-
Aktuální příspěvky
-
Od duryitzz80 · Vloženo
Zdravím mám problém s octavia 2 ,1.9 tdi pri startu mi zavibruje motor jde ro celkem citit ,vibrace jsou silny dela mi to jen při startování nevite co by ro mohlo být? -
Ahoj. Sorry, možno to tu niekde je a som nešikovný na to to nájsť to... Neviem kde mám zapojiť túto hadičku/trubku. Teda je mi jasné kde ide trubka na tejto strane (červená šípka). Ale neviem kde zapojiť druhú stranu tejto trubky. Ďakujem
-
Za mňa je problém moderných aut tá eko charakteristika plynového pedálu. Je to nastavené tak, aby to nebolo príliš citlivé a aby to otupovalo samotnú jazdu. Toto do istej miery je potlačené práve automatom, ktorý ad1, má štartér generátor, ktorý tomu pomôže zo začiatku z nízkych otáčok a ad2, vie promptne si podradiť a dostať to auto do optimálnej dynamiky pri predbiehaní. Pri tom manuále to bude treba holt držať ppd krkom v otáčkach. A tie merania z 0-100 by som nebral vážne, tam je veľa faktorov ktoré dokážu ovplyvniť výsledný čas.
-
Od Petr Svetr · Vloženo
je to kombinace všeho a měla to už O II, tuším že jako první ... někde to vysvětloval autoguru Vaculík
-