Váš Roomster
Fotky Vašich Roomikov
89 témat v tomto fóru
-
Zdravím všechny příznivce vozů Škoda a Roomsterů zvláště. Dnes jsem si objednal Roomstera ve výbavě Scout. jako srdce vozu bude "tepat" 1.2 TSI 77kw, která bude spopracovat s přvodovkou DSG. Verze Scout má již od výroby bohatou výbavu. Přikoupil jsem tedy jen "pár věcí" navíc. - Zadní parkovací čidla - Zámek zpátečky - Plnohodnotnou rezervu - A jak již z "podnadpisu" vyplívá jako barvu jsem zvolil "béžovou safari" Zatím nemám ani termín, kdy bude auto vyrobeno, týden dodání, se dpzvím do konce tohoto týdne. Jsem zdravotně handycapovaný člověk a auto jsem nakoupil přes síť prodejen Škoda Handy, jejich program pro zdravotně postižené občany není špatný, všem takový…
-
-
- 84 odpovědí
- 14,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Zdravím všechny, nedávno jsem se stal majitelem Roomstera, tak mi nedalo, abych ho neukázal. Začnu s dovolením trochu zeširoka. Můj příběh ŠKODA se začal psát v roce 2011, kdy jsem začal pracovat u jednoho dealera jako prodejce nových a ojetých vozů ŠKODA. Do té doby jsem jezdil Fiatem Punto, ale kolektiv a okolnosti mě dohnaly k tomu, že jsem jej záhy vyměnil za jedničkovou Octavii s démonizovaným motorem 1.9 TDI/ 66kW. A protože jsem nikdy nechtěl mít fádní auto, lehce jsem ji upravil k obrazu svému, viz fotka. Po nějaké době jsem dealerství opustil a "povýšil". Začal jsem pracovat přímo pro ŠA jako trenér/ školitel. Domů se nastěhovala slu…
-
- 10 odpovědí
- 327 zobrazení
-
-
Zdravím Vás, minulý týden jsem zakoupil Roomstera 1.2 Tsi 63kW. Zatím jsem mile překvapen a seznamujeme se, ale nemůžu říct křivého slova. Výbava je slušná, ale pořídil jsem RS nárazník z Fabie a dodělal i Rs dení svícení. Do budoucna v plánu snad tempomat a maxidot...
-
- 1 odpověď
- 115 zobrazení
-
-
-
Zdravím všechny , tak jsem se stal majitelem tohoto černého roomstra . Je to 1,6 16V 2009 ve výbavě comfort , je to dovoz deutchalandu takže lepší výbava . Najeto má 131 000 km , Výbava auta - hagusy , zatmavená zadní okna , černá metalíza , 6x aibag , abs , esp , vypínatelný airbag spolujezdce , signalizace nezapnutých pásů , litá kola 16 Atria , loketní opěrka , automatická klima , tempomat , výškově stavitelná sedadla (řidič i spolujezdec ) , AUX , výhřívaná přední sedačky , parkovací asistent , centrál s dálkovým ovládáním , elektrická okna ....prostě samé důležité věci k životu :-)
-
- 0 odpovědí
- 422 zobrazení
-
-
Tak jsem pořídil roomstera r.v. 2006 1,6 77kW najeto 98000 km, černá barva, bohužel hodně jetá. Výbava: - 6x airbag - panoramatická střecha - natáčecí bi-halogen světla + corner funkce - vyhřívané sedačky - ESP, ABS - 4x el. okna - couvací senzory se zobrazením na rádiu DANCE + AUX - odnímatelné TZ - poloautomat clima - alu kola - zadní loketka + držák nápojů - el. a vyhřívaná zpětná zrcátka - maxidot... Foto a další popis dodám později... Plány: - změna el. na TZ ze 7 pin na 13 pin... - podélníky na střechu... - rozleštění laku, dnes jsem zjistil, že mám černou metalízu a ne jen černou pastel.... Provedené změny: - výměna el. na 13 (bohužel jsem …
-
-
- 98 odpovědí
