Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ostatní

1. Zahájeno uživatelem hudra,

tak na žádost některých členů fóra jsem udělal pár fotek - omlouvám se, ale do myčky se mi s tím nechtělo :-), když bude třeba udělám za lepšího počasí další, barva je hnědá mocca

• 19 odpovědí
    • 7,2tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem swampy,

Rozhoduji se mezi A6 a Superb a nasel jsem tento inzerat Superb Elegance je ta cena realna? mate nekdo zkusenosti s Havex-auto?

• 4 odpovědi
    • 2,8tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Tomino Men.,

http://www.bt-design.cz/superb_BT.html Taký interiér chce snáď každý. No som zvedavý na fotky z exteriéru Vofiremnej prezentácii sa nachádza už aj Octavia FL RS BT, aj Yeti, ale Superb môžeme čakať zrejme až budúci rok. Dúfam, že v ňom bude RJ z Passatu R36 :)

• 3 odpovědi
    • 4,5tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem autofun,

Na jednom nemeckem skodaportalu jsem se docetl /http://skoda-portal.blogspot.com/, ze dodaci lhuty SC pri objednani PS jsou az 7 mesicu a pry kvuli tomu je od 6.4. na tuto objednavku stop. Uz jsem se pomalu smiril s tim, ze letos vuz mit nebudu /vzledem k pretrvavajicim problemum s PS, kterou kazdopadne chci, udelam objednavku zrejme nekdy koncem leta, abych dostal rocnik 2011/. Na kazdem trhu je to s lhutama jine, ale vsude je jedno jiste - ze je to nejiste, teda co jsem alespon cetl a slysel. Tak nebo tak nechapu, ze fabrika, ktera se rozhodne prijit se zajimavym /do jiste miry vyjimecnym/ produktem, co PS alespon u skody je, neni schopna produkci primerene zabezpecit. …

• 6 odpovědí
    • 3,4tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem hudra,

Pánové, asi jste zaregistrovali nový Passat: http://auto.idnes.cz/novy-vw-passat-nejvetsi-zklamani-v-parizi-nebo-oslava-umirnenosti-1db-/ak_aktual.asp?c=A100930_110510_ak_aktual_fdv co na něj říkáte? Mě osobně se skoro vůbec nelíbí (jak interiér, tak exteriér). Mnohem více se mi líbí Superb II. Jediné co bude na novém Passatu zajímavé jsou technické vymoženosti (adaptivní tempomat, systém rozpoznávání únavy řidiče, udržování vozu v jízdním pruhu, asistent pro změnu jízdního pruhu, atd.).

• 5 odpovědí
    • 3,6tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem jets,

Ahoj, doufám že sem toto téma bude patřit... Velmi vážně uvažuju o novém autě a rozhoduju se mezi 3C a Supem II v kombíku. Pro Supa mluví mladší konstrukce a věci které do pašíka nejdou dát (např natáčecí xenony), pro pašíka cena (s výbavou Business a doobjednáním věcí které bych chtěl je za 820.000,- Sup za skoro 900.000,-) a jistá nostalgie protože jsem měl 3BG. Určitě půjdu do manuálu 2,0 TDi 125kW. Prostě vaše názory a zkušenosti se 125kw TDi a osobní pohledy na srovnání se Passatem... Díky

• 68 odpovědí
    • 24,5tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem radekkk,

Ahoj tak už je doma taky superb s motorem 2.0tdi ve výbavě elegance a navíc jsou tam skoro všechny příplatkový věci.

• 48 odpovědí
    • 13,8tis zobrazení
  8. Moc povedené fotky a velmi zábavně napsaný text. Nádhera! http://moje.auto.cz/Laco/superb.html

• 7 odpovědí
    • 5,5tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem autofun,

Prý se letos někdy na podzim rozšíří nabídka SC o alternativu 4x4/DSG v naftě /ale jenom 103kW CR/. Podělte se s ostatními o nové informace. Dík.

• Negativní
    • 7 odpovědí
    • 5,1tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem George Couser,

Tak myslím, že už to může ven... v pondělí se dočká sup oficiálně "nového" motoru...

• 20 odpovědí
    • 6,7tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem happymaster23,

Zdravím, v rodině máme dvě auta. Prvním je dva roky stará Octavia II a druhým deset let starý Mercedes třídy E. Jak možná z titulku došlo, to éčko už potřebuje nahradit a pokukujeme po Superbu. Potíž je v tom, že pokud se člověk projede (byť deset let starým) éčkem, tak po usednutí do Octavie má pocit, jako by jel žebřiňákem. Ano, mám namysli především odpružení a takový ten "jistější pocit" z jízdy. Proto máme z nové Škodovky tak trošku strach. Je jasné, že Mercedes E je minimálně o třídu výš než Superb, nicméně bych se chtěl zeptat, jak je na tom s komfortem jízdy oproti OII, popřípadě pokud někdo může srovnávat s éčkem, byl bych rád. Děkuji za vaše odpovědi

• 14 odpovědí
    • 8,4tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Ragnar,

Nevíte někdo, proč zmizely stupně Superb a Comfort z oficiálního konfigurátoru?

• 21 odpovědí
    • 6,3tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem karlos3,

Min.týden ve čtvrtek jsem zabrousil do salónu Škoda z důvodu že se mi blíží výměna 2-3ks Oct.II které mají už hodně km,tak už v AutoJarov jsem byl unešen akčími výprodejními cenami za Superby,např.Superb-Classic 2.0TDi s rádiem na CD,MP3,kožen.volantem, za 566.000kč a takové stejné tam měli tři kusy,ale jelikož mé zkušenosti z 2.0TDi jsou děsné tak jsem o jeho koupi ani nepřemýšlel,tak jsem tam aspoň objednal opět dvě Oct.II v Eleganci............pak ještě ten den jsem zabrousil náhodou na Prosek a tam jsem navštívil AutoBranka a tam jsem už padnul na hubu s těch cen.......Superb-výbava Classic Plus-1.9TDI 85kw,Cappuccino metal,rádio Symphony CD+MP3,16"kola Bolid,Malý ko…

• 17 odpovědí
    • 4,2tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.