-
Aktuální příspěvky
-
Zdravim , neviete mi niekto poradit ci sa da na modly 2023 na full led zapnut blikanie prednej smerovky a zaroven vo faze s dennym svietenim?
-
Od ExecutedDonut · Vloženo
Leda ze bys menil i svetla, tam uz je jen od pohledu zretelny rozdil... -
Ahoj, no vidíš, a Altra se se mnou hádal, že má MR 2019 a v Normal mu plachtí!!! Já mu věřím, nerozporuji to, asi má jedenu z prvních těchto verzí. Takže by se mělo uvádět plachtění v Normálu už od MR2019. Ale to je úplně jedno. Na starší Scale (moje 8/2919) jak píšeš plachtí jen v eco nebo v individuálu pokud se dá převedovka eco. Záleží co je tam za geteway (moje 3Q0) a reg. odstupu (moje 2Q0) a hlavně FW v nich... Ferda kdysi psal, že aby si dsg pamatovalo zvolený režim, musí se přehrávat fw. S Vcds nelze. Zpátky k tématu. Prolezl jsem úplně všechno v ŘJ, jak adaptace tak longi ale bohužel nic k plachtění a plazení. Plachtění by stejně neřešilo kolizi při náhodném vystoupení z auta se zařazenou rychlostí, protože při zastavení stejně člověk nohou zabrzdí a skočí tam z plachtění zase rychlost!!! No a plazení, jak jsem psal jinde, je vlastnost suchých dsg7 DQ200. Bohužel nebo bohudík jak to to komu vyhovuje. Plazení zde s vcds vypnout nejde. Škoda, že Scala má mech. ručku. S elektrickou by bylo po problému. Ještě mě napadlo, aby se zevnitř při zařazené rychlosti zablokovali dveře řidiče. Ale to je hloupost jak mechanická tak i bezpečnostní🤷
-