Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3848 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 436 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 377 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 560 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 658 zobrazení
  1. Škoda Fabia Monte Carlo

• 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 38 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 641 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 617 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 843 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 665 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 391 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 462 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 479 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 499 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 477 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 768 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 512 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 567 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 695 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 904 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 695 zobrazení
  2. BMW upravilo Rudolfa

• 0 odpovědí
    • 469 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 593 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 559 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahoj, mám Škodu Octavii 2 FL (r.v. 2010) s rádiem Bolero a multifunkčním volantem. Bohužel nemám možnost připojení telefonu přes Bluetooth. Lze pomocí nějaké sady přidat BT pro telefonování, ideálně i přehrávání BT-Audio ke stávajícímu rádiu? Popř. máte někdo díly na prodej? Odkazy, kde bych to mohl sehnat? Co všechno potřebuju? Jde o to, že pokud je to možné, tak nechci měnit rádio. Chci vědět, za jakých podmínek je to možné připojit, aby se mi třeba nestalo, že seženu díly a pak zjistím, že to třeba kvůli softwaru nebo konstrukci auta nejde. Zároveň pokud toto někdo zná a má potřebné díly k dostavbě na prodej, tak budu rád, když se ozvete. Děkuji PS: omlouvám se, pokud tady toto téma již někde je, nebyl jsem schopný ho najít ve variantě odpovídající mému konkrétnímu problému  
    • Domnívám se, že start stop ve výše uvedených případech motor nevypíná ani při nastavení z fabriky.
    • a taky 2.0 TSI 195kw o 90 000 Kč dražší.
    • Ahoj, mel bych dotaz. Jde nejak nakodovat, aby start stop nevypinal studeny motor, ale treba az od provozni teploty? Potom to, aby ho nevypinal pri podvybite baterii, ale treba az od 12,5V +??
    • Ahoj, poradí prosím odkud se dají natáhnout dráty pro reproduktory v zadních dveřích? V rádiu jsou zapojené a někde vedou, ve dveřích už bohužel nejsou. Někde musí být ukončeny a potřeboval bych navést kde mám hledat. Děkuji M.
  • Vytvořit nový...