tahnu konektory od sebe - zajištěné), tak je to lepší. Pokoušel jsem se najít přesnou polohu, ale 100% to nejde zjistit. Dále jsem zkoušel propojit obyčejným kabelem ten vnitřní vodič a také byl signál daleko lepší. Pokud jsem ale propjil i vnitřní i vnější (stínění) tak se to zase zhoršilo. Zatím jsem to vyřešil tak, že jsem vzal obyčejný měděný kabel s iz…

• 9 odpovědí
    • 5tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem bord83,

Ahoj, dělám si konfiguraci nového Roomstra a uvažuji, že bych do něj přidal i audio Amundsen nebo Columbus. Má to podle vás smysl, nebo se to krade tak rychle, že s tím budu mít jen starosti? Nebudou mít třeba verze ve FL lepší zabezpečení proti použití v jiném voze? Celkem dost nad tím uvažuji, pročetl jsem tady na fóru snad vše, ale neumím se rozhodnout. Na noc mám sice garáž, ale přes den se parkuje všude možně... Přidám rovnou další dotaz - pokud bych si nechal u prodejce rovnou zaslepit zámky, má nějaký význam orig. autoalarm s hlídáním vnitřního prostoru? Díky za vaše zkušenosti, Honza

• Pozitivní
    • 41 odpovědí
    • 28,1tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem svantner3,

Kluci poraďte je rozměrově stejne ?? Pasuje rameček a co maxi-dot ?? Děkuji

9. Zahájeno uživatelem MONTE7T7,

Potřeboval bych poradit jak mam zapojit na original radio SWING zesilovač s subwoofrem?

10. Zahájeno uživatelem Hurvajs2,

Zdarec, jsem dá se říci čerstvým majitelem Roomstera a chtěl bych se zeptat, zda někdo nevíte, co znamená symbol - trojúhelník u teploty na displeji rádia SWING. Pročetl jsem návod k rádiu a zdejší fórum a nikde jsem nic nenašel. Ne že by to byl nějaký zásadní problém, jen mne zajímá k čemu to tam je.

• Pozitivní
    • 18 odpovědí
    • 7,1tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem mike_k,

Mate nekdo v aute tu mobilni navigaci Mio Moov, co Skoda oficialne nabizi k Fabiim a Roomstru? Zajimalo by me jak je ten drzak uchycen k palubce. Je to napevno nebo se to jen nejak nasadi do pripraveneho konektoru jako u te mobilni navigace v Citigo? Ptal jsem se na to i v servisu a rikali, ze to jeste nikdy nedelali a tudiz nevi.

• 1 odpověď
    • 2tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Zderek,

Zdravím, mám radio Beat, a nechci kupovat jiné, ale chtěl bych si občas poslechnout i svoje mp3jky. Takže jsem přes aux zapojil telefon, ale zvuk se mně vůbec nelíbí, špatně vyváženej a ikdyž si hraju s nastavením basů a výšek, nevyladím to. Zvuk z rádia je daleko lepší. Zkoušel jsem i transmitter, ale to je ve větším městě nepoužitelný. Myslíte, že by to mohlo být telefonem, nebo káblíkem? Jakou máte zkušenost vy se zvukem přes aux? Díky

• 5 odpovědí
    • 5,2tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem vasektuner,

zdravim panove mel bych dotaz obednal jsem do sviho roomstru radio s navigaci a nevim kam bych mel umistit gps antenu abych nemusel zbytecne rozebirat cely auto k navigaci budu mit vnitrni antenu ale nevim kam s ni aby fungovala a musi bejt nejak specialne natocena nebo tak??mate nekdo zkusenosti??predem diky za odpovedi a rady

• 7 odpovědí
    • 3,7tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem jozzi,

Hosi, nikde jsem tady takove tema nenasel, a celkem me zajma jake by slo pouzit radio z koncernu pro Fll predface aby vse fungovalo tak jak ma, hlavne zobrazeni na maxiku a aux zdirka, ma nekdo nejake skusenosti ?

• 8 odpovědí
    • 3,7tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem boban84,

Nazdar pánové.Přestalo mi hrát rádio,pojistky v poho,ale nehraje.Nevíte náhodou kde je problém?

• 8 odpovědí
    • 3,6tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem mvh,

Tak jsem dneska zajel do mycky abych nedelal na polygonu ostudu, sedim si v aute posloucham MP3 a najednou se ozvalo docela hlasity lupnuti zespoda od pojistek a radio prestalo hrat, ale display normalne svitil. Tak jsem si napred rikal, ze proste odesla pojistka a pockal jsem az me to domeje a mrknu na to venku. vypnul jsem radio cudlikem, normalne nastartoval, vyjel z mycky a zkusil zase zapnout radio, normalne zacala hrat mp3 jako pred tim, a zda se, ze vsechno funguje, svetla sviti klima funguje, repraky hrajou vsechny. Koukal jsem na pojistky jenze na prvni pohled nic divnyho tam neni a navic je jich tam moc (asi padesat) tak jsem to moc dlouho nezkoumal a jel jsem d…

• 12 odpovědí
    • 8tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem radioactivex,

Zdravím všechny Škodovkáře, mám takový menší problém, koupili jsme si do Fabky II po FaceLiftu nové rádio, Pioneera AVH-3300BT,je super,nemůžu si stěžovat,ale když jsme ho s otcem zapojovali,tak nás nenapadlo podívat se do manuálu. Rádio má ochranu proti pouštění DVD,lze je pustit pouze když je zatažená ruční brzda. Chtěli jsme aby si rádio myslelo, že je pořád zatažená ruční brzda takže jsme připojili spínaných +12V i do konektoru pro kontakt z ruční brzdy. Nenapadlo nás to otestovat a teď jsem zjistil že přehrávání DVD nejde. Když jsem se podíval do manuálu,bylo tam že ten konektor se má napojit na živý kontakt tlačítka ruční brzdy,což znamená že jsme vlastně rádio nat…

