-
Aktuální příspěvky
-
Ahoj. Je to uz hodne stare tema, ale koupil jsem auto (O3 2015) a mam uplne stejny problem jako @Ver123 . Vyresila jsi to nejak? Me zatim napada, jestli za to nemuzou LED zarovky, ktere tam predchozi majitel vymenoval v interierovem osvetleni. Tohle jeste zkusim zase povymenovat zpatky na klasicke. Pak tam mam jeste zabezpeceni IGLA, ktere umi nejake komfortni funkce, tak jestli se to nejak nehada s vozem, ale ty se by se musely aktivovat pri montazi a predchozi majitel nic takoveho neresil.
-
Prohlidka po 2 letech a vymena oleje (31.3.2025), pockal jsem v salonu myslim 2,5 hodiny. Octavia RS 2023.
-
Podporované formáty mi pekne prehrá v 1080p. Neprišiel som však na to či sa dá zapnúť fullscreen, resp. aspoň tú ľavú lištu nejak schovať. Dá sa to vôbec?
-
Od Petr Svetr · Vloženo
neměla by to být chyba v ceníku ... Prostě lze i u S IV, mému prodejci se to povedlo a ŠA to schválila... jak jsem psal, auto ještě nemám, tak mohu jen tvrdit co mám potvrzeno, nikoli vyrobeno ... No a ceník a konfigurátor je jedna věc, ale to, jak objednávají prodejci ve svém systému podle kódů, to je věc druhá a směroplatná... -
Od Petr Svetr · Vloženo
můžeš dat nějaké video? nějak tomu nemohu uvěřit, tedy pokud nemáš auto koupené, resp. dovezené že zahraničí ...
-