Zajeď si do Strakonic k Ferdovi, výborný kodér. Zvládne takměř vše.
Mě kameru též parametrizoval.
P.S. vytváříš nové téma parkovací kamery, které už zde je.
nevyjde to uz cenovo zajedno pouzit na to stary smartfon, obd bt diag a nejaku vag dpf aplikaciu
a na tom displeji to bude ukazovat aj kopu dalsich hodnot
cez car scanner sa rovno da potom aj citat diagnostika zo vsetkych rj ...
Máme doma ještě Eniaqa a tam je kamera průměr , ale ve srovnání se Superbem čistší obraz, úplně plynulá, neřeknu si super ale ani nic špatného.
Ještě sem si vzpomněl že na škodě či VW (které jsem v minulosti vlastnil) jsem často využíval takový mod zadní parkovací kamery - kolmý pohled dolů jakoby spec. pro tažné , ale nejlíp se podle toho couvalo na přesnost (a tažné jsem mít nemusel). Teď tam ta ikonka je šedá / neaktivní .. tažné nemám. Za toto také palec dolů.
Dobrý den, jdu si pro radu co je špatně či se jen kóduje funkce automatického stažení všech okének po držení odemykacího tlačítka na klíčích.
- Nyní se po úkonu stáhne pouze řidičovo.
Vozidlo: Superb II FL
2.0 Tdi 125kw
r. 2014
@Touran 2.0 125kw TDI Bmn Určitě ti netěsní vstřiky. Vyndat je a přetěsnit-vyměnit gumičky a zarovnat sedla. A pokud je uložení vstřiků vygrajdané, tak vyvložkovat. PD to dělají všechny, je to konstrukční vada. Stačí na jednom shnilé těsnění a malá netěsnost a už to hulí. A začal bych tím co ukazuje tu hodnotu 2.1. Vstřik teoreticky špatný být nemusí. A pokud byli gumky meněné, mohla se jedna střihnout. Stačí strašně málo..