-
Aktuální příspěvky
-
Také nerad jezdím na sport a to z důvodu ze pak převodovka nemumoznuje plachtění a pokud člověk nemá potřebu akcelerovat tak dochází k brzdění motorem. Jsou úseky kdy je schopno auto ujet plachtěním z kopce několik kilometrů. Tady opravdu brzděním motorem nemá vůbec žádný smysl.
-
Ja osobne nerád jazdím na S, mne vadí to vytáčanie a držanie nižších prevodov. Pri tomto mhev systéme mi nijak nevadí, keď sa to hýbe v Dčku. Tá pomoc generátora tam je cítiť a nejak to tam ani neklepe ani neškube na tých nižších otáčkach.
-
Mám auto od 08/2024 a byl jsem na nervy- proto jsem založil tenhle dotaz ale teď po aktualizaci SW musím říci že se auto zásadně zklidnilo - byl to nějaký mnoha GB update někde z přelomu roku. Štve mě že na to nedělají žádné svolává my očividně tam btlo hodně oprav a člověk jezdí měsíce se starým SW.
-
Takzko hodnotit ak clovek nepocuje. Ale podla mna sa zase riesi nieco, co je normalne. Osobne by som to tipol na ABS pumpu a vsetky pridruzene funkcie k nej ako XDS alebo hill holder a podobne. A taktiez test systemu, ktory prebieha po prvom rozjazde od startu auta.
-