- 5,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Tak s mega zpožděním téměř 4 let zde zakládám vlákno a představím našeho rodinného Rumíka, kterého jako většina z nás beru sobecky za svého :-) S tímto jsem zvážil, že už je načase změnit avatara, což následně někdy učiním též, protože mám co dohánět, vlastně i fotky jsem tvořil až dnes. Rosso Brunello, 1,4 16V, rok 2010, koupeno nové-v podstatě jeden z posledních kusů předface, nechtěl jsem Tsi. No kdybych věděl, že za rok vyleze face s tímto motorem.............. Paket Duo ( znamená Style+něco navíc) + co jsem doobjednal, prostě jak jsem to odvážel ze salůnu :-) plnohodnotná rezerva sklopný stolek vzadu loketní opěrka vpředu Přední mlhové světlomety s Cor…
-
-
- 55 odpovědí
- 3,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim, pridavam Roomstra na zdielanie skusenosti. Co to som uz nacerpal z fora,tak snad tiez niekomu pomozu moje skusenosti. Trochu historie : objednany zaciatkom decembra 2010, vyrobeny 4.2.2011, prevziaty 3.3. farba Corrida vybava Active (tempo,park.sensor,maxi-dot,sunset,sportove sedadla,TPM,3ramenny volant,interier Pulse,disky Elba) plus panorama, zadne repro,MDI,ESP plus(automaticky s DSG), laktova opierka,el.okna Aktualne okolo 2200Km,zoznamujem sa. Automat som chcel kvoli tomu, ze sa automobil vyraba uz 100 rokov a co sa tyka zakladnych principov ovladania tak sa toho vela nezmenilo (spojka,brzda,plyn,salt paka,volant) tak som chcel "zasadnejsiu" zmenu. A…
-
- 13 odpovědí
- 4,6tis zobrazení
-
-
Vítám vás ve vlákně o mém novém autě. Potom, co jsem provedl své bývalé Octavii II FL, jsem musel rychle řešit náhradu. Kritéria byla tato: Škodovka. Výbava musí zhruba odpovídat minulé Octavii. Co nejlevnější. Vyšel mi z toho Roomster Trumf Ambition 1,2 TSI 63 kW. Šel jsem sice oproti minulé Octavii o třídu níž, ale nedalo se nic dělat. Dodatečná výbava nad rámec verze Trumf Ambition: CLIMATRONIC - klimatizace s elektronickou regulací 8 reproduktorů (pasivní) El. ovládání oken vpředu a vzadu Ochranné boční lišty dveří, černé Panoramatická střecha a paket OVERHEAD II Hlavové airbagy a boční airbagy vpředu a signalizace nezapnutého bezpečnostního pásu řidiče a spol…
-
-
- 360 odpovědí
- 17,6tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
A je tu červený...a nový:-)a voňavý....nějaká výbava tam je... Airbag řidiče a spolujezdce s vypínáním airbagu spolujezdce Multifunkční ukazatel Boční airbag vpředu Boční skla tónovaná od B-sloupku a zadní tmavě zabarvené Bubnové brzdy zadní Centrální zamykání s dálkovým ovládáním, vnitřním ovládáním, bez bezpeč. pojistky Držák na brýle Elektrické ovládání předních oken, zadní mechanicky Elipsoidní hlavní světlomety:čočka H7 ESC Hlavové opěrky vzadu - 3 kusy Imobilizér elektronický Intervalový spínač stěračů, seříditelný potenciometrem (4 stupně) Klimatizace s mechanickou regulací Skopný klíček s dálkovým ovládáním zamykání vozu Make-up zrcátka vlevo Make-up zrcátka …
-
-
- 138 odpovědí
- 8,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Tak toto je ta 6 mesacna Líza, na ktoru som cakal dlho predlho - no co povedat, vyplatilo sa
-
- 30 odpovědí
- 4,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nastala situace: vybrat nové auto, které bude spíše plnit roli druhého auta v rodině. V úvahu byla Fabia II, Roomster, novinka Rapid Spaceback a nebo počkat na Fabii III. Rozhodování usnadnilo předchozí, několika měsíční užívání a srovnávání dvou Roomsterů, oba s motory 1.2 TSI 63kW (foto níže) a Rapidu 1.4 TSI DSG, kterého jsem si užíval jeden rok. Konečné rozhodnutí padlo na Roomster, ve výbavě Ambition (akční model Trumf), 1.2 TSI 63kW a nová bílá Moon metalíza. Navíc jsem doplnil paket Trumf Ambition PLUS, Climatronic, 8repro, 16" kola Elba, 3ramenný kožený volant pro rádio a telefon, GSM II s Bluetooth, panoramatickou střechu, corner mlhovky a textilní…
