Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3736 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 392 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 530 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 481 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 402 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 460 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 453 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 478 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 495 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 464 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 426 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 486 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 435 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 448 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 396 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 401 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 423 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 406 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 442 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 437 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 479 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 497 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 715 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 417 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 453 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 453 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Dobrý den,   Děkuji za příspěvek.   Já prostě nevím čím to je. Před tímto modelem jsem měl 3 roky Škoda KaroQ 2020 - style kde jsem se sedačkami byl naprosto spokojený.  Doufám že si "zvyknu" jinak teda nevím co budu dělat 🙂  
    • Ja mám Superb 147kW 5 mesiacov - nabehaných 24T km a dolieval som už 5,5L oleja (skoro každý týždeň 0.5L) Auto má 5 mesiacov a podľa Škody je to v norme čo je psycho. Kým prídem na interval už bude olej vymenený mnou. 
    • Tak se opet hlasim.. po 14 dnech AS zjistil že jsou povolené svicky😀a ze je po problemu,tak tomu za prve neverim a za druhe taky ne,protoze mi po tydnu volal(respektive ja jemu )ze uz jede suto na dilnu a budou se kontrolovat svicky a vstriky..a az po dalsim tydnu mi zavola tuhle hloupost..jedine pozitivum je,ze ikdyz uz je auto cca tyden po zaruce,zakazku nechaji otevrenou ,kdyby se to po par dnech stalo znova a mohlo to jit jeste na zaruku..
    • Kamiq po FL, vyroben na začátku 2024 (předváděcí vůz, v provozu od února) a virtuální pedál má aktivní. Zakoupeno v říjnu, takže je možné že jej prodejce předtím aktivoval, nevím. Ale funguje bez problémů.
    • › Octavia Combi RS porazila 15 konkurentů a po testovacích jízdách odborné poroty na německém závodním okruhu Lausitzring získala prestižní ocenění › Octavia Combi RS kombinuje dynamičnost a ovladatelnost s prostorností a vysokou úrovní každodenního komfortu› Octavia RS získala pro značku Škoda již deváté ocenění Golden Steering Wheel Škoda Octavia Combi RS Škoda Octavia Combi RS získala prestižní ocenění Golden Steering Wheel 2024 v kategorii vozů střední třídy. Čtenáři odborného německého časopisu Auto Bild a nejprodávanějšího německého týdeníku Bild am Sonntag nejprve vybrali sportovní vrcholný model nejprodávanější modelové řady značky Škoda jako jednoho ze tří finalistů z 16 vozů v této kategorii. Odborná porota poté tyto tři finalisty podrobila náročné testovací jízdě […] Článek Škoda Octavia Combi RS získala prestižní cenu Golden Steering Wheel 2024 se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
  • Vytvořit nový...