• 7 odpovědí
    • 7,6tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem chillike,

chlapi mam taku otazocku....mam radio swing...bez bluetooth sady....co treba k tomu aby som povodne radio mohol vyuzivat aj na teelfonovanie...cize treba k tomu nejaky bluetooth modul??...tak aby som sa dostal na uroven toho co sa da objednat pri zadavai objednavky na auto ..ked zaskrtnem prirprava pre gsm2 bluetooth

• Pozitivní
    • 28 odpovědí
    • 30,5tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Tom077,

Zdravím, koupil jsem přes Auto-plus ojetinku Škodu Fabii II. Má zabudované origo rádio Dance. K rádiu byl dodán pouze návod ... ve kterém jsem se mimojinné dočetl něco o "kódu rádia". Proto se chci zeptat (zkoušel jsem tady na foru hledat ... nenašel jsem) .... jak to je s tím kódem rádia?? Když třeba budu chtít vyměnit baterku tak po opětovném připojení autobaterie nebude chtít rádio po mě ten kód??? KTERÝ JÁ SAMOZŘEJMĚ NEMÁM Dá se ten kód nějak zjistit? A je to vůbec tak s tím kódem jak popisuju?Jestli jsem to z návodu správně pochopil????

• Pozitivní
    • 12 odpovědí
    • 17,4tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem kysa,

Zdravím mám Fabii II, chtěl bych poprosit někoho zda by mi poradil nebo aspoň na nějakém schéma označil, kde u radia Dance zapojit kabel, který by měl vypínat a zapínat buď aktivní subwoofer nebo zesilovač u radia Dance a taky bych se chtěl zeptat kde nejlépe ukostřit mínusový kabel od aktivního subwooferu(baterie je mi jasná, že to určitě půjde, hledám jiné místo v automobilu), tomu dotyčnému moc děkuju, je tu schéma zapojení radia dance, třeba napsat číslo konektoru

• 7 odpovědí
    • 12,4tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem P. Funtik,

Dobrý den, mám inštalovanú handsfee sadu MrHandsfree BC6000 do Škody Fabia II s autorádiom Dance. Je nainštalovaná tak, že pri hovore sa stlmí rádio a zvuk handsfree sa prepne do predných reproduktorov. Hlasitosť sa autorádiom nedá ovládať, lebo HF nie je zapojená cez linkové vstupy na autorádio Montáž mi previedli autorizovanom autoservise, a tam mi povedali, že táto HF sada sa cez rádio zapojiť nedá. Objednával som si ju však s tým, že mi to prepoja s rádiom. Dance podporuje vstup HF sady, je možné na tento vstup pripojiť len určité HF sady? Trošku mi aj prekáža, že po naštartovaní sa ozve z reproduktorov hlasný gong HF sady na spárovanie s mobilom. Ani tento z…

• 16 odpovědí
    • 7,1tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem DadAN,

Zdravim, mam taky dotaz po zapojeni Parrota MKi9200 do faceliftovanej Skody Fobia so Swing radiom v autorizovanom skoda servise, mi cez papagaja hraju iba 4 predne repro, a teraz slubena otazka pomoze mi prepojit tuto hf s radiom cez tento adapter, aby hrali vsetky repro aj vzadu ? (samozrejme aj v zadu su instalovane dalsie 4 repro ) Schema zapojenia thx

• 5 odpovědí
    • 5,6tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Honza_ul,

Zdravím všechny! Prohledal jsem diskusi a nikde jsem podobne tema nenasel, tak me snad moderator nezlyncuje:-) Moje radio DANCE ve Fabii II (2008) neprosto bez problémů přehrává audio CD i mp3. Problém ale nastává na delších trasách, když se po několika hodinách poslochání mp3 z CD začně hudba zastavovat. Nejdřív jsem to měl za špatně vypálené CD, ale dělá to u všech možných cédéček vypálených na různých vypalovačkách a navíc se to stane vždycky jinde. Krom toho, že přestane hrát muzika, zastaví se i časomíra. Pak se to na pár sekund rozběhne a zas n a pár sekund zastaví a tak se to opakuje pořád, dokud se nenaštvu a nepustim si rádio. Když vyndám CD z mechaniky je úpln…

• 6 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem rmaudio,

no mam problem, na radio swing, som napojil zosilnovač, avsak na radio nieje pripojeny ziaden reproduktor,z repro kablov ktore idu z radia idu do zosilnovaca na HI-LOW adapter. avsak pri hlasitosti 14 sa mi vystup z radia pri basoch vypina, moze byt ze je to nejaka ochrana na radiu aby neodpalilo koncovy stupen? da sa tam nastavit cez vagcom ze radio sluzi len ako line out vystup ? aby si nekontrolovalo odpor na reproduktoroch. alebo ako to mam vyriesit ? lebo ty padom je premna toto radio maximalne nepouzitelne .... skuste poradit. ake funkcie sa tam daju nastavit ? lebo cez vag com 8 verzia som sa do radia ani nedostal , dostanem sa tam cez tuto verziu nejako ?

• Pozitivní
    • 7 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem kysa,

Zdravim, mám takový problém, mam v platě reproduktory a když to basuje a jsem venku, tak pod světly jsou nějaký výdechy z kufru a přes to je guma, která asi udržuje ten stlačený vzduch. Chci se zeptat jak jste toto drčení z venku odstranili?

• 5 odpovědí
    • 2,1tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.