-
-
- 38 odpovědí
- 3,8tis zobrazení
-
-
Nazdar chlapi. Tak jsem přesedlal z dvojkové okty na Roomstera Scout. V podstatě ve všem jsem šel o kategorii dolů,ale nedá se nic dělat. K autku: Koupeno jako referenčka, na tachometru 12600 Km, MR 2011, Do provozu leden 2012. Motůrek je 1.2 tsi 63 kw. Nečekal jsem od toho žádnou slávu, ale není to tak zlé-celkem se to i hýbe:-) Výbava klasická - mechanická klima, přední okna v elektrice, rádio a pár pytlů. Doufám, že mi bude autko co nejdéle sloužit bez problémů a že bude dál papat tak hezky, jako zatím:-) Průměr mám na 5,7 a stále klesá:-)
-
-
- 69 odpovědí
- 5,4tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny "roomisty". Asi 10 dní jsem hrdým majitelem našeho Roomiho. Koupen byl jako referenčka. Jezdila s ním příbuzná půl roku a najela jen 2063 km (jen s dětmi do školy a ze školy). V podstatě byl koupen přes škodaplus, ale věděl jsem kdo s tím jezdil. Já mám za sebou cca 550 Km a jsem nad míru spokojen, jako první auto si myslím, že jsem nemohl vybrat líp. Hlavně spotřeba po okreskách, 5,5l - s tím jsem ani nepočítal.
-
-
- 121 odpovědí
- 8,4tis zobrazení
-
-
Takže Vas tu zdravím. Po cca 1,5 roku s C 3 Picassom som zvažoval čo dalej. Kedže sme si už zvykli na priestor tak sme mali už jasno aký typ auta chceme. Roomster bol v užšom výbere ked sme brali Picassko. Takže teraz ked už bolo fuč sme zašli v pondelok do predajne a tam bol jeden room v peknej tmavo hnedej farbe. Reku ok videli sme a išli domov. Po debate doma sme na druhý den prišli do škodovky a reku ok, berieme. Takže máme rooma v hnedej metle mato, 1,2 tsi 63 kW vo výbave sport. Ako pozornost sme dostali laktovku. Dokupili sme zimne komplety, zasterky gumy do vnutra a predne deflektory. Za cca 5 dni sme nabehali niečo nad 1000 km. Priemerku zatial máme celkovu 6,4. …
-
-
- 120 odpovědí
- 8,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Welcome to the jungle. We got fun 'n' games......Jsou úvodní slova songu kapely Guns N' Roses. Tímto Vás chci seznámit s mým novým Roomstrem 1.2 TSI, zelená jungle metalíza. Roomstřík byl objednán 19.3.2014 a po téměř nekonečném čekání dodán a předán 29.8.2014. Nu což, dočkal jsem se a to je hlavní. Vybrali jsme model Trumf ambition a doobjednali: Ambition plus - bo pohodlí Climatronic - bo luxus Boční lišty - bo ochrana Další 4 repra - bo sound Hlavové a boční airbagy - bo bezpečnost El.okna full - bo praktičnost Tažné - bo vozík…
-
-
- 59 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nový a voňavý, vhodný pro rodinu a dlouhány, se slušnou výbavou a za rozumnou cenu, to bylo zadání, které splňuje Roomstřík. (předtím jsem byl jedenáct let spokojeným uživatelem Renaultu Thalia). Od objednání dodán přesně za 8 týdnů. Za dva roky přidám LPG :-) E0A = Žádné akční provedení 1D2 = Závěsné zařízení s odnímatelnou hlavicí 5SJ = Vnější zpětné zrcátko vlevo, konvexní 5RQ = Zpětné zrcátko vpravo, konvexní 1KL = Bubnové brzdy zadní 6FF = Vnější zpětné zrcátko a další díly v barvě vozu 1AT = Elektronický program stability ESP 3FA = Bez střešního okna (plná střecha) 1N2 = Řízení s posilovačem, elektro/hydraul. 1NL = Se zakrytím pro kola z lehké slitiny …
-
-
- 18 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
-
-
-
Ahojte vsetci Roomsteraci. Rozhodol som sa prijat odporucanie/ pozvanie na zalozenie vlastneho vlakna od juraja07. Takze moja cesta za Roomstrom zacala na prelome maj/jun 2013. Uplne na zaciatku som strasne chcel Ford S-Max, alebo Mondeo Combi, ale na nove nebolo a jazdenky boli len diesle a ja som mal jasny ciel-benzin, nehovoriac o tom, ze za cenu jazdenky som nakoniec zohnal nove auto. Nemam nic proti dieslom, ale nikdy ma "nepritahovali". Jazdim dost kratkych tras (cca 5-7km), tak diesel by pri mne len trpel a to by som mu neurobil . Preco prave Forda? No mal som fiestu r.v. 11/2007, tak som bol zvyknuty prave na tuto znacku. Dalsia alternativa bol Opel M…
-
-
- 23 odpovědí
- 1tis zobrazení
-
-
Takže jsem si koupil chloubu Mladoboleslavské škodovky která jezdila po výstavách auto vyrobeno na zakázku ....... E0A = Žádné akční provedení 1D0 = Bez závěsného zařízení 5SL = Vnější zpětné zrcátko vlevo, asferické 5RQ = Zpětné zrcátko vpravo, konvexní 1KK = Kotoučové brzdy zadní 6FF = Vnější zpětné zrcátko a další díly v barvě vozu 1AT = Elektronický program stability ESP 3FG = Prosklená střecha 1N2 = Řízení s posilovačem, elektro/hydraul. 1NL = Se zakrytím pro kola z lehké slitiny H5L = Pneumatiky 205/45 R16 87W 4UF = Airbag řidiče a spolujezdce s vypínáním airbagu spolujezdce 4R3 = Elektrické ovládání oken 5KP = Tři samostatná sedadla v 1. řadě 4QU = 3-bodový sa…
-
-
- 31 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
-
-
Také jsem se stal vlastníkem skvělého nedoceněného vozu. S přítelkyní jsme řešili, zda koupit Fabii combi nebo Roomstera. Po přímém porovnání jsme se shodli že, u Roomstera si člověk koupí nějaký kus auta navíc. Navíc cena Fabie combi a Roomstera byla téměř srovnatelná. Jedná se o akční výbavu Ambition Trumf, takže volba motoru byla jasná - 1,2 TSI. Po zkušenostech s tmavou barvu (špína a škrábance) na předchozí Fabii jsem chtěl nějakou světlejší, takže padla volba na bílou. Výbava, jak jsem již psal, Ambiton Trumf, navíc MAXI DOT a prodloužená záruka. Jako bonus mi tam kluci ve Škodovce dali navíc loketní opěrku :-) Co se týče motoru, jsem velice spokojen, variabilita na…
-
Auto pro práci i rodinu. Ideální pro dvojčata. Předělán na LPG. Náklady 1,50Kč/km. Auto mám čtyři roky a zatím bez závad. Super kára.
-
- 2 odpovědi
- 439 zobrazení
-
-
ahoj tady vám budu psát o svém Roomstříkovi a budu se tu i občas ptát na nějaké upravy a opravy. Roomstříka 1,9Tdi r.v.2009 jsem koupil 12.6.2013 za 150 000kč. Měl najeto 156 000km. KM byli ověřeny od Cebie. měl párd škrábanců a pár vad ale jako druhé auto do rodiny na tahání přívěsu se dřívím to stačí. V interieru se nachází kožený tříramený volant, řadící páka a ruční brzda. Ofuky, madla a kliky jsou ve stříbrné barvě. Dále je tu klimatizace v provedení Climatic. Úplně první věc která se autě kupovala bylo tažné zařízení. Přihlášení proběhlo v pohodě ale známý který mi ho přidělával zapoměl zapojit deaktivaci parkovacích senzorů při couvání s přívěsem. Tak jsem musel …
-
-
- 17 odpovědí
- 2tis zobrazení
-