Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3735 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 412 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 416 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 451 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 504 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 365 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 452 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 464 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 584 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 381 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 415 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 574 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 460 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 479 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 556 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 488 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 483 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 410 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 428 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 428 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 438 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 430 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 460 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 433 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 609 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 468 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Dát toto téma do exteriéru a ještě s podivným názvem, to chce hodně odvahy... Přesunut a přejmenováno.
    • Kdy bude k mání Kodiaq 2 Sportline 2,0 TSI/150kW 4x4 ?       Trochu jsem si nedávno pohrával s konfigurátorem a při tom zarmouceně zjistil, že mnou favorizovaný Kodiaq s benzinovým motorem 2,0 TSI/150kW 4x4 není k dispozici ve verzi Sportline. A zároveň, že pro ostatní motory včetně 2,0 TDI/145kW 4x4 tato možnost konfigurace tu je. Což mě udivilo, protože nevím, kdo by tak moc toužil po dieselu se sportovním vzhledem, když s ním bude tahat těžký vlek nebo karavan. Ale kdo ví, třeba se mýlím. Byl tu přece Kodiaq 1 RS 2,0 TDI 176kW 240PS 500Nm! Svého času to byl nejsilnější diesel v historii značky. Tak jsem se smířil s představou, že budu muset oželet Sportline a počkat si na RS, protože marketingoví stratégové ve škodovce zřejmě usoudili, že kdyby byl k dispozici Sportline 2,0 TSI/150kW, tak by o RS TSI/195kW byl asi menší zájem. Avšak s potěšením jsem se později dočetl v Skoda Storyboardu, že derivát Sportline bude brzy k dispozici pro všechny motory bez vyjimky, cituji: „Sportovní výbava není vyhrazena jen pro vybrané motorizace. Kodiaq Sportline lze objednat se všemi pohonnými jednotkami nabízenými pro modelovou řadu Kodiaq, včetně plug-in hybridní verze Kodiaq iV“ https://www.skoda-storyboard.com/cs/skoda-model/novy-kodiaq/novy-kodiaq-sportline/ „V závěru letošního roku se do prodeje dostane i Sportline s benzinovým motorem 2,0 TSI/150 kW 4×4“ https://www.skoda-storyboard.com/cs/tiskove-zpravy-archiv/skoda-kodiaq-sportline-prijizdi-na-cesky-trh-s-emotivnim-designem-a-bohatou-vybavou/ Mám věřit, že se toho dočkám?    
    • Tak to je dost dlouho... Jakou máte specifikaci? Já mám Monte Carlo bez dalších příplatků, červená velvet. Objednáno na konci září.
    • Tak preju hodně zdaru. Asi by to nemuselo být nic složitého. Natáhnout od pojistek kabel asi nejjednodušší. Dělal jsem to já trojce FL 
  • Vytvořit nový...