Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3736 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 487 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 498 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 660 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 577 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 668 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 520 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 521 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 499 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 605 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 458 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 481 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 513 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 488 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 459 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 501 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 448 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 481 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 458 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 450 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 467 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 528 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 653 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 408 zobrazení
  1. ŠKODA KODIAQ pickup

• 0 odpovědí
    • 684 zobrazení
  2. Elektrický brouk nebude

• 0 odpovědí
    • 476 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zdravím,  nemáte někdo zkušenost s touto poruchou: po vypnutí motoru se sám od sebe zapne vnitřní ventilátor (nezapínám funkci rest). Pak musím několikrát třeba 6x vypnout a zapnout zapalování a různě zapínat a vypínat ventilátor než se mi podaří, že při vypnutém zapalování zůstane vypnutý.
    • Ahoj,řeším únik chladící kapaliny téměř nepatrný. Na jaro se měnily rozvody včetně vodní pumpy a jelikož je voda na straně rozvodů tak mám podezření na vodní pumpu, ale to se zatím nepotvrdilo. Když jsem se tam koukal inspekční kamerou, tak jsem si všimnul, že napínací kladka je v poloze na foto.  Je to tak správně,  nebo je to problém. Nevím jak to má být. (Ps vodní pumpa asi neteče) 1.6 tdi 77kw
    • Přes kabel se mi to nestává. Bezdrátově (od verze sw 1969) pak na stále stejných místech pravidelně. Škodovka o tom ví, říká, že je to rušením Wifi signálu.
    • Bude to řešit SW, který ale momentálně vyvíjejí.
    • Díky ti za info,pokud tomu dobře rozumím tak je to ten motorek na pravé straně z boku za schánkou spolujezdce?Pokud zmáčknu tlačítko na climatronicu tak motorek normálně funguje a naklápí,jedině že by dělal ještě jinou operaci a ovládal ještě jinou klapku co má vliv na rychlost auta,nebo nefungují koncové polohy,,,,nemáš stím zkušenost?Díky
  • Vytvořit nový...