-
Aktuální příspěvky
-
Ahoj. Bohužel se mi podařilo ulomit držák parkovacího lístku na mém stroji. Jelikož je to užitečná věc, tak jsem se objednal nový (číslo 654 867 333) a pustil se do výměny. No není to tak jednoduché, jak to bylo třeba na mé minulé na Fabii III, tak vám tu dám pár poznatků a fotek, jak to vypadá. Nejprve je potřeba odjistit tři spony. Je dobré na to mít nějaké pevné udělátko, protože plastové nářadí se ohybá. Já použil plochý šroubovák. ale opatrně, ať si nepoškodíte pohledové částí krytu sloupku. Každý držák jsem šroubovákem podebral a odjistil. Je potřeba nějaké přenosné světlo, protože je tam blbě vidět a vy nechcete, aby jste si to poničili. POZOR. Ty dvě horní spony mají dvojí aretaci. Takže se to nesnažte hned odtrhnout od sloupku. Neprve tedy uvolnit ty tři sponky a následně musíte kryt vysunout směrem nahoru, tak aby se horní dvě spony dostaly do rozšířeni v prolisu ve sloupky a následně vytáhnout směrem doprava. Až ucítite, že se kryt uvolnil, tak už stačí jen vytáhnout směrem nahoru, aby se spodní část krytu uvolnila z usazení v přístrojové desce. Samotný držák parkovacího lístku je už jednoduché. Vysuňte čep, vyjměte držák. Montáž krytu probíhá opačný způsobem. Nejprve nasuneme spodní část krytu do přístrojové desky a pak zacvakněte spony. Já je nejprve zacvaknul do toho většího otvoru v prolisu sloupku a následně zasunul směrem dolů. Pozor však a spodní sponu. Ta je obyčejná, takže tak bude problém najít díru. Ale jde to 🙂 Upozorňuji, že celou dobu hrozí, že si něco poškodíte, nebo ulomíte, tak pokud nejste aspoň trošku zruční, přenechte to odborníkům 🙂 Také by jste si před touto operací měli odpojit baterii, kvůli airbagu, avšak já to risknul bez odpojení a nic nebouchlo ...... naštěstí 🙂
-
Od ExecutedDonut · Vloženo
pokud te vylozene neco netrapi tak aktualizace nebude stat za to, nejvyssi verze je 480 a v nekterych pripadech to dokazalo bricknout display. Loga si muzes stahnout na skodovackem mapovem portalu, nahravaji se pres sd kartu, slot na ni je na leve stene kastliku u spolujezdce -
Dávám od febi a nepřijde mi že by to mělo nějaké horší vlastnosti...
-
Zdravím. Lze v Amundsenu nějak aktualizovat software (firmware), případně jak (přes WiFi, nahrát na USB)? Stejně tak aktualizovat loga rádií? Případně kde se to stahuje? Mám verzi 0475. Díky.
-