Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Váš Roomster

Fotky Vašich Roomikov

1. Zahájeno uživatelem FrantaU,

Zdravím všechny příznivce vozů Škoda a Roomsterů zvláště. Dnes jsem si objednal Roomstera ve výbavě Scout. jako srdce vozu bude "tepat" 1.2 TSI 77kw, která bude spopracovat s přvodovkou DSG. Verze Scout má již od výroby bohatou výbavu. Přikoupil jsem tedy jen "pár věcí" navíc. - Zadní parkovací čidla - Zámek zpátečky - Plnohodnotnou rezervu - A jak již z "podnadpisu" vyplívá jako barvu jsem zvolil "béžovou safari" Zatím nemám ani termín, kdy bude auto vyrobeno, týden dodání, se dpzvím do konce tohoto týdne. Jsem zdravotně handycapovaný člověk a auto jsem nakoupil přes síť prodejen Škoda Handy, jejich program pro zdravotně postižené občany není špatný, všem takový…

2. Zahájeno uživatelem Kane13,

Zdravím všechny, nedávno jsem se stal majitelem Roomstera, tak mi nedalo, abych ho neukázal. Začnu s dovolením trochu zeširoka. Můj příběh ŠKODA se začal psát v roce 2011, kdy jsem začal pracovat u jednoho dealera jako prodejce nových a ojetých vozů ŠKODA. Do té doby jsem jezdil Fiatem Punto, ale kolektiv a okolnosti mě dohnaly k tomu, že jsem jej záhy vyměnil za jedničkovou Octavii s démonizovaným motorem 1.9 TDI/ 66kW. A protože jsem nikdy nechtěl mít fádní auto, lehce jsem ji upravil k obrazu svému, viz fotka. Po nějaké době jsem dealerství opustil a "povýšil". Začal jsem pracovat přímo pro ŠA jako trenér/ školitel. Domů se nastěhovala slu…

• 10 odpovědí
    • 327 zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem santa2412,

Zdravím Vás, minulý týden jsem zakoupil Roomstera 1.2 Tsi 63kW. Zatím jsem mile překvapen a seznamujeme se, ale nemůžu říct křivého slova. Výbava je slušná, ale pořídil jsem RS nárazník z Fabie a dodělal i Rs dení svícení. Do budoucna v plánu snad tempomat a maxidot...

• 1 odpověď
    • 115 zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem michaelcomfabia,

;-)

5. Zahájeno uživatelem MSticky,

Zdravím všechny , tak jsem se stal majitelem tohoto černého roomstra . Je to 1,6 16V 2009 ve výbavě comfort , je to dovoz deutchalandu takže lepší výbava . Najeto má 131 000 km , Výbava auta - hagusy , zatmavená zadní okna , černá metalíza , 6x aibag , abs , esp , vypínatelný airbag spolujezdce , signalizace nezapnutých pásů , litá kola 16 Atria , loketní opěrka , automatická klima , tempomat , výškově stavitelná sedadla (řidič i spolujezdec ) , AUX , výhřívaná přední sedačky , parkovací asistent , centrál s dálkovým ovládáním , elektrická okna ....prostě samé důležité věci k životu :-)

• 0 odpovědí
    • 422 zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem crazyduke,

Tak jsem pořídil roomstera r.v. 2006 1,6 77kW najeto 98000 km, černá barva, bohužel hodně jetá. Výbava: - 6x airbag - panoramatická střecha - natáčecí bi-halogen světla + corner funkce - vyhřívané sedačky - ESP, ABS - 4x el. okna - couvací senzory se zobrazením na rádiu DANCE + AUX - odnímatelné TZ - poloautomat clima - alu kola - zadní loketka + držák nápojů - el. a vyhřívaná zpětná zrcátka - maxidot... Foto a další popis dodám později... Plány: - změna el. na TZ ze 7 pin na 13 pin... - podélníky na střechu... - rozleštění laku, dnes jsem zjistil, že mám černou metalízu a ne jen černou pastel.... Provedené změny: - výměna el. na 13 (bohužel jsem …

7. Zahájeno uživatelem omartinek,

Hoj kluci, od středy jsem vstoupil do klubu příznivců značky Škoda. Jsme majitelem Roomstra, kterého jsem zakoupil od klubového kolegy "jendyT4", kterému tímto děkuji. Snad mě přijmete mezi sebe, a uvidíme se na nějakém tom srazíku.

• Pozitivní
    • 857 odpovědí
    • 51,1tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem dick,

Tak s mega zpožděním téměř 4 let zde zakládám vlákno a představím našeho rodinného Rumíka, kterého jako většina z nás beru sobecky za svého :-) S tímto jsem zvážil, že už je načase změnit avatara, což následně někdy učiním též, protože mám co dohánět, vlastně i fotky jsem tvořil až dnes. Rosso Brunello, 1,4 16V, rok 2010, koupeno nové-v podstatě jeden z posledních kusů předface, nechtěl jsem Tsi. No kdybych věděl, že za rok vyleze face s tímto motorem.............. Paket Duo ( znamená Style+něco navíc) + co jsem doobjednal, prostě jak jsem to odvážel ze salůnu :-) plnohodnotná rezerva sklopný stolek vzadu loketní opěrka vpředu Přední mlhové světlomety s Cor…

9. Zahájeno uživatelem sakioda,

Zdravim, pridavam Roomstra na zdielanie skusenosti. Co to som uz nacerpal z fora,tak snad tiez niekomu pomozu moje skusenosti. Trochu historie : objednany zaciatkom decembra 2010, vyrobeny 4.2.2011, prevziaty 3.3. farba Corrida vybava Active (tempo,park.sensor,maxi-dot,sunset,sportove sedadla,TPM,3ramenny volant,interier Pulse,disky Elba) plus panorama, zadne repro,MDI,ESP plus(automaticky s DSG), laktova opierka,el.okna Aktualne okolo 2200Km,zoznamujem sa. Automat som chcel kvoli tomu, ze sa automobil vyraba uz 100 rokov a co sa tyka zakladnych principov ovladania tak sa toho vela nezmenilo (spojka,brzda,plyn,salt paka,volant) tak som chcel "zasadnejsiu" zmenu. A…

• 13 odpovědí
    • 4,6tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Václav Š.,

Vítám vás ve vlákně o mém novém autě. Potom, co jsem provedl své bývalé Octavii II FL, jsem musel rychle řešit náhradu. Kritéria byla tato: Škodovka. Výbava musí zhruba odpovídat minulé Octavii. Co nejlevnější. Vyšel mi z toho Roomster Trumf Ambition 1,2 TSI 63 kW. Šel jsem sice oproti minulé Octavii o třídu níž, ale nedalo se nic dělat. Dodatečná výbava nad rámec verze Trumf Ambition: CLIMATRONIC - klimatizace s elektronickou regulací 8 reproduktorů (pasivní) El. ovládání oken vpředu a vzadu Ochranné boční lišty dveří, černé Panoramatická střecha a paket OVERHEAD II Hlavové airbagy a boční airbagy vpředu a signalizace nezapnutého bezpečnostního pásu řidiče a spol…

11. A je tu červený...a nový:-)a voňavý....nějaká výbava tam je... Airbag řidiče a spolujezdce s vypínáním airbagu spolujezdce Multifunkční ukazatel Boční airbag vpředu Boční skla tónovaná od B-sloupku a zadní tmavě zabarvené Bubnové brzdy zadní Centrální zamykání s dálkovým ovládáním, vnitřním ovládáním, bez bezpeč. pojistky Držák na brýle Elektrické ovládání předních oken, zadní mechanicky Elipsoidní hlavní světlomety:čočka H7 ESC Hlavové opěrky vzadu - 3 kusy Imobilizér elektronický Intervalový spínač stěračů, seříditelný potenciometrem (4 stupně) Klimatizace s mechanickou regulací Skopný klíček s dálkovým ovládáním zamykání vozu Make-up zrcátka vlevo Make-up zrcátka …

12. Zahájeno uživatelem martyrs4,

Tak přidávám fotky mojeho mazlíka.Mám ho od 2009.

• Pozitivní
    • 4 odpovědi
    • 604 zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem zmizik.sk,

Tak toto je ta 6 mesacna Líza, na ktoru som cakal dlho predlho - no co povedat, vyplatilo sa

14. Zahájeno uživatelem AlesTDI,

Nastala situace: vybrat nové auto, které bude spíše plnit roli druhého auta v rodině. V úvahu byla Fabia II, Roomster, novinka Rapid Spaceback a nebo počkat na Fabii III. Rozhodování usnadnilo předchozí, několika měsíční užívání a srovnávání dvou Roomsterů, oba s motory 1.2 TSI 63kW (foto níže) a Rapidu 1.4 TSI DSG, kterého jsem si užíval jeden rok. Konečné rozhodnutí padlo na Roomster, ve výbavě Ambition (akční model Trumf), 1.2 TSI 63kW a nová bílá Moon metalíza. Navíc jsem doplnil paket Trumf Ambition PLUS, Climatronic, 8repro, 16" kola Elba, 3ramenný kožený volant pro rádio a telefon, GSM II s Bluetooth, panoramatickou střechu, corner mlhovky a textilní…

• Pozitivní
    • 38 odpovědí
    • 3,8tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem lazaruslong,

Nazdar chlapi. Tak jsem přesedlal z dvojkové okty na Roomstera Scout. V podstatě ve všem jsem šel o kategorii dolů,ale nedá se nic dělat. K autku: Koupeno jako referenčka, na tachometru 12600 Km, MR 2011, Do provozu leden 2012. Motůrek je 1.2 tsi 63 kw. Nečekal jsem od toho žádnou slávu, ale není to tak zlé-celkem se to i hýbe:-) Výbava klasická - mechanická klima, přední okna v elektrice, rádio a pár pytlů. Doufám, že mi bude autko co nejdéle sloužit bez problémů a že bude dál papat tak hezky, jako zatím:-) Průměr mám na 5,7 a stále klesá:-)

• Pozitivní
    • 69 odpovědí
    • 5,4tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem kubach,

Zdravím všechny "roomisty". Asi 10 dní jsem hrdým majitelem našeho Roomiho. Koupen byl jako referenčka. Jezdila s ním příbuzná půl roku a najela jen 2063 km (jen s dětmi do školy a ze školy). V podstatě byl koupen přes škodaplus, ale věděl jsem kdo s tím jezdil. Já mám za sebou cca 550 Km a jsem nad míru spokojen, jako první auto si myslím, že jsem nemohl vybrat líp. Hlavně spotřeba po okreskách, 5,5l - s tím jsem ani nepočítal.

• Pozitivní
    • 121 odpovědí
    • 8,4tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem mino2,

Takže Vas tu zdravím. Po cca 1,5 roku s C 3 Picassom som zvažoval čo dalej. Kedže sme si už zvykli na priestor tak sme mali už jasno aký typ auta chceme. Roomster bol v užšom výbere ked sme brali Picassko. Takže teraz ked už bolo fuč sme zašli v pondelok do predajne a tam bol jeden room v peknej tmavo hnedej farbe. Reku ok videli sme a išli domov. Po debate doma sme na druhý den prišli do škodovky a reku ok, berieme. Takže máme rooma v hnedej metle mato, 1,2 tsi 63 kW vo výbave sport. Ako pozornost sme dostali laktovku. Dokupili sme zimne komplety, zasterky gumy do vnutra a predne deflektory. Za cca 5 dni sme nabehali niečo nad 1000 km. Priemerku zatial máme celkovu 6,4. …

18. Zahájeno uživatelem slon100,

Welcome to the jungle. We got fun 'n' games......Jsou úvodní slova songu kapely Guns N' Roses. Tímto Vás chci seznámit s mým novým Roomstrem 1.2 TSI, zelená jungle metalíza. Roomstřík byl objednán 19.3.2014 a po téměř nekonečném čekání dodán a předán 29.8.2014. Nu což, dočkal jsem se a to je hlavní. Vybrali jsme model Trumf ambition a doobjednali: Ambition plus - bo pohodlí Climatronic - bo luxus Boční lišty - bo ochrana Další 4 repra - bo sound Hlavové a boční airbagy - bo bezpečnost El.okna full - bo praktičnost Tažné - bo vozík…

19. Nový a voňavý, vhodný pro rodinu a dlouhány, se slušnou výbavou a za rozumnou cenu, to bylo zadání, které splňuje Roomstřík. (předtím jsem byl jedenáct let spokojeným uživatelem Renaultu Thalia). Od objednání dodán přesně za 8 týdnů. Za dva roky přidám LPG :-) E0A = Žádné akční provedení 1D2 = Závěsné zařízení s odnímatelnou hlavicí 5SJ = Vnější zpětné zrcátko vlevo, konvexní 5RQ = Zpětné zrcátko vpravo, konvexní 1KL = Bubnové brzdy zadní 6FF = Vnější zpětné zrcátko a další díly v barvě vozu 1AT = Elektronický program stability ESP 3FA = Bez střešního okna (plná střecha) 1N2 = Řízení s posilovačem, elektro/hydraul. 1NL = Se zakrytím pro kola z lehké slitiny …

• Pozitivní
    • 18 odpovědí
    • 1,4tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem seli,

výbavu později

• Pozitivní
    • 11 odpovědí
    • 1,3tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Bercyy,

Ahojte vsetci Roomsteraci. Rozhodol som sa prijat odporucanie/ pozvanie na zalozenie vlastneho vlakna od juraja07. Takze moja cesta za Roomstrom zacala na prelome maj/jun 2013. Uplne na zaciatku som strasne chcel Ford S-Max, alebo Mondeo Combi, ale na nove nebolo a jazdenky boli len diesle a ja som mal jasny ciel-benzin, nehovoriac o tom, ze za cenu jazdenky som nakoniec zohnal nove auto. Nemam nic proti dieslom, ale nikdy ma "nepritahovali". Jazdim dost kratkych tras (cca 5-7km), tak diesel by pri mne len trpel a to by som mu neurobil . Preco prave Forda? No mal som fiestu r.v. 11/2007, tak som bol zvyknuty prave na tuto znacku. Dalsia alternativa bol Opel M…

• Pozitivní
    • 23 odpovědí
    • 1tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem lukas513,

Takže jsem si koupil chloubu Mladoboleslavské škodovky která jezdila po výstavách auto vyrobeno na zakázku ....... E0A = Žádné akční provedení 1D0 = Bez závěsného zařízení 5SL = Vnější zpětné zrcátko vlevo, asferické 5RQ = Zpětné zrcátko vpravo, konvexní 1KK = Kotoučové brzdy zadní 6FF = Vnější zpětné zrcátko a další díly v barvě vozu 1AT = Elektronický program stability ESP 3FG = Prosklená střecha 1N2 = Řízení s posilovačem, elektro/hydraul. 1NL = Se zakrytím pro kola z lehké slitiny H5L = Pneumatiky 205/45 R16 87W 4UF = Airbag řidiče a spolujezdce s vypínáním airbagu spolujezdce 4R3 = Elektrické ovládání oken 5KP = Tři samostatná sedadla v 1. řadě 4QU = 3-bodový sa…

• Pozitivní
    • 31 odpovědí
    • 2,8tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem pajaxxx,

Také jsem se stal vlastníkem skvělého nedoceněného vozu. S přítelkyní jsme řešili, zda koupit Fabii combi nebo Roomstera. Po přímém porovnání jsme se shodli že, u Roomstera si člověk koupí nějaký kus auta navíc. Navíc cena Fabie combi a Roomstera byla téměř srovnatelná. Jedná se o akční výbavu Ambition Trumf, takže volba motoru byla jasná - 1,2 TSI. Po zkušenostech s tmavou barvu (špína a škrábance) na předchozí Fabii jsem chtěl nějakou světlejší, takže padla volba na bílou. Výbava, jak jsem již psal, Ambiton Trumf, navíc MAXI DOT a prodloužená záruka. Jako bonus mi tam kluci ve Škodovce dali navíc loketní opěrku :-) Co se týče motoru, jsem velice spokojen, variabilita na…

• 12 odpovědí
    • 805 zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem vipaleus,

Auto pro práci i rodinu. Ideální pro dvojčata. Předělán na LPG. Náklady 1,50Kč/km. Auto mám čtyři roky a zatím bez závad. Super kára.

• 2 odpovědi
    • 439 zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem kubczech,

ahoj tady vám budu psát o svém Roomstříkovi a budu se tu i občas ptát na nějaké upravy a opravy. Roomstříka 1,9Tdi r.v.2009 jsem koupil 12.6.2013 za 150 000kč. Měl najeto 156 000km. KM byli ověřeny od Cebie. měl párd škrábanců a pár vad ale jako druhé auto do rodiny na tahání přívěsu se dřívím to stačí. V interieru se nachází kožený tříramený volant, řadící páka a ruční brzda. Ofuky, madla a kliky jsou ve stříbrné barvě. Dále je tu klimatizace v provedení Climatic. Úplně první věc která se autě kupovala bylo tažné zařízení. Přihlášení proběhlo v pohodě ale známý který mi ho přidělával zapoměl zapojit deaktivaci parkovacích senzorů při couvání s přívěsem. Tak jsem musel …

• Pozitivní
    • 17 odpovědí
    • 2tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.