Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3848 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 485 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 894 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 862 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 522 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 549 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 493 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 688 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 638 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 794 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 573 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 716 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 526 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 535 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 712 zobrazení
  1. PF 2022

• 0 odpovědí
    • 906 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 582 zobrazení
  2. ŠKODA ENYAQ iV v zimě

• 0 odpovědí
    • 981 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 577 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 572 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 861 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 575 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 621 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 548 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 813 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 564 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Mám auto 03/19, cca 54.000km a kola prohazuju při každém přezutí léto - zima. Jak jsem tady už nedávno psal, první letošní jízda na Dunlopech katastrofa, zimní 15" Nokiany jsou vždy tišší. O víkendu jsem dal 488 km po jedničkách a dálnicích a už jsem asi otupěl a už hluk tak nevnímám.
    • ja měl octavii 2 2005 s radiem swing a mělo to originální bluetooth ktery byl pod sedačkou spolujezdce. takže dodělat by to mělo jít 
    • Zajímalo by mě na kolik tlačíte obyč 15" 185/60. Mám tam od koupi zimáky, ale jak jsem to natlačil na ECO tlaky, tak se jízda stala značně nepohodlnou, na těch všudypřítomných dírách a nerovnostech to už tlouklo citelně do náprav, musí to tak značně trpět. Naopak na základní huštění-částečné zatížení, je to vyloženě jak v peřince. Jen mi přijdou min. přední pneu podhuštěné, přitom dezén vypadá špinavý rovnoměrně. Nerad bych tímto sežvýkal zbytečně okraje na zánovních zimách. Hustil jsem to schválně na pumpě a kontroloval na jiných, ať se to co nejvíc přiblíží realitě. Ty levné domácí budíky všemožně lžou
    • Ahoj, mám Škodu Octavii 2 FL (r.v. 2010) s rádiem Bolero a multifunkčním volantem. Bohužel nemám možnost připojení telefonu přes Bluetooth. Lze pomocí nějaké sady přidat BT pro telefonování, ideálně i přehrávání BT-Audio ke stávajícímu rádiu? Popř. máte někdo díly na prodej?  Jde o to, že pokud je to možné, tak nechci měnit rádio. Chci vědět, za jakých podmínek je to možné připojit, aby se mi třeba nestalo, že seženu díly a pak zjistím, že to třeba kvůli softwaru nebo konstrukci auta nejde. Zároveň pokud toto někdo zná a má potřebné díly k dostavbě na prodej, tak budu rád, když se ozvete. Děkuji PS: omlouvám se, pokud tady toto téma již někde je, nebyl jsem schopný ho najít ve variantě odpovídající mému konkrétnímu problému
    • Nevíte někdo o servisu v Plzni kde dělají DSG? V mém domácím servise DSG nedělají. Klidně bych to dal i autorizaku ale tam mě hádám pošlou do ... s vlastním olejem 😀
  • Vytvořit nový...