-
Aktuální příspěvky
-
Podporu jsem kontaktoval, tak uvidíme s čím příjdou. Ale asi jsem odpověď už našel. V popisu funkcí infotaimentu pro faceliftované verze O4 (viz. link) je jasně napsáno: "Octavia nabízí dva typy infotainmentů, 10" Media nebo 13" Navi. Druhý zmíněný systém disponuje hlasovým ovládáním skrze asistentku Lauru a online rádiem.“ Z čehož je jasné, na menším 10" displeji Laura nepojede. Škoda, některé i docela zásadní věci ohledě funkcionality se člověl dozví až když má auto doma a snaží se něco rozjet a ono to nefunguje. Docela mě překvapuje, že hlasové ovládání bude závislé na velikosti displeje u stejné generace infotainmentu. Ještě bych chápal, že různé starší verze infotainmentů na před FL modelech to podporovat nemusí.
-
Доброго вечора ви розібралися з помилкою P145F00 як вирішили питання?
-
Od petr.podzimek · Vloženo
Zkus zákaznickou podporu. Tam budou vědět co a jak. -
Od neznaleczpardubic · Vloženo
Ten vnitřní by snad mělo být jenom nějaké sítko pod mechatronikou, které opravdu nelze vyměnit. Nicméně u té DQ500 se oficiálně nemění ani ten vnější. Původně se měnil, ale přístup je tak špatný, že VW rozhodlo, že se měnit nebude - tzn. do konce záruky to nějak vydrží. Alespoň u kombinace s 176kW BiTDI, opravte mě, pokud se pletu. -
Tak jsem to dnes poctivě hledal, projel jsem tam všechno, ale prostě nic. Tak buď to tam není nebo jsem slepej. Kdyby někdo měl 8" displej, tak prosím ideálně vyfotit nebo mě prosím naveďte, moc dík. Jinak žít se dá i bez toho, jasně. Každopádně spotřeba auta by byla super, kdyby se dalo po silnicích jezdit. 😕 Když náhodou jedu plynule, tak 4,5L, jenže já furt někde stojim v koloně a pak se to vyšplhá i na 5,6L. Zase v i30 jsem jezdil plynule za 5,5L a v kolonách za 6L, takže se Scalou spokojenost.
-