-
Aktuální příspěvky
-
Potvrdzujem zmenu na 142kw verzii. Za mňa krok späť, aj ked pravdou je, že nie vždy som využil cely budget 30m.
-
Od Martin2580 · Vloženo
Hele a když sundas tu gumu, tak cítíš alespoň nějaký tok vzduchu z těch výdechu? Já necítím nic. Jako vůbec nic. Tak řeším, jestli to nemám rozbitý. Mobil tam dám a z děr nic nejde. Ani když na to položím papirek tak se nehne. -
Fukat to ma, vsade sa tym chvalili. Realne to ale nerobi skoro nic ako som uz pisal ked som zalozil tuto temu. Ked si pozries tie fotky vyssie, su tam take dve male dierky cez ktore trochu fuka a cez tiez male otvory v tej gume navrchu to prudi na tu podlozku. Realne to ale nema sancu ochladit rozohriaty mobil. Predtym som mal magsafe nabijacku s aktivnym ventilatorom, ktora naozaj chladila. Toto nefuka dostatocne na ochladenie mobilu
-
Pravidla fóra nejsou pro legraci a tys je porušil hned dvakrát - "prosím pomoc" nemá co dělat v názvu tématu, dále je téma nesprávně zažazeno. Musel jsem to za tebe napravit, tak pro příště nepřidělávej zbytečnou práci jiným.
-
Od Tragedie_v_JZD · Vloženo
zacinam ru skodovku milovat doted jsem mel moznost poustet ventilaci na 30 minut. predevcirem se ti zmenilo na 10 minut. ach jo.
-