-
Aktuální příspěvky
-
Od VeteranChild · Vloženo
@TrolliSVK Ahoj, příspěvek jsem přesunul do existujícího tématu o problémech s klimatizací. Může být vadný senzor teploty pro pravou zónu a dávat jednotce klimatizace špatné údaje. Pak by se to nemuselo projevit propsanou chybou. Zkusil bych se podívat na měřené hodnoty na obou stranách a porovnat je mezi sebou. Případně zkusit senzory prohodit, jestli se problém přesune na druhou stranu. -
Díky za odpověď. Předpokládám, že se nějak moc nezvětší brzdná síla, ale zvýší "tepelná zátěžovost" brzd. Proto nad tím uvažuju... 282 mm co tam mám nyní se větraný nedělá a dát tam ve stejném rozměru větraný kotouč znamená homologační proces, jelikož na tom ten kotouč z výroby nebyl, proto mě napadlo tohle jako nejjednoduší varianta...
-
Od VeteranChild · Vloženo
@Juras001 Ahoj, trochu jsem to tady uklidil a lehce upravil název, aby téma bylo obecně použitelné pro ostatní dotazy k této problematice. Vyhni se prosím do budoucna těm zbytečným citacím. Když to pak někdo pročítá, je to celé dost nepřehledné. Diskuze o aktivaci surround sem úplně nepatří. Zkus se podívat a případně položit dotaz tady: -
To mi akorát připomnělo, že se mi občas ukáže hláška, něco jako "Jsou k dispozici nastavení uživatele. Chcete je převzít?" Přijde mi, že se to ukazuje hlavně potom, co umyju auto. Když kliknu na OK, tak se většinou nic nestane, ale pamatuju si, že dřív jsem cítil, jak se mi dofukuje právě bederní opěrka. Tak možná jsem ji měl dřív jinak nastavenou, nebo kdoví co. Asi informace k ničemu, ale člověk nikdy neví :).
-