Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem 555jaro555,

Zdravim, je poistka aj na parkovacie svetla? nikde som ju nenasiel. Nesvieti mi predna prava parkovacka, skusal som vymenit ziarovku a nic.

• 3 odpovědi
    • 2,3tis zobrazení
  2. Ahoj, chci se zeptat, zda-li by se tu nasel nekdo z okoli Pardubic, kdo by mi dokazal aktivovat zavirani kufru (patych dveri) tlacitkem ze stredove konzole a take pomoci dalkoveho ovladani. Predem diky za info.

3. Zahájeno uživatelem michal84,

Ahojte, Chcem Vás poprosiť o radu, moj druhý klúč na Superba nefunguje, dioda síce bliká ale nie je spárovaný. Neviete mi poradiť ako ho mám spárovať s autom? Podla návodu by malo stačiť stlačiť tlačítko a myslím do minuty s klúčom otvoriť. Toto ale nefunguje Skúšal som aj iné postupy, síce určené primárne na iné modely VW koncernu ale chcel som ich aspoň skúsiť ... no nefungovali Nemáte tip ako na to? Chcel by som sa vyhnúť návšteve servisu. Ďakujem PS: Dúfam že to nie je duplicitná téma, túto informáciu som tu nenašiel ...

• 7 odpovědí
    • 4,7tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem seler,

Dneska jsem si přidělal starost. Tahal jsem napájecí kabely do kufru a na levé straně jsem dával zem, na kostřící bod pod levým světlem. Samozřejmě jsem chytře neodpojil baterku. Během ukostřování jsem hýbl s origo svazkem na kostře a hrkal zámek a dovírací panty na stranách. Po dokončení, kdy to párkrát hrklo jsem chtěl zavřít kufr a samozřejmě nešel. Dovírák na pravo byl zamčený na levo odemčený a kufr nešel zavřít. Prolezl jsem pojistky a nic jsem nenašel. Neví někdo co s tím? Funkční nejsou oba, ani otevřený na levo se nehne... Protože jsem potřeboval zavřít kufr, aby auto nestálo otevřené na parkovišti, zamčený pant jsem demontoval a kufr zabouchl. Ted samozrejm…

• 2 odpovědi
    • 1,3tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem mirdas,

Zravím všechny, nedávno jsem koupil Superba a všiml jsem si,že nemám v nabídce v maxidotu možnost deaktivovat natáčecí světla, v předchozí OII FL a Yetim jsem to měl. Jde to nějak dokódovat ? Samo že mám bixeny a natáčecí světla,normálně fungují Můžu sem hodit kódování, co jsem tak zběžně koukal,tak vypadá vše nakódováno tak nevím kde je chyba. (VAG mám) Díky za odpovědi.

• 18 odpovědí
    • 3,5tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Prochaine,

Myslel jsem, že toto se nestane, ale opravdu jsem dnes na ulici viděl Superb po faceliftu bez xenonů. Kolik se takových prodá? 1%? Že se to škodovce vůbec vyplatí dávat do nabídky.

• 9 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem yuriss,

Cao chlapi,potreboval bych radu ohledne magic. Nevim jaky mam objednat. nepotrebuji dalkovy start!!! potrebuji magic CAN nebo bez. Samozrejme chci aby fungovaly dojezdy oken. otevreni dveri, kufru atd.

• 0 odpovědí
    • 1,7tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem mikkiste,

Ahoj pánové, pročítám tohle forum křížem krážem (díky za všechny užitečné informace!), ale bohužel jsem nenašel jednu věc, kterou hledám, tak bych chtěl poprosit o rady/pomoc. Mám asi 2 týdny Superba combi 2.0 TDI 4x4 modelový rok 2010 ve skoro kompletní výbavě, a proto mě udivuje, že mi chybí pár položek v nastavení v Maxidotu. Všude se dočítám, že se možnosti odemykání, stahování oken, roletky kufru pri otevření kufru atd. dá nastavit v menu maxidotu, ale mě to tam chybí. Dival jsem se i pres VAG (klon 12.12) a něco jsem nastavil tam, ale maxidotu mi nic napřibylo. Může teda někdo poradit, jak aktivovat tyto a další origo položky v menu maxidotu? Možnosti …

• 7 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Tomáš Hrábek,

Prosím zkušenější o radu. Z předního xenonového světla se mi uvnitř uvolnil štítek s nápisem Superb. Dá se světlo nějak rozebrat, abych zpátky plastík zacvakl? Nebo znáte jiný postup? Děkuji za konkrétní radu...

• 7 odpovědí
    • 2,4tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Mystif_30,

Ahoj, nevite proc pri drzeni dalkoveho ovladace tlacitkem "otevrit" se otevre jen okno ridice a panorama na ventilaci? Ostatni okna zustavaji zavrena. Diky

• 3 odpovědi
    • 2,8tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem wilsonek,

Dobrej koupil jsem superba II.COMBI 2011.ale nejsou tam aktivovane pasy.ani po zapnuti klicku se nerosviti kontrolka pasu.Prosim o pomoc a navod jak to aktivovat.diky

• 5 odpovědí
    • 2,1tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem jets,

Jde nějak deaktovovat svícení světelné houkačky při zapnutých dálkových bixenonech?

• 3 odpovědi
    • 1,6tis zobrazení
  13. Zdravym Superb combi 2.0 TDI CFFB 2011 nesli mi spiatockove svetla a ani cuvacie senzori. Poistky OK. po vymene spinaca stale nejdu. neviete cim to je alebo kde hladat chybu???? este jedna malicka otazka co je toto:

• 1 odpověď
    • 2tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Tomáš Hrábek,

Ahoj. Prosím zkušenější z Vás o radu. Jak přesně ve VAGu resetovat servisní interval. U předchozí Octavie to bylo jednoduchý. Kliknul jsem na reset servisního intervalu a bylo. Tady po stejném kliknutí mi to pise,ze musim postupovat jinak z důvodu komunikace jednotky v nějakém protokolu. Raději se ptám,abych neudělal něco špatného. Děkuji za konkrétní radu.

• 7 odpovědí
    • 3,6tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem marek000,

Da sa dorobiť elektricke otvaranie 5 dveri superb combi?

• 3 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem ferda25,

Chci se zeptat zda někdo zažil podobné budíky...za jízdy při stisknutí ovládání oken směrem nahoru najednou spadly ručičky a zhasly budíky. Tak jsem zkusil jestli to bylo tím, že byla okna na v horní poloze a mělo to to náhlý velký odběr. Sjel jsem postupně všemi skly níž a zas nahorů a najednou zase to samé a to asi tak 3x a pak to bylo v pořádku. Řekl bych, že to dělali dveře u řidiče, ale po cca. 5ti pokusech se to nikdy neopakovalo a ještě nejlepší diagnostika je čistá jako slovo boží...Hmm zajímalo by mě jak někdo může vyvíjet budíky, které jsou citlivé na odběr proudu, protože to auto jinak i normálně zrychlovalo když se to stalo. Prostě jen budíky zhasly.

• 45 odpovědí
    • 15,3tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem xmankubik,

Zdravím, nevíte někdo, jak vyresetovat Climatronic u SII? Levá strana špatně topí - musí byt nastaveno aspoň 26 stupňů, tak chci nejdřív vyzkoušet reset nastavení klapek, než pojedu na diagnostiku. Našel jsem jenom návody na OII, kde se mačká ECON+ofuk nohou, ale Supa tlačítko ECON není. Díky moc.

• 2 odpovědi
    • 6,4tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem tomino55555,

zdravim vsetkych majitelov superbu II s ele. ovladanim piatych dveri respektive veka batozinoveho priestoru bol by niekto ochotny odmerat dlzku toho el. tlmica(motora) od gulicky po gulicku pri otvorenom a pri zatvorenom kufri ? dakujem pekne

• 4 odpovědi
    • 4,7tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem HumanCZ,

Ahoj Chtěl bych se zeptat jestli je možnost dodělání funkce start stop.

• 5 odpovědí
    • 4tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem farkihome,

zdravicko vospolok. je mozne v Supovi zapnut hmlovky ako comming resp. leaving home? tuto funkciu mam, ale svietia mi xenony, co ich zivotnosti ani nahodou neprospieva. nejake napady? dakujem.

• 26 odpovědí
    • 8,5tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem alfonsak,

Ahojte, jsem šťastným majitelem nového superba II... Mám ho asi 3 měsíce, funglovka z autosalonu. Všechno je v pohodě, kromě pravýho xenonovýho světla... Už se mi 3x stalo (dneska ráno naposled), že se na palubní desce objeví oranžová kontrola světel, v maxidotu je info, abych zkontroloval pravé tlumené světlo - a hle, pravý xenon nesvítí. Většínou stačí, když s tím autem ujedu cca 50 km (cesta do práce). Pak po vypnutí motoru a zapnutí se xenon roszvítí... Přijde mi, že to dělá jen ranní nastarování kolem 10 stupňů, kdy je dost rosa (auto stojí venku a sklo je orosené). Auto se zřejmě při delší jízdě "prohřeje" a pak se asi xenon líp nastartuje.. Tipuju, že bu…

• 9 odpovědí
    • 4,8tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem alfonsak,

ahojte, mám dotaz ... servis mi dokódoval svícení zadních světel při denním svícení... super, ale... jel jsem včera za svým superbem (řídila ho manželka) a sledoval jsem, že svítivost těch žárovek je skoro minimální, resp. není moc vidět, že svítí... Vše je originál, 5 měsíců staré auto. Ptám se - řešil jste někdo výměnu žárovek za nějaké s vyšší svítivostí? Aby to bylo lépe vidět za dne? Do LED světlometů se mi zatím nechce (ale pokud je u nich svítivost vyšší, tak to může být řešení).... Díky moc. PS: Barva na superbu zelená malachite je super, ale na rovinu - když jedu za superbem, tak to auto prostě není moc vidět... Proto řeším ty světla zezadu... Superb…

• 1 odpověď
    • 1,5tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem wsharan,

Ahoj už jsem to tu jednou zmínil,ale v jiném tématu a jelikož mi nikdo neodpověděl,tak na to zkusím nové téma,třeba si to v tom jiném nikdo nepřečetl. Nevíte náhodou někdo postup jak si dokódovat aby svítili zadní světla s denním svícením?Tedy pokud to jde udělat přes VAG. děkuji předem za odpovědi. Jirka

• 2 odpovědi
    • 1,8tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem edob,

Na superb II mi nevyhřívá zadní sklo. Zjistil jsem, že napětí tam je i kontrolka svítí, nehlásí žádnou chybu. Měřením jsem pak zjistil, že sklo není ukostřené. Neví někdo kde je vyveden kostřící kabel? Pokoušel jsem se rozdělat kryty kolem skla, ale nechci něco ulomit. Poradí někdo jak na to?

• 0 odpovědí
    • 1,4tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem ferda25,

Nový face Superb2 už nemá dvě zadní mlhovky..Viděl jsem správně??

• 1 odpověď
    • 1,9